varning‼️‼️‼️‼️ Det är bedrägeri produkterna är helt värdelösa och kommer direkt från Kina och man får falsk adress vid returnering och får ingen pengar om produkterna kom inte till lagret!
Noora Uppsala
Se, hvad kunderne siger
Varorna var som på bilderna, så jag är jättenöjd
Beställ INTE varor från Noora Uppsala. Linneblusar visade sig vara i ett polyesteraktigt sladdrigt tyg. Tyget var så tunt att huden lyste igenom. Bilder på företagets webb motsvarar inte alls verkli... Se mere
Efter att ha lagt beställningen och betalat, vad jag betraktar är, en stor summa, såg jag att varorna var inte alls i Sverige utan skickas från Kina! Okej tänkte jag, jag får väl se vad som dyker upp... Se mere
Varning: FAKE-butik!!!
FAKE!!! Den här butiken är falsk. Alla bilder som används är skapade med AI. Jag bor själv i Uppsala centrum sedan nästan 15 år och kan bekräfta att den här butiken aldrig har funnits här.
Varning!
Beställde linneblus men fick en tunn bomullsblus i tafflig modell, helt olik den bild som visats. Leveransen tog lång tid och dessutom inte med PostNord, kom definitivt inte från Uppsala. Om man söker information på hemsidan står det att det inte går att returnera nedsatta varor (inget de är tydliga med) men denna varan är den det jag beställt. Anmält till Klarna.
Ser ut som drop shipping
Ser ut som drop shipping, allstå ge intryck av att vara en svensk butik men allt kommer direkt från Asien. Omöjligt att returera eller få kontakt med företaget. Lovar mycket men levererar varken kvalité eller bra service.
Beställde en kavaj och blev verkligen
Beställde en kavaj och blev verkligen positivt överraskad. Tygkvaliteten känns rejäl och sitter snyggt. Mycket bättre än jag vågat hoppas!
Beställde sandaler som inte var enl…
Beställde sandaler som inte var enl beskrivning. Skitskor kan man kalla dom Har skrivit till dem om att få returnera men får inget svar 😡
Beställt kavaj och shorts
Beställt kavaj och shorts, kvaliteten helt undermålig bara ngt tunt sladdrigt tyg.Ska nu försöka returnera det blir spännande 😩
Oseriöst företag
Beställde en blus som skulle vara av linnekvalité, vilket var fejk. Känns som papper. Går inte att returnera rabatterade varor, företaget erbjuder istället återbetalning 15 % av priset - oseriöst!
Beställde för två dagar sen 7 väskor…
Beställde för två dagar sen 7 väskor som sägs vara av vegansk läder, men precis efter läste jag omdömen på trustpilot och valde att makulera beställningen helt och hållet och begärde mina pengar tillbaka. Men nej de vägrar det! Nu har jag anmält detta till konsumentverket.
Det företag har samma med ett annat…
Det företag har samma med ett annat företag Ljusmode. Blev lurad med de föramonad. Samma klickbete. Även bilder är AI generated. Rekommenderar inte!!!!!!!! Redan rapporterad till klarna och konsumentverket.
Tror att man beställer från en svensk…
Tror att man beställer från en svensk butik, men det visar sig vara från Asien. Går inte att byta rea-varor.
Köpte kavaj och shorts som var…
Köpte kavaj och shorts som var tillverkade i Asien och var av en undermålig kvalité. Det stod att det var lätt att returnera men det finns varken adress ell butik.
Man tror i reklamen att det är ett svenskt företag/butik.
Kommer att göra en anmälan.
Bluffannons
Har inte faktiskt köpt något, men misstänkt det som tidigare kommentar anger. Bor i Uppsala, aldrig sett eller hört talas om dem, ingen adress på hemsidan, ändå välkomnar de till sin butik. Har frågat efter adress vid flera tillfällen utan respons. Bara för att testa dem. Har anmält dem för bedrägeri på Instagram
Utger sig för att vara ett företag i…
Utger sig för att vara ett företag i Uppsala som inte finns!
Riktig skräpetfrån Kina,trasigt och gjort i plast,skulle vara ortopediska sandaler och använder man dessa så behöver man nog ha det efter användning!
Rena rama skräpet!
Varning Varningar och åter ⚠️ ‼️ Varning!
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.