Banner for Nordic Dream

Nordic Dream Anmeldelser

4.189

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 717 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den yderst professionelle og tålmodige vejledning, de møder i butikkerne, hvor personalet altid tager sig god tid til at finde den helt rette løsning. Derudover roses leveringsservice og chaufførerne for at være utroligt venlige, effektive og behjælpelige med både opbæring og montering af møblerne. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med den langsomme leveringstid samt det faktum, at de aftalte leveringsdatoer blev rykket flere gange undervejs. Til trods for disse mindre udfordringer er forbrugerne generelt dybt imponerede over produkternes høje kvalitet og melder om en markant bedre nattesøvn efter købet.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer positive oplevelser med produkt, idet designet og kvaliteten af sengen og madrassen... Se mere

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personale, som udviser stor venlighed og professionalisme under... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, idet forbrugere oplever en gennemgående professionel og... Se mere

Delivery service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med leveringsservice, idet forbrugere fremhæver præcise og... Se mere

Quality

Anmeldere nævner positiv feedback om kvalitet og fremhæver, at designet og liggekomforten er i topklasse.... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Så har vi fået leveret vores Aura elevationsseng. Sengen valgte vi efter et besøg i showroom’et i Århus hvor vi fik super rådgivning. Ved levering af sengen opstod der nogle problemer - men måden... Se mere

Vi har købt en sovesofa fra Nordic Dream, som vi varmt kan anbefale. Både sofaen, og den service vi løbende mødte i deres butik i Aarhus hos Oscar og August har været supergod. Vi har fået alt den inf... Se mere

Sofaen var længe ventet, men ventetiden var jeg klar over da jeg bestilte den. ND har været søde til at sende opdateringer undervejs. Mine henvendelser har været mødt med i mødekommenhed og Stine je... Se mere

1. nr. 2 af de 23 bedste virksomheder i Sengeforretning
  2. nr. 2 af de 27 bedste virksomheder i Sengetøjsbutik
  3. nr. 2 af de 27 bedste virksomheder i Soveværelsesmøbelbutik

Om Nordic Dream

Skandinavisk luksus til din nattesøvn

• 💬 Personlig rådgivning: Vores sengerådgivere sidder klar alle dage fra 9-23.
  • ⭐ 4.9 på Trustpilot: Service og søvnoplevelser i verdensklasse.
  • 🛠️ Skandinavisk design: Senge skabt med kærlighed til det gode håndværk.
  • 🔄 100 dages tryghedsgaranti: Det vigtigste for os er, at du er glad og sover godt.

Hos Nordic Dream brænder vi for at skabe den perfekte nattesøvn. Vi forener luksuriøs komfort, elegant skandinavisk design og solidt håndværk, så du kan vågne veludhvilet hver dag. Inspireret af Nordens rå og smukke natur udvælger vi kun de bedste materialer for at sikre kvalitet i særklasse.

Se vores tilbud

Nordic Dream koncept

Vores rejse

Nordic Dream er Danmarks hurtigst voksende online sengeforhandler. Siden 2019 har vi haft én mission: At give vores kunder eksklusive senge til skarpe priser – med en service, der overgår forventningerne.

Vores eventyr har allerede ført os til Norge, og i 2023 var vi blandt de 5 finalister til e-handelsprisen. Vi glæder os til at fortsætte med at give endnu flere kunder en god nattesøvn.

Vores koncept

Vi har skåret alle fordyrende mellemled væk, så du får luksus til en fair pris. Vores senge er håndlavet af erfarne skandinaviske håndværkere og leveres direkte til din dør.

Gør din seng personlig – skræddersy den præcis efter dine ønsker. Vi tilbyder 100 dages prøveperiode, så du trygt kan finde den perfekte komfort. Hvis sengen ikke lever op til dine forventninger, kan du nemt ombytte fastheden eller returnere den gratis.

Hos Nordic Dream er en seng ikke bare en seng – det er en investering i bedre søvn og velvære.

Chat med os
Nordic Dream koncept
Nordic Dream Logo Nordic Dream koncept Lars Hansen, Direktør

Vores mission

Hos os handler det om at skabe en søvnoplevelse i verdensklasse med en service, der matcher. - Lars Hansen, Direktør
Hvorfor vælge Nordic Dream?
Hos Nordic Dream finder du kontinentalsenge, elevationssenge, boxmadrasser og sovesofaer i eksklusiv kvalitet og tidløst skandinavisk design. I vores showroom på Nørregade 6 i København K eller Skt. Clemens Stræde 13 i Aarhus C får du personlig rådgivning og professionel vejledning, så du kan finde den seng, der giver optimal komfort og en bedre nattesøvn. Besøg Nordic Dream og oplev kvalitetssenge skabt med fokus på dansk håndværk og nøje udvalgte materialer.

100 dages tryghedsgaranti

5 minutter er ikke nok

5 minutter er ikke nok
Det er ikke nok at prøve en seng i 5 minutter hos en sengeforhandler. Vi anbefaler, at du som minimum skal prøvesove den i 14 dage for at sikre, at det er den helt rette for dig. Vi står 100% inde for kvaliteten af vores senge og vi skræddersy sengen præcis efter dine behov, så du f.eks. er sikret den rette fasthed af madrassen.

Promotion box for Nordic Dream

Autumn Offers

Eksklusive tilbud på fantastisk søvn

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

(4.189)

826 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fantastisk service

Købte en sovesofa efter besøg i showroom'et i Aarhus.
Dejligt sted med suveræn betjening. Sofaen er netop blevet afleveret og monteret af de friske fyre Emil og Kasper. Alt i alt en perfekt købsoplevelse

29. september 2026

God service!

Vi har endnu ikke pakket vores seng ud, men leveringen forløb sig uden bemærkninger. God service og hjælpfuld gennemgang af alle delene. De to mænd bar alle dele helt ind til ønskede placering i lejligheden med et smil på læben. Rigtig god oplevelse

25. september 2026

Virkelig god oplevelse med Nordic…

Virkelig god oplevelse med Nordic Dream. Sengen blev leveret som aftalt, og chaufføren var super hjælpsom på trods af vores lange, smalle indkørsel. Han fik sengen leveret helt frem til havelågen. Alt i alt rigtig god service.

24. september 2026

Seng og liggekomfort er i absolut topklasse

Jeg har modtaget min nye Uma sengeramme fra Nordic Dream, og selve sengen og liggekomforten er i absolut topklasse. Designet og kvaliteten af madras og gavl lever fuldt ud op til forventningerne.

Leveringen og montagen bød dog på et par mangler: De medfølgende madrasstoppere passede ikke til sengen, og skruerne til L-beslaget ved gavlen var for korte. Dertil opstod der en lille ridse på en skydedør under indbæringen via deres leveringsservice (som jeg dog selv udbedrer).

Jeg valgte selv at samle sengen, hvor jeg hurtigt blev klar over, hvor befriende det var at slippe for at skulle bruge manualen. Deres video med vejledningen omkring samlingen af sengerammen på YouTube var helt i top.

Kundeservice var venlige og nemme at snakke med over telefonen og via chatten, både før og efter leveringen af sengen, og jeg afventer nu efterleveringen af de sidste dele. Når de ting er faldet helt på plads, er produktet til 5 stjerner, men pga. de små leveringsmangler lander jeg på 4 stjerner i dag.

Kære Jesper

Tak for din grundige anmeldelse. Det glæder os, at komforten og kvaliteten af din Uma lever op til forventningerne, og at samlevideoen var en god hjælp. Vi beklager de manglende og forkert passende dele samt ridsen på skydedøren. Det er forståeligt, at det trækker ned i oplevelsen.

Tak for de pæne ord om kundeservice. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til de dele, du stadig venter på.

Tlf: 71 96 96 22

Super søde og glade gutter

Super søde og glade gutter, der sørgede for levering og opsætning af det hele.
Kæmpe anbefaling herfra

Kære Yalda

Tusind tak for din varme anbefaling! 😊 Det er dejligt at høre, at vores leveringsfolk mødte dig med godt humør og sørgede godt for både levering og opsætning.

Super seng

God vejledning ved køb og super god levering

10. september 2026

Kære Arne

Mange tak for de fem stjerner. Vi er glade for, at både vejledningen ved købet og leveringen var en god oplevelse, og at du er tilfreds med sengen. 😊

God leveringsservice

God leveringsservice. Meget tilfreds med montering af sengen.

Kære Sarah

Tak for din fine anmeldelse! Det glæder os, at du er så tilfreds med både leveringen og monteringen af din seng. Rigtig god fornøjelse med den. 😊

18.000kr(på tilbud) for Nora höst seng

18.000kr(på tilbud) for Nora höst seng. Efter 4 år må jeg desværre sige at en seng i Jysk er lige så god.
De 2 stjerner er udelukkende fordi kundeservice har været fantastisk. Jeg har prøvet forskellige topmadrasser, uden held.
Sengen er flot, men jeg sover ikke godt.

23. september 2025

Kære Tai

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er naturligvis rigtig kede af at høre, at du ikke sover godt, så det skal vi da have løst sammen 😊

Vi har forsøgt at kontakte dig pr. telefon og SMS, men dog uden held.

Så du er meget velkommen til, at kontakte os retur på tlf. 71 96 96 22, så sidder vores gode kundeservice team klar til at hjælpe dig.

Du ønskes en fortsat god dag 🌞

Fantastisk service

Vi havde først købt en seng 140 og den kunne desværre ikke komme ind da lejligheden er meget lille men de to unge mænd kæmpede og prøvede men det lykkedes ikke. Så byttede vi den efter anbefaling fra den søde unge mand til en 160 for den kom i to dele. Den fik de båret op og samlet og tog alt affald med. Jeg er så imponeret over den super gode service, specielt de unge mænd som skal løfte de tunge senge. Wow jeg vil til hver en tid anbefale Nordic Dream. Min datter bliver meget glad for hendes nye flotte seng⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kære Sanne

Tusind tak for din dejlige anbefaling! 😊 Hvor er det godt, at løsningen med en seng i to dele gjorde det muligt at få den op i lejligheden og samlet. Dine varme ord om leveringsfolkenes indsats betyder meget. Vi håber, at din datter bliver rigtig glad for sin nye seng.

En god levering

Venlige og effektive chauffører der samlede sengen hurtigt. Ikke fem stjerner fordi leveringen var en del forsinket.

Kære Cecilie

Tak for din anmeldelse og de pæne ord om chaufførerne og deres arbejde med at samle sengen. Vi beklager, at leveringen var så forsinket, og forstår godt, at det trækker ned i den samlede oplevelse. Tak, fordi du deler begge dele med os.

Tlf: 71 96 96 22

Vi kan godt lide sovesofa:-)

7. september 2026

Kære Rathika

Tak for de fem stjerner! Hvor er det dejligt at høre, at I er glade for sovesofaen. Vi håber, I får mange hyggelige stunder i den. 😊

Vidunderlig

Vi havde besluttet os for at købe alva sengen, men ville lige høre om højdeforskellen på den almindelige og ekstra opbevaring. Medarbejderen i chatten gav grundig information og var virkelig venlig.
Da sengen blev leveret, var det af deres egne folk, der også gav information om samling af sengen.
Vi har nu haft sengen et par dage, og den er alt hvad vi håbede på.
Eneste lille minus er hvor lang leveringstid der er, men det vidste vi også på forhånd, så ikke rigtig et minus.

17. september 2026

Kære Natasha

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du fik grundig hjælp på chatten om højden og opbevaringen, og at leveringsfolkene også hjalp med information om samlingen. Hvor er det dejligt, at Alva lever op til jeres håb. Tak for jeres tålmodighed med leveringstiden.

Superfin sovesofa.

Superfin sovesofa.
De to unge, friske fyre, som kom med sofaen, tog skoene af, hver gang de gik ind med en ny del. Det er første gang, jeg har oplevet det – så dejligt.
Samlevejledningen kunne godt gøres mere brugervenlig. 😅

21. september 2026

Kære Anne

Mange tak for din fine anmeldelse! 😊 Det glæder os, at du er glad for sovesofaen, og at du satte pris på leveringsfolkenes hensyn til dit hjem. Tak også for din feedback om samlevejledningen. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget i vejledningen, du har brug for hjælp til.

Tlf: 71 96 96 22

God kommunikation og god seng

Køb af ny seng startede i deres showroom i København. Her blev vi mødt af venligt og tålmodigt personale, der ikke forsøge bare at sælge sælge sælge, men i stedet lyttede, og gav os nogle stofprøver med hjem til at tænke over det, og så kunne vi i ro og mag bestille online hjemmefra.

Fra bestilling til levering var der en passende mængde kommunikation om status på leveringen og mulighed for at ændre leveringstidspunktet, hvis det ikke passede.

Vi havde betalt for levering og montering, som var ret dyrt, men var noget nær et must, når man bor på fjerde. Leveringsfolkene var til gengæld effektive og ringede inden leveringstidspunktet.

Og så er det en god seng, med masser af opbevaringsplads (Alva).

16. september 2026

Kære Adam

Tak for din grundige anmeldelse! 😊 Det betyder meget, at I fik ro til at vælge med stofprøverne derhjemme, og at vejledningen i København føltes nærværende og uden pres.

Dejligt, at kommunikationen og leveringen fungerede godt, og at I er glade for Alva og opbevaringspladsen. Vi værdsætter også din bemærkning om prisen på levering og montering. 🌞

Positiv løsning af problemet

Positiv løsning af problemet. Super service af medarbejder.

17. september 2026

Kære Marianne

Mange tak for de fem stjerner og dine pæne ord om servicen. Det er dejligt at høre, at problemet fik en god løsning, og at du følte dig godt hjulpet af vores medarbejder. 😊

Tlf: 71 96 96 22

Det har været en god oplevelse

Det har været en god oplevelse, og sengen er bare fantastisk.
Et lille men er, at jeg skulle tage en hel fridag pga. leveringen var meget svær at tilpasse

22. september 2026

Kære Per

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at sengen er fantastisk, og at du samlet set har haft en god oplevelse. Vi beklager, at leveringen var svær at tilpasse, og at du måtte bruge en hel fridag på den. Tak, fordi du gør os opmærksomme på det.

Tlf: 71 96 96 22

God service og endnu bedre seng

Efter kyndig vejledning i Nordic Dream i København bestilte vi en ny seng. Der var tydelig kommunikation om levering som forløb planmæssigt. Sengen lever fuldt ud op til vores forventninger.

22. september 2026

Kære Rikke

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊 Det glæder os, at vejledningen i København gav jer en god start, og at leveringen forløb som aftalt med tydelig information undervejs. Hvor er det dejligt, at sengen lever helt op til jeres forventninger.