Noora Uppsala Anmeldelser 55

TrustScore 1.5 ud af 5

1,7

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

varning‼️‼️‼️‼️ Det är bedrägeri produkterna är helt värdelösa och kommer direkt från Kina och man får falsk adress vid returnering och får ingen pengar om produkterna kom inte till lagret!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beställ INTE varor från Noora Uppsala. Linneblusar visade sig vara i ett polyesteraktigt sladdrigt tyg. Tyget var så tunt att huden lyste igenom. Bilder på företagets webb motsvarar inte alls verkli... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Efter att ha lagt beställningen och betalat, vad jag betraktar är, en stor summa, såg jag att varorna var inte alls i Sverige utan skickas från Kina! Okej tänkte jag, jag får väl se vad som dyker upp... Se mere

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fruktansvärt dålig kvalitet på kläderna…

Fruktansvärt dålig kvalitet på kläderna . Bluff med returadress så varan kom åter . Du får betala dyr retur till Kina själv. Returadress ogiltig så att returnera är att slänga pengar i sjön . Finns inget företag i Uppsala det är lögn , ligger i Kina . Bojkotts och köp inget härifrån.

3. september 2025

org. Nummer 559417-2883

Granskning visar att sajten drivs av EhCommerce AB (org. Nummer 559417-2883), ett svenskt bolag registrerat 2023 med Elliot Hansson (född 2003) som vd, styrelseledamot och ensam ägare, samt Maryam Hansson som suppleant. Bolaget driver flera liknande sidor, bland annat Merley och Alethea, som fått många klagomål hos Konsumentverket.

Noora Uppsala utger sig för att vara ett svenskt familjeföretag, men saknar både svensk adress och organisationsnummer. Enligt deras villkor består ”företaget” bara av namnet Noora Uppsala och en e-postadress. I själva verket skickas alla varor från Kina, och kunder måste själva betala returfrakt och tull – något som bryter mot svensk konsumentlagstiftning om ångerrätt och kostnadsfri retur.

Kort sagt: Noora Uppsala marknadsför sig som svensk – men ägs av EhCommerce AB och skickar från Kina, i strid med svenska konsumentregler.

31. oktober 2025

Riktigt blufföretag!!!

Riktigt blufföretag!!!
Säger att de är svenska, men returerna ska gå till Kina. Ingen återbetalning om du inte betalar returer och tullavgifter!!! Inte förenligt med svensk lagstiftning

18. september 2025

VARNING!!

VARNING!!! De sysslar med dropshipping. I mitt fall fick jag inte den informationen vid beställning. Ej heller någon länk eller att bocka i att man godkänner köpvillkor. I deras policy står det att alla returer ska gå till en kinesisk adress och att man själv får stå för returkostnaden. Även om det är fel på varan vill de inte stå för returfrakten. Som tur var kunde Klarna hjälpa mig, men nu har Klarna avbrutit samarbetet med detta skojeriföretag. Bara trubbel och huvudvärk, så stor varning!

4. oktober 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beställ INTE varor från Noora Uppsala.

Beställ INTE varor från Noora Uppsala.
Linneblusar visade sig vara i ett polyesteraktigt sladdrigt tyg. Tyget var så tunt att huden lyste igenom. Bilder på företagets webb motsvarar inte alls verkligheten.
Företaget finns inte i Uppsala utan i Kina. Leveransen tog 21 dagar, inte 24-28 timmar som utlovades. Retur som du får betala själv lönar sig inte, då kostnaden inkl tullavgift överstiger priset på inköpet.

19. september 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Det är ett kina bluff företag

Det är ett kina bluff företag. När jag skrev till dem att jag ångrade köpet de skickade följande info:
eturadress:

Företagsnamn: Liu Changxing
Gatuadress: Godshissen nr 2 på västra sidan av 3:e våningen, övervåningen, Yuantong Express, nr 409, Suxi, Yiwu Town
Postnummer: 310000
Provins: Zhejiang
Delstat: Zhejiang
Land: Kina

📌 Viktigt:
Ta ett tydligt foto eller skanning av retursedeln eller fraktsedeln, inklusive spårningsnumret och all relevant information.

⚠ Obs: Spårningsnumret måste inkluderas eftersom vi inte kan behandla din återbetalning om paketet kommer bort.

Svara på detta e-postmeddelande med fotot eller skanningen bifogad, tillsammans med spårningsnumret.

Observera att en tullavgift kan tillkomma när du skickar din retur till vårt lager. Om du inte täcker denna avgift kommer beloppet att dras av från din återbetalning, i enlighet med vår policy som kräver att kunden betalar eventuella tullavgifter.

När den returnerade varan har mottagits och bekräftats i vårt lager kommer vi att behandla din fullständiga återbetalning.

23. september 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Produkterna är fejk – allt är från Kina och inget kommer från Sverige!

Jag beställde produkter från Noora Uppsala i tron att jag handlade från ett svenskt företag med lager och butik i Uppsala. Men allt visade sig vara falskt. Produkterna, inklusive väskor med påstått Polène-märke, är kopior och piratkopior som skickas direkt från Kina.
Det framgick inte på hemsidan att varorna inte var äkta och att lagret fanns utomlands. På bilderna och i produktbeskrivningen fanns inget som tydligt sade att varorna var kopior, vilket är vilseledande och olagligt. Jag har även bevis på att de raderat denna information från sin sida efter att kunder börjat klaga.
Returprocessen är dyr och krånglig eftersom man själv måste stå för frakten tillbaka till Kina. Trots att de påstår att de har ett lager i Uppsala finns det ingen riktig butik där och varorna kommer aldrig hit från Sverige.
Jag avråder starkt från att handla hos Noora Uppsala då de bedriver falsk marknadsföring, säljer fejkade produkter och ger en mycket dålig kundupplevelse.

22. september 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Det hör är ett bluff företag

Det hör är ett bluff företag, rent bedrägeri och tjuvar. Finns inte riktig butik och dom säljer billiga produkter från China. Fattar inte att Klarna samarbetar med dom. Köp inte från dom folket där ute aldrig!!!!!!!

5. september 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beställt Melin Ugglelampa. i glas.(19,5…

Beställt Melin Ugglelampa i glas.(19,5 cm hög).fick vänta 20 dagar på leveransen, som var från Kina. Detta framgick inte på hemsidan, i paketet låg en liten plast-uggla 15cm hög med spray målade streck på rygg och framsidan. Mycket besviken. Noora hävdar att det är samma uggla och att de inte skickat fel. Jag måste stå för retur och tullavgifter till Kina, trots jag inte beställt denna plast uggla. VARNING FÖR DETTA FÖRETAG.

9. september 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dålig plastig kvalitet på tröjorna som…

Dålig plastig kvalitet på tröjorna som enligt webbutiken är av ull, men som i verkligheten är 100%akryl, försendelsen kom från Kina efter två veckor, trots att det står från Sverige med Postnord i webbutiken. Kontaktade kundtjänst men after vad jag läst här förväntar jag mig inte så mycket. Varnar bara och anmäler.

12. september 2025

Falsk marknadsföring

Företaget använder sig av falsk marknadsföring. De har bilder på en snygg butik, som ska föreställa att vara i Uppsala, men butiken finns inte. Varorna skickas från Kina. På hemsidan erbjuds fri frakt med Post Nord inom Sverige. Igen varorna skickas från Kina och inte inom Sverige. Det erbjuds 100% returgaranti, men returen får du som kund betala själv, till Kina. Returgarantin gäller dock inte rea-varor. När jag handlade var allt på webshoppen på rea, eftersom butiken skulle stänga. Detta sista var självklart också bluff. Varorna jag fick stämde inte överens med bilderna på hemsidan. På hemsidan ser varorna exklusiva ut. Jag beställde t.ex. ett par tofflor med nubuckläder i sulan, men tofflorna jag fick var gjorde av plast.

25. august 2025

Varning!!!!!!

Varning!!!!!!! Noora Uppsala utger sig för att vara ett svenskt företag men skickar varor från Kina och vägrar följa ångerrätten. De påstår att reavaror inte kan returneras eller återbetalas detta strider mot svensk lag. Handla inte här!

12. september 2025

Lurar sina kunder!!

Lurar kunder att tro att det är ett svenskt företag med bra kvalité på kläderna. Det är gjorda och skickas från Kina! Rena skiten! Trodde jag beställde hängslelinnebyxor, men det kom ett plagg i nåt plastigt tyg som inte liknar bilden på hemsidan alls! Vita plastknappar istället för hängslen i metall. Fel färg och inget foder i byxorna. Hade nog gjort ett bättre jobb själv att sy ett par byxor…
När jag reklamerar vill de att jag ska betala hundratals kr för frakten och tullen. Har anmält till Klarna och Konsumentverket! Buffel och båg. De som gett 5 stjärnor här inne är fejkkonton! Rena Shein-skiten. Usch så besviken jag är!!

10. september 2025

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.