Banner for Noleggiare

Noleggiare  Anmeldelser

21.886

3,3

Vi har været meget heldige med dette firma. Efter en dårlig oplevelse med en anden firma som vil ikke accepterede debitkort, og vi kunne ikke betale med elektroniske kreditkort, kommer vi til Noleggia... Se mere

Efter en lang times ventetid, kom vi endelig forrest i køen, da vi så begynder samtalen siger de at den bil vi har bestilt og betalt for, åbenbart ikke er til rådighed. De tilbyder os så en værre bil... Se mere

Fin afhentning med shuttlebus i lufthavnen, effektiv udlevering af bilen og udmærket bil. Hurtig aflevering igen. Troværdigt firma helt uden snyd af skader. Eneste minus var, at man ikke kunne ændre... Se mere

Vi blev brændt af, af et andet selskab og stod nu lidt akut uden lejebil. Her hjalp Noleggiare os hurtigt med en bil der passede vores behov. Ingen bekymringer og god service af manager. (Firenze Airp... Se mere

1. Biludlejning
  2. Udlejning af varebiler

Om Noleggiare

NOLEGGIARE

Un nome semplice per un servizio di autonoleggio che ti semplifica le vacanze e il lavoro. Con noi puoi ritirare direttamente in aeroporto e nelle principali città italiane un’auto nuova, sicura, scrupolosamente controllata: un noleggio sempre affidabile, efficiente, rapido, conveniente.

Puoi trovarci in oltre 60 location sparse in tutta Italia

DOVE SIAMO

Scopri quali promozioni sono attive ora

PROMO

Effettua subito la tua prenotazione direttamente dal nostro sito

PRENOTA ORA

Middel

22 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 måned

(21.886)

4.873 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Total dårlig oplevelse

Total dårlig oplevelse, vi fik udleveret en bil i øsende regnvejr, blev bedt om selv at tager billeder. Den ansatte kiggede nærmest ikke på bilen - fordi det regnede sådan. Vi er kørt fra Pisa til Luca og retur - vores bil har stået privat bag lås og slå .
Da vi afleverer bilen i solskin - finder de med det sammen en bule på kølerhjelmen.
I har ikke tegnet forsikring gennem os siger de, så du skal betale først 550 euro, derefter 350 euro som sjovt nok er samme pris, som de ville sælge os forsikring for.
Alle der stod omkring os for at aflevere bil stod i fuldstændig samme situation som os - hvis de ikke havde tegnet forsikring gennem dem, blev de bonnet for ridser på bilen. Meget usmagelig og dårlig service.
Man føler sig tvunget og presset til at acceptere skaden.
For at det ikke skal være løgn, så kræver de 1 time efter pr. mail yderligere 80 euro i administations gebyr! Er det overhovedet lovligt!!!
Hvad er det for noget svindel.

5. maj 2024

Besvarelse fra Noleggiare

Hej, vi er meget kede af at læse din anmeldelse, og at din oplevelse med os ikke var positiv. Vi vil gerne informere dig om, at vores personale konstant udfører grundige kontroller af vores køretøjer og opdaterer en software, der er dedikeret til registrerede skader. I den forbindelse er vores personale uddannet og har erfaring med at genkende nye skader. Desværre er ikke-eksisterende skader kundens skyld. Vi står til rådighed for yderligere afklaring.
Noleggiare-teamet 🙂

Synes det virker lidt som svindel men…

Synes det virker lidt som svindel men ok bilen gjorde arbejdet.
1. havde bestilt med vinterdæk men fik slidte sommerdæk(var dog kæder)
2. modtog beskidt og ikke rengjort bil
3. ved aflevering gik medarbejder målrettet med en klud mod et meget lille stenslag i forrude(<1x1mm og overfladisk). Det ville han have 180 euro for.
Har dog tegnet forsikring så må se hvad de siger.
Ligeledes skal det bemærkes at de får dig til at skrive under med en skærm så du ikke kan se hvad du skriver under på.

28. marts 2024

Hold jer væk, forsikring koster 120€ oveni!!!

Vi ventede næsten 1 time på at blive afhentet i lufthavnen og måtte ringe til dem 4 gange før der endelig kom en og hentede os som lovet.
Vi tog ikke bilen med os, da de ville have ekstra 120 euro for en forsikring, samt sagde forsikringen købt via booking.com var ubrugelig.

19. februar 2024

Hej Tanja,
vi beklager meget din anmeldelse.

Vi beklager, hvis du ikke kunne lide vores service, og hvis du ikke kunne lide vores priser.

Vi efterlader dig vores prisliste her, hvor du kan finde alle vores ekstra services https://www.noleggiare.it/wp-content/uploads/2023/04/tariffario_noleggiare.pdf

Hvis du gerne vil fortælle os om din oplevelse i detaljer, forbliver vi til rådighed.

Noleggiare-holdet

billeje med efterregning ???

Vi fik en ok bil men med en del småskader hele vejen rundt om bilen, men den kørte fint. Jeg filmede rundt om bilen ved modtagelse. Ved aflevering, fik vi ok og tog flyet hjem.
Så kom der en regning på 4500 DKK for skader på bilen. De fortalte ikke hvad det var og dokumenterede det ikke. Jeg skrev mange gange til både Booking.com og Noleggiare og INGEN ville tage ansvar.
ALDRIG IGEN LEJER JEG BIL GENNEM booking.com og ALDRIG hos Noleggiare.

28. juli 2023

Hej,
vi er meget kede af, at din oplevelse ikke var helt positiv.
Vi har tjekket situationen, og det viser sig, at de 4500 kr. vedrører skader, der er opdaget efter din udlejning og ikke ser ud til at være eksisterende. Du har ikke modtaget nogen e-mail om skaderne, men fordi det på vores system og på køretøjets leveringskontrakt fremgår, at du har underskrevet og accepteret de skader, der blev opdaget.

Vi står til rådighed, hvis du ønsker mere information, eller hvis du ønsker hjælp.

Noleggiare-holdet

Hold jer langt væk fra dette firma

Vi overtog en bil i lufthavnen i Milano, og efter en kører tur på ca 1 time har vi er faldt dæk. Vi kontakter firmaet, og ender et flere opkald, at vi bliver kørt til et værksted. Herefter sker der intet, og selv om vi er kørt forbi ved et dæk firma, så står vi uden hjælp. Efter flere yderligere opkald, og uden hjælp fra udlejningsfirmaet, så tager vi en taxa tilbage til lufthavnen.

En samlet regningen på 500 euro for et nyt dæk og afhentning, samt en taxa regning på 250 euro.

I forbindelsen tjekkede jeg dækkene, og de var i meget dårlig tilstand.

Nu 2 måneder senere får jeg en hævning på mit kreditkort, og her uden forklaringen, og uden information.

Hold jer langt fra dette firma!!!!!!!!!!

29. august 2023

ALdrig mere leje bil gennem det firmaFor det første

For det første, vi havde lejet bil gennem booking.com, samme sted som vores fly var. Det viser sig så at den bil vi vil leje står i en anden ende af byen, Ca 1 times kørsel. Det er samme firma, men de kan ikke lave det om. Vi skulle jo til Gardasøen, så vi måtte jo leje en anden bil...7.000 fattigere.
Da vi skulle aflevere bilen og køres tilbage i lufthavnen, kører chaufføren direkte ind i en holdende bil foran, derefter på vej ind i huset..ingen hjælp fra personalet, eller spørge til vores tilstand..meget chokeret var vi. For det ikke skal være løgn, så samme chauffør skal køres os til lufthavnen i anden bil..
Ja vi satte os ind men vi skal ALDRIG leje bil i det her firma..
Ingen kundeservice overhovedet..

25. august 2023

HOLD JER VÆK FRA DETTE SVINDELFIRMA

HOLD JER VÆK FRA DETTE SVINDELFIRMA

Bookede en bil gennem DiscoverCars til d. 14 juli i Pisa lufthavn. Kæmpe lang kø med 45 minutter til 1 times venten. De havde ikke styr på noget som helst bag skranken og tog deres tid, alt imens man kunne stå og observere alle de store aktører (Hertz, Europcar, Avis osv.) bare havde styr på deres ting og forberedt sig på deres kommende kunder.

Jeg havde betalt ekstra for at få en "Premium SUV" hvor DiscoverCars havde skrevet BMW X3 eller lignende.
Ved skranken finder jeg ud af jeg bliver givet en Ford Kuga, som slet ikke er samme standard som en BMW X3. Jeg finder ud af der slet ikke findes en X3 i deres udvalg af tilgængelige biler. De siger bare take it or leave it.

Kommer efterfølgende ud og skal afhente bilen, og bliver ikke mødt af noget personale. De farer rundt som en høne uden hoved og har nærmest ikke tid til deres kunder.

Efter lang tids venten, får jeg udleveret en nøgle og en af medarbejderne peger i retning af hvor den holder(!!!)

Uden at gå igennem bilen med mig, for skader og lignende.
Jeg finder bilen og ser den er fyldt med støv - altså ikke nyvasket. Den lignede at den ikke var blevet vasket i flere uger.

Jeg finder en skade på bilen, og underretter efterfølgende manden i boden omkring det. Han noterer det på mit papir, og ellers antyder han bare "videre i teksten".

Jeg får afleveret bilen tilbage på sidstedagen ved deres nøgle drop-box, og fotograferer igen hele bilen rundt så jeg har bevis for bilen er som jeg fik den.

Ca. 2-3 uger efter er jeg blevet opkrævet 310€ på mit kreditkort. Uspecificeret men bare med teksten Noleggiare.it.

Jeg har kontaktet dem uden svar. Nu er jeg nødsaget til at gå igennem DiscoverCars for at få det løst!

ANBEFALER INGEN. ABSOLUT INGEN at bruge dem. Dårligste oplevelse nogensinde.

Man får hvad man betaler for. Hellere giv lidt ekstra hos de store aktører på markedet og få en professionel behandling!!!!!

14. juli 2023

Kan ikke anbefales

Vi lejede igennem EconomyCarRentals.com, hvor Noleggiare fik opgaven af dem.
De kan ikke anbefales!!!

Da vi kom og skulle hente bilen i TRN efter at have ventet i kø i ca 45 minutter, mente selskabet ikke at vi havde booket til to fører, med to børnestole og bilforsikring. Så min mand og jeg måtte stå og diskutere med personalet om hvad vi havde booket og betalt for. Det tager cirka 30 minutter, med skrigende børn, hvor vi til sidst i stor frustration får noget andet end hvad vi købt, og betaler overpris.
Det ender med at vi måtte nøjes med en føre i stedet for to, to børnestole mod merbetaling på cirka 10 Euro, en manglende forsikring fordi de ikke mente, at det var med i.

Ikke nok med det, trækker de så 2500kr, hvor vi intet har hørt om hvorfor. Vi tager kontakt til firmaet, som har sendt fakturaen til den forkerte mail. De påstår vi har lavet ridse vi ikke har lavet.
EconomyCarRentals.com har nu refunderet nogle af pengene og overtog sagen for os.

Konklusionen og den korte version er: Noleggiare ikke er til at stole på.
De kan ikke anbefales!

15. juli 2023

Svindelfirma

Svindelfirma - HOLD JER VÆK
Lejede en bil i Rom med 16 registrerede skader. Ved gennemsyn i en mørk garage, fandt vi yderligere 7 uregistrerede skader, hvor den ene - en 2 cm lang ridse -"behændigt" ikke blev registreret. Den fandt den ivrige medarbejder i Pisa lufthavn så, hvorfor de ville have 200 eur for reparation og 75 eur for håndtering af skaden. Reparation og skades håndtering ville klart aldrig nogensinde finde sted. Jeg nægtede at anerkende skaden og ville ikke underskrive skadesrapporten. Efterfølgende har man trukket 280 EUR på mit kreditkort.
Den slags bondefangeri er klart en del af forretningsmodellen.

30. maj 2023

Besvarelse fra Noleggiare

Hello Lars, we are sorry that your experience with Noleggiare was less than positive.
Noleggiare Customer Satisfaction Team

Tror ikke helt at dette firma har rent mel i posen

Deres hjemmeside ser lækkert og professionel ud, men bookingsystemet fungerer ikke optimalt. Havde reserveret samt betalt for en bil med deres PLATINUM forsikring, men da jeg nærlæser min bekræftelsesmail fremgår det ingen steder at forsikringen er betalt! Jeg kontakter dem og får beskeden at forsikringen ikke er betalt, hvorfor jeg annullerer min bestilling.

Jeg dobbeltkontrollerer, 20 dage efter, for at se om de var mig der havde taget fejl, ved at se på deres hjemmeside. Man kunne leje den samme bil med deres PLATINUM forsikring til præcis det beløb jeg betalte i første omgang. Det ser ud til, at de bruger ufine metoder og det er mega-ærgerligt.

NB: Jeg fik mine penge tilbage igen efter ca. 30 dage

5. marts 2023

Dear Customer,
Thank you for leaving a rating. Your opinion is very important to us, as we constantly strive to improve and grow. It may happen that our site malfunctions, in these cases it is better to contact our customer service where you can get the best assistance. If you have received the email confirming that the payment has not been made, you can check your bank transactions to confirm that no amount has been charged. If you have documentation about it, you can send it to us by mail, we will be happy to offer you assistance. Don't hesitate to contact us if you need assistance. Thanks again for your feedback.
Hire Customer Satisfaction Team

Noleggiare snyder folk og lyver lige op i ens ansigt

Som mange andre brugere (hvis man læser anmeldelserne med en stjerne) er en del af Noleggiares forretningsmodel at snyde folk, og de ved det godt! Vi havde lejet en bil gennem Noleggiare i Roms lufthavn via rentalcars.com (dem skal man heler ikke bruge). Voucheren fortalte at man når man skulle hente bilen, skulle man ringe til Noleggiare og så kunne man få en Shuttelbus til udleljningsstedet. De tog bare ikke telefonen 3 gange (første del af at snyde folk - jeg har dokumentation for opkald på min telefon). Efter lang tids frustration endte vi derfor med at betale en taxa ud til udlejningsfirmaet og kom så 1 time og 3 kvarter senere ud til udlejningsfirmaet end opgivet, også fordi firmaet lå langt væk i et industrikvarter. Bilen var nu udlejet, men vi kunne leje end dårligere bil. Derefter påstod skrankepaven at mit VISA-dankort ikke var et kreditkort (og Visadelen af et VISA-dankort er et kreditkort og ikke et debitkort), og hun derfor skulle have betaling for helt ny billeje inklusiv forsikring. Med andre ord måtte vi betale 4500 kr. oven i de 2500 kr. som vi havde betalt i forvejen. Så dårligere bil, dobbeltbetaling og løgn direkte i ens ansigt er åbenbart almindelig forretningsmodel. Så hvis noget er billigt er det også elendigt.

7. april 2023

Besvarelse fra Noleggiare

Hello Jesper Ruggaard Mebus, we are sorry that your experience with Noleggiare was less than positive.

Forsikrings-kaos

Jeg har lejet en bil hos Noleggiare gennem booking.com med fuld beskyttelse. Jeg betaler med mit Visa, som jeg har brugt hos mange andre biludlejere og hos booking.com til hoteller.
Da jeg skal hente bilen fortæller Noleggiare, at jeg skal købe fuld beskyttelse hos dem.
De fortæller mig også, at den fulde beskyttelse hos booking.com ikke er god.
Booking.com betaler mig pengene tilbage for deres forsikring, men differencen på de to forsikringer er på ca. 100 euro.
Ærgerligt for mig.
Bilen har ved modtagelsen mange ridser og er ikke pæn. Manden ved udleveringen viser mig, at jeg skal tage en video af dem. Det gør jeg.
Da jeg skriver det til Noleggiare, skriver hun tilbage, at det er lige meget, da jeg er fuld forsikret.
Det kunne tyde på forsikringssvindel, at hun vil bruge min forsikring på at få lavet bilen?!
Noleggiare er ikke et godt selskab og det er mærkeligt, at booking.com samarbejder med dem.

20. februar 2023

Besvarelse fra Noleggiare

Hello Kristian, we are sorry that your experience with Noleggiare was less than positive.
We work very hard every day to offer our customers the best service. We are deeply sorry if we didn’t meet your expectations and we are at your disposal to better understand the situation, don’t hesitate to contact us.

Pas på dette firma

Pas på dette firma. De sender opkrævninger med “servicegebyr” for håndtering af bøder, som de ikke vil sende beviser på. Ind til videre har de trukket mig 4 gange 48,80 euro. Jeg har bedt dem om dokumentation flere gange uden held. Jeg har nu spærret mit kort.

19. december 2022

Besvarelse fra Noleggiare

Hello Tanni Christine, we are sorry that your experience with Noleggiare was less than positive.

Urimelige ekstra opkrævninger

Vi får 2 biler udleveret i et mørkt og trangt parkeringshus og får besked på at gennemgå bilerne for skader. Vi finder hurtigt flere skader som ikke er registreret i deres system.
Ved returnering lykkedes det medarbejderen at finde en ubetydelig, lille ridse på undersiden af kofangeren, som ikke tidligere var registreret.
Om den var der da vi fik bilen udleveret er umuligt at sige da vi ikke undersøgte undersiden af bilen da vi fik den.
Men det er totalt dårlig stil at forlange ekstra betaling (280 €) for sådan en bagatel.

7. september 2022

Efteropkrævninger uden grund.

Bilen var ok, afleveringen var fin. Men blev opkrævet ekstra 80 euro, uden grund. Har nu af fem omgange ringet til support uden en løsning. Først handlede det om at den var afleveret for sent, er ikke korrekt hvilket de anerkendte. Så var det at bilen ikke var fyldt op, hvilket den var, hvilket de også anerkendte så jeg ville modtage en refund mail. Har jeg aldrig modtaget, og hver gang jeg ringer får jeg samme svar at de vil ringe tilbage, hvilket de ikke gør. Jeg har også skrevet en skriftlig mail, hvilket jeg aldrig har fået svar på. Vil ikke anbefale til nogen.

6. oktober 2022

Besvarelse fra Noleggiare

Hello Rasmus, we are sorry that your experience with Noleggiare was less than positive.
Noleggiare Customer Satisfaction Team

Billigste bil i bookingsystemet i…

Billigste bil i bookingsystemet i forhold til andre firmaer i lufthavnen, så vi var lidt spændte på, hvad der ventede os. Der var en mindre kø ved kontoret, men det havde vi også ventet til prisen. Men på samme tid var køen faktisk længere ved de større firmaer. Meget venlig betjening med humor. På udleveringsstedet fik vi bilen straks - meget hurtigt. Og kontrakt på email. Nemt. Og en reminder senere om afleveringstidspunkt. Fint!
Ved aflevering ventede vi ti minutter men det er også normalt andre steder. Så vi vil helt sikkert leje her igen.

19. september 2022

God oplevelse på Sardinien/Olbia

Hurtig service i lufthavnen. Selvfølgelig spørger de om ekstra forsikring, men accepterede hurtigt at jeg havde alternativ dækning på selvrisiko.
Fik en næsten ny bil, som jeg er tæt på at kalde en opgradering i størrelse.
Tog under 5 minutter at aflevere og konstatere at der ikke var nogle nye skader.
Vil helt sikkert bruge dem igen i Olbia (lejet gennem Auto Europe).

7. august 2022

Besvarelse fra Noleggiare

Thank you for sharing your opinion!
We really appreciate it and we hope to host you again in the future.
Noleggiare Customer Satisfaction Team

Meget ufleksibel og var kun ude på at…

Meget ufleksibel og var kun ude på at sælge en dyrere løsning da vi først ankom.

31. juli 2022

Besvarelse fra Noleggiare

Thank you for writing this review.
Your opinion is very important for us, because we work hard every day in order to improve and grow. We are deeply sorry for your experience. We remain at your disposal for any further need, don’t hesitate to contact us. Thanks again for your feedback.
Noleggiare Customer Satisfaction Team

Svindelfirma der uberettiget trækker penge

Noleggiare er det største svindelfirma der findes på denne jord. Trækker penge for skader, der allerede var på bilen og som blev behørigt dokumenteret af billeder. Kan ikke anbefale disse svindlere og bedragere til nogen.

23. juli 2022

Besvarelse fra Noleggiare

Hello Casper, we are sorry that your experience with Noleggiare was less than positive.

Brug IKKE Noleggiare i Torino

Brug IKKE Noleggiare i Torino!

Der findes så mange forskellige biludlejninger. Brug en anden. Vores oplevelse med Noleggiare i Torino var ikke god!

Ved afhentning af bilen blev vi mødt af ikke-engelsktalende personale. Andre steder når der er en sprogbarriere, gør folk deres yderste for alligevel at få det til at virke. Gjorde de ikke her. Snakkede alene italiensk. Gav alle papir på italiensk.

Nævnte fire gange, at jeg desværre er nødt til at snakke med en på engelsk for at forstå deres papirer og hvad der skal ske.

Herefter startede den værste oplevelse. Den første sætning som kom fra den nye kollega var et aggressivt "Hvad f er problemet!?". Hvor jeg kunne svare "at der egentlig ikke var noget, udover jeg ikke snakkede italiensk".

Den nye kollega var hele vejen igennem
- uhøflig,
- aggressiv,
- gad ikke svare på spørgsmål,
- gad ikke bruge tid på at gennemgå bilens tidligere skader,
- gad ikke bruge tid på at gennemgå hvordan vi afleverede bilen og kom retur til p-kælderen,
- gad ikke give en nærmere introduktion til bilen. -
- Undervejs var der hele tiden en underliggende arroganse og aggressivitet i samtalen.
- Bilen var beskidt ind- og udvendigt.

Ved aflevering blev vi mødt af samme uhøflighed, arroganse og de synes egentlig bare det var træls vi var der.

Tak til Operatore Noleggiare / Noleggiare Operator
H.E. 1286 for denne forfærdelige oplevelse.

OBS: Booket gennem Rentelcars.com og ingen dårlig erfaring med Rentelcars.

13. juli 2022

Besvarelse fra Noleggiare

Thank you for writing this review.