Jeg kan varmt anbefale Nøie! Kundeservicen er helt i top og konceptet er virkelig godt. Selvom jeg endnu ikke har fundet en creme, som har forbedret mine hudproblemer, så giver de ikke op på mig. Med... Se mere
Fantastisk god service. Max var hjælpsom og ydede en ekstra service ud over det sædvanlige. Kan varmt anbefale deres kundeservice, hvis I skulle have store som små spørgsmål. Derudover er deres ko... Se mere
Super fantastisk produkter ! Elsker alt ved deres produkt. Min hud er blevet SÅ fin, selvom jeg har været på meget stærk akne medicin oplevede jeg ikke ret tør ud pga deres produkt. De overholder al... Se mere
De produkter jeg har valgt at benytte fungerer til perfektion. Jeg ser sjældent en bums mere, min hud er glat, fin og ensartet igen. Abonnementstjenesten er et kæmpe plus. Jeg tænker aldrig på... Se mere
Data-backed and dermatologically tested solutions for acne, eczema, psoriasis, dry skin and more. We’re here to improve the quality of life for each individual struggling with skin issues. We’re caring for and supporting our users all the way throughout their journey towards healthy skin. Visit http://noie.com and http://noie.dk
Skelbækgade 4, 1717, Copenhagen, Danmark
Jeg har brugt Nøie i 3 års tid nu og jeg er SÅ glad for mine produkter.
Jeg startede med at have en ret ustabil hud, men efter jeg er begyndt at bruge deres produkter har jeg ikke døjet med uren hud.

Besvarelse fra NØIE
Elsker Nøies produkter og vil blive ved med at bruge deres ansigtscreme, som har fjernet mine hudproblemer. Prøver jeg at bruge en anden creme, får jeg hurtigt uren hud igen. Super kundeservice oven i hatten!

Besvarelse fra NØIE
NØIE har fulgt mig i flere år efterhånden. Jeg er stadig lige så tilfreds med deres service og produkter som jeg var da jeg begyndte. Jeg bliver altid mødt med et positivt sind og det er bare fantastisk!

Besvarelse fra NØIE
Vældig gode produkter der har givet ro til min hud. Altid hurtig og god service.

Besvarelse fra NØIE
Efter mange år med hudproblemer, grundet PCOS. Gav det en kæmpe forskel for mig at starte på Nøie hudprodukter tilbage i 2022.
Og jeg kunne pludselig finde ud af at opretholde mine hudpleje rutiner, fordi Nøie er super simpelt og ikke kræver en masse forskellige produkter.
Nøie er også super hurtige til at rette i mit abonnement. Hvis jeg lige har brugt lidt ekstra eller lidt mindre i perioder.
God service og fantastiske produkter.

Besvarelse fra NØIE
God creme og ansigtsrens der er pengene værd! Nemt med abonnement og kundeservice er altid god hvis der er sket en fejl eller man har spørgsmål. Den eneste creme der virker til min hud.

Besvarelse fra NØIE
Hands down bedste hudpleje produkter, jeg nogensinde har brugt. Har været igennem utallige forskellige brands (både alm + fra dermatologer), og Nøie er det der har absolut bedst effekt for mig. Og så er det et af de eneste brands, jeg kan tåle, som ikke får min hud til at slå ud. Udover skønne produkter, giver de også helt utroligt god kundeservice med reel rådgivning baseret på din hud. De (i mit tilfælde Cathrine) lytter og rådgiver baseret på dit aktuelle behov, og prøver ikke at sælge produkter du ikke har brug for. Varmeste anbefaling herfra ♥️

Besvarelse fra NØIE
Fantastiske produkter, som jeg helt sikkert vil anbefale. Hurtig levering, venlig og super hurtig svar på spørgsmål. Jeg er meget glad for NØIE

Fremragende hudpleje!!!
Jeg har brugt det noget tid og også set imponerende effekt på sart rosacea hud, atopisk, psoriasis og den sarte hud efter tablet acne behandling der stadig har tendens til acne.
Produkterne indeholder ingen unødig duft eller farve. Hygiejnisk emballage.
Kan kun sige jeg er imponeret.

Besvarelse fra NØIE
Jeg skrev til kundeservice i går og bad dem om at slette mit abonnement på min gamle profil, da jeg ikke havde adgang til den længere. Jeg fik svar samme dag.
I dag skrev de og spurgte, om de skulle opdatere min gamle profil med en ny mailadresse, og det synes jeg er virkelig tænksomt af dem.
Jeg har bestilt fra dem i et par år nu, og jeg er ALDRIG blevet skuffet!

Besvarelse fra NØIE
Så god og hjælpsom kundeservice med gode råd og individuel vejledning. Produkterne er virker for mig.

Besvarelse fra NØIE
Jeg har brugt forskellige dagcremer og solcremer, men det jeg bruger fra Nøie er virkelig godt og virker perfekt på mig. Jeg har brugt produkterne i en måned nu, og kan mærke tydelige forbedringer i min hud, som føles mere sund og velplejet 👍

Besvarelse fra NØIE
Jeg har store forventninger, da det er hudpleje tilregnet ens hud. Jeg blev dog ekstremt skuffet. Jeg udfyldte på hudtesten at jeg har kombineret hud, jeg modtog en solcreme som gjorde min hud ekstremt fedtet. Jeg skrev også jeg døjede med bumser her og der, jeg er rimelig sikker på at jeg fik bumser af solcremen. Jeg er så skuffet, fordi jeg har regnet med at finde en perfekt solcreme jeg kunne bruge året rundt og ikke skulle søge rundt efter en solcreme. Virkelig dårligt.

Besvarelse fra NØIE
Jeg har benyttet Nøie siden oktober 2021, og jeg er super tilfreds med mit abonnement. Nøie er nemme at komme i kontakt med, og kundeservicen er altid løsningsorienteret og hjælpsom. Jeg kan kun anbefale Nøie på det varmeste.

Besvarelse fra NØIE
Nøie’s produkter lever fuldt op til hvad de lover. Hvis ikke, så hjælper deres fantastiske kundeservice dig med det samme.

Besvarelse fra NØIE
Jeg har en utrolig sensitiv hud og har brugt formuer på ansigtspleje, og intet har hjulpet. Jeg har længe overvejet at starte med at bruge NØIEs produkter men har ikke turde, men jeg må sige at jeg siden jeg tog springet ikke har fortrudt. Jeg har på meget kort tid kunnet se en stor forbedring af min hud i ansigtet. ❤️ jeg har både døjet med eksem og acne meget længe, min eksem er på en måned allerede forsvundet, min acne er ikke væk men MEGET bedre og grundet deres opfølgning og meget professionelle guidance forsøger vi at finde den helt rigtige sammensætning til mig, og jeg sikker på det nok skal lykkes. Det er som sagt stadig meget nyt for mig, men jeg glæder mig til rejsen, og er overbevist om jeg kun kan blive mere imponeret af deres produkter og service!
Mvh
En meget tilfreds kunde

Besvarelse fra NØIE
Har købt produkter hos Nøie i mange år og må bare sige at det er de eneste produkter jeg har forsøgt med så synlig effekt og jeg har prøvet en del. Desuden er deres kundeservice helt i top, så hvis der er det mindste, så får man hurtig hjælp og god hjælp. Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra NØIE
Jeg har abonneret på hudplejeprodukter fra NØIE siden august 2020, og det har været en fantastisk oplevelse. Produkterne har gjort underværker for min hud, og det er super fedt, at de er skræddersyet til mine behov.
I løbet af vinteren/foråret udviklede jeg noget i to små områder af ansigtet. Jeg kontaktede Nøies support og var yderst imponeret over deres hurtige respons. Inden for blot 15 minutter var der bestilt en ny cleanser til mig, ganske gratis. Det var takket være Nøies dygtige ansatte og deres Skin Improvement Guarantee. En måneds tid senere bliver jeg kontaktet af den samme medarbejder, som følger op på om produktet har virket. Sikken positiv oplevelse!
Jeg kan varmt anbefale NØIE til alle, der søger personlig og effektiv hudpleje. Deres kundeservice er i top, og deres produkter er af høj kvalitet. Det er tydeligt, at de virkelig bekymrer sig om deres kunder og går langt for at sikre, at man er tilfreds.

Besvarelse fra NØIE
Jeg er virkelig glad for deres produkter. Det er de eneste, som har hjulpet på mit atopiske eksem.
Der er ekstrem god kundeservice. Jeg har oplevet at prøve et produkt, som ikke forbedrede min hud, og så fik jeg bare pengene tilbage. Flere gange har jeg haft forskellige forespørgsler, som hurtigt er blevet løst.
Har brugt produkterne i snart to år.