NØIE Anmeldelser

4,9

Jeg kan varmt anbefale Nøie! Kundeservicen er helt i top og konceptet er virkelig godt. Selvom jeg endnu ikke har fundet en creme, som har forbedret mine hudproblemer, så giver de ikke op på mig. Med... Se mere

Fantastisk god service. Max var hjælpsom og ydede en ekstra service ud over det sædvanlige. Kan varmt anbefale deres kundeservice, hvis I skulle have store som små spørgsmål. Derudover er deres ko... Se mere

Super fantastisk produkter ! Elsker alt ved deres produkt. Min hud er blevet SÅ fin, selvom jeg har været på meget stærk akne medicin oplevede jeg ikke ret tør ud pga deres produkt. De overholder al... Se mere

De produkter jeg har valgt at benytte fungerer til perfektion. Jeg ser sjældent en bums mere, min hud er glat, fin og ensartet igen. Abonnementstjenesten er et kæmpe plus. Jeg tænker aldrig på... Se mere

1. Kosmetikproducent
  2. Leverandør af skønhedsprodukter
  3. Kosmetikindustri
  4. Kosmetikforretning
  5. Helse- og skønhedsbutik
  6. Hudplejeklinik

Data-backed and dermatologically tested solutions for acne, eczema, psoriasis, dry skin and more. We’re here to improve the quality of life for each individual struggling with skin issues. We’re caring for and supporting our users all the way throughout their journey towards healthy skin. Visit http://noie.com and http://noie.dk

4,9

Effektive produkter og fantastisk kundeservice!

Lækre og effektive produkter, og den bedste kundeservice jeg har oplevet. De er utrolig hjælpsomme og dygtige!

1. maj 2023

Hej Josephine,

Mange tak for den super flotte anmeldelse 😍 Den gør os simpelthen så glade og de 5 ⭐️'er betyder alverden!

Det er så dejligt at læse, at du både er glad for produkterne og vores kundeservice - mere kan vi ikke be' om.

Tak for at lade os være en del af din rutine og for din tillid 🙏
Rigtig god dag.

Marie og resten af NØIE

Til dig der leder efter den perfekte skincare-rutine

Det er svært at finde solide skincare-produkter uden parfume og med en nogenlunde gennemskuelig ingrediensliste, der ikke koster en bondegård. Nøie leverer på alle præmisser, og i tilgift får man som bruger en helt utrolig kundeservice. Jeg har flere gange haft glæde af de justeringer, som teamet bag Nøie har hjulpet mig frem til. De arbejder grundigt og hurtigt, og det er simpelthen den ekstra tid værd, når resultatet er, at jeg kan nøjes med at købe ansigtsprodukter fra ét mærke - der desuden tilbyder abonnementer med særdeles fleksibel levering. Jeg kan kun sige: prøv det!

11. maj 2023

Hej Freja,

Årh hvor bliver vi bare glade af at læse din anmeldelse 😍 Tak for de 5 ⭐️'er og de flotte ord. Tusind tak for din tillid og for at vælge NØIE som din løsning til din hud, det sætter vi så meget pris på.

Vi ser frem til fortsat at følge dig på din rejse og ikke mindst til at hjælpe dig når du har brug for det.

Rigtig dejlig weekend herfra.

Marie og resten af NØIE

Bruger produkterne hver eneste dag

Bruger produkterne hver eneste dag. De gør absolut intet for min hud. Hverken creme eller rens.

Kunne ligeså godt bruge en Matas bodylotion i ansigtet. Det virker som nogle meget billigere produkter.

24. maj 2023

Hej Josephine,

Som det første vil jeg sige mange tak for din feedback, den er rigtig vigtig for os at få.
Vi bliver dog rigtig kede af det når vi modtager en anmeldelse som omhandler det din gør - nemlig, at du ikke føler, at produkterne gør en forskel for dig og endnu mere, at det ikke har været tydeligt for dig, at du altid kan række ud til os i sådan en situation. Det betyder nemlig, at vi har fejlet i at gøre det klart og fra hjertet af, beklager vi mange gange.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde en løsning på det hele og derfor vil du inden så længe modtage en mail fra mig 💛

Jeg håber meget på at høre tilbage fra dig.

Rigtig god dag 🌞

Marie og resten af NØIE

Det vildeste produkt og service

Det vildeste produkt og den bedste service til en fantastisk pris.
Hvor finder man ellers costumemade ansigtsprudukter til en pris der er billigere end almindelige mærkecremer, der alligevel sjældent passer helt perfekt til din hudtype?
OG MEDARBEJDERNE….de er så søde og servicemindede, så det er en fryd. De går lige skridtet videre og svarer hurtigt og følger uopfordret op på, om eventuelle udfordringer er blevet løst og tilbyder at hjælpe med justering af hudanalyse og produkt sammensætning.
De er dog ikke børs noterede….jeg har tjekket ;0)

27. april 2023

Hej Pernille,

Årh hvor gør din anmeldelse os bare glade! Tusind tak for de 5 ⭐️'er og de søde ord, de betyder virkelig meget for os alle.

Det er så dejligt at se, at du har sådan en god oplevelse med det hele 😍 Vi er altid klar til at hjælpe og ser frem til fortsat at følge dig.

Du ønskes den skønneste weekend fra os 🌞

Marie og resten af NØIE

Har aldrig nogensinde oplevet så vild…

Har aldrig nogensinde oplevet så vild en kundeservice. De gør alt hvad de kan for at få det bedst mulige produkt til dig. Fantastisk produkt og team.

11. februar 2023

Hej Laura,

Tusind tak for de 5-stjerner og den flotte anmeldelse 🌟

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse - både med vores produkter og i din korrespondance med vores care team.

De bedste hilsner,
Cathrine og resten af team NØIE

Super God Kundeservice!

Super God Kundeservice!
Fantastisk kundeservice! Prøvede deres produkter, men da det fik min hals til at slå ud, skiftede jeg mærke. Jeg skrev derefter til deres retur afdeling. De informerede om, at de ikke ville have produkterne tilbage men selvfølgelig ville betale det fulde beløb af produkterne tilbage til min konto.
Det hele var en meget behagelig og hurtigt service. Super dejligt!
Hvis mit nuværende mærke fejler, så kommer jeg helt klart tilbage til NØIE, og afprøver deres hudpleje sæt fuldt ud!

10. maj 2023

Hej Lilije,

Tak for sådan en dejlig anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse på trods af reaktionen på din hals.

Vi håber på at se dig igen her hos NØIE på et tidspunkt. Du er ihvertfald altid velkommen og vi vil hellere end gerne hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have 🤗

Husk, at hvis du reagerer på den måde eller ikke får den ønskede effekt, er du dækket af vores Hudgaranti, hvor vi på vores regning finder nye formuleringer til dig 💛

Vores ønske er at hjælpe dig bedst muligt og være den bedste støtte for dig på din rejse mod sundere hud.

Du ønskes en skøn dag herfra 🌞

Den vildeste service

Den vildeste service - ever!

Jeg er selv selvstændig og ved om nogen, hvor vigtigt det er at yde en god service. Nøie har hele vejen igennem ydet en outstanding, sublim vejledning og service. Man føler sig i trygge hænder hele vejen igennem.

5. maj 2023

Hej Pia💛

Tak for den flotte anmeldelse, den sætter vi enormt meget pris på!
Vi er glade for, at du synes om vores vejledning og service🫶🏼 Vi ser frem til at være en del af din daglige rutine.

Du ønskes en fantastisk weekend fra os alle 🌞

Huda og Team NØIE

Fantastisk hjemmeside og produkt

Fantastisk hjemmeside og produkt. Prisen er en smule høj, men det ikke så slemt, og det giver også god mening da produktet er produceret specifikt til en selv.

20. april 2023

Hej Jeppe,

Mange tak for den flotte anmeldelse, den sætter vi enormt meget pris på 🤗
Vi er glade for, at du synes om vores hjemmeside og produkt, og ser frem til fortsat at være en del af din daglige rutine.

Du ønskes en fantastisk weekend fra os alle 🌞

Marie og Team NØIE

Alt for fedtet!

20. april 2023

Hej Lucas,

Mange tak for din anmeldelse 🙏 Vi sætter meget pris på vores brugeres feedback og vil altid gerne lære fra jer.

Da det ikke fremgår tydeligt her i anmeldelsen om hvad der er for fedtet, og for at kunne hjælpe dig bedst muligt med at finde den rette formulering, har jeg anmodet om dine kontaktoplysninger.

Vi vil meget gerne blive klogere på din oplevelse og hjælpe dig bedst muligt herfra.

Vores Skin Improvement Guarantee er til for at kunne sikre dig og vores andre brugere den bedst mulige løsning - så vend endelig tilbage til os, så vi kan finde en god løsning på det hele 🤗

Du ønskes en dejlig dag herfra.

Kæmpe anbefaling

Sindsygt gode produkter som har fået ro på min hud og bekæmpet urenheder. Derudover er deres service fuldstændig fantastisk 💛 kæmpe anbefaling herfra

31. marts 2023

Hej Mia,

Et stort tak for de 5 stjerner og de flotte ord 😍 Vi er så glade for, at vi har kunne give din hud mere ro og balance. Tak for din tillid og for at lade os være en del af din hudrejse.

Fantastisk kundeservice!

Jeg har altid haft sensitiv hud og svært ved at finde de rigtige produkter. Jeg bestilte først en cleanser og hudcreme der ikke var helt i øjet. Nøies fantastiske kundeservice hjalp mig hurtigt til at finde de rigtige produkter og sendte dem uden betaling som en del af deres garanti. Min hud har aldrig været pænere! Kæmpe anbefaling herfra :)

2. marts 2023

Hej Søs,

Årh hvor bliver vi bare varme om hjertet når vi læser sådan en anmeldelse som din 💛 Vi er så glade for at kunne hjælpe dig og ser frem til at følge dig fremover.
Tak for de 5 stjerner og de flotte ord!

Du ønskes en dejlig weekend fra os alle 🙏

Den allerstørste anbefaling herfra

Nøie er klart det bedste hudpleje-brand jeg har stiftet bekendtskab med - de fortjener al ros med på vejen !!!!! Da jeg tilbage i februar 2021 testede positiv for corona, begyndte min hud at slå ud i ansigtet. I frustration udfyldte jeg en hudprofil på Nøie´s hjemmeside og modtog allerede mine personlige produkter dagen efter. Efter en måned havde produkterne ikke den store effekt, hvorfor Nøie ændrede en smule ved mine produkter, og ganske gratis sendte mig nye. De små ændringer betød alverdens og efter kun 10 dage, var der en betydelig forskel. Efter 1 måned var min hud så fin igen ;)) Efterfølgende har jeg ikke kunne slippe Nøie - de hjælper mig hver dag til en sund og pæn hud ;) Både i ansigtet og på hænderne.

Produkterne er af aller højeste kvalitet, prisen er rimelig, leveringen er hurtig og kundeservicen er helt exceptionel !!!!!!!!! TAK til Nøie, for alt hvad I har gjort.

1. februar 2023

Kære Laura,

Tusind tak for en fantastisk anmeldelse af os, den gør os simpelthen så glade 💛 Det betyder meget for os, at vi har kunne hjælpe dig og at du har haft en god oplevelse hele vejen.

Tak fordi vi må være en del af din hudrutine og tak for al din støtte og tillid 🥰 Vi ser frem til at fortsat at følge dig.

Marie og resten af NØIE

De bedste hudplejeprodukter jeg har prøvet

Jeg har virkelig sensitiv hud, og har aldrig rigtig haft held med at finde en hudplejeserie der passer til mig (og tro mig, jeg har prøvet mange) - MEN jeg har nu prøvet de anbefalede produkter fra NØIE i to uger, og indtil videre er jeg MEGET positiv overrasket. Min hud har taget så godt i mod produkterne, og er allerede blevet mindre tør, rød og irriteret, så jeg er håbefuld og tror på min hud med tiden også kommer til at se lidt bedre ud. Lige pt er det i hvert fald lovende🤞🏼
Derudover er der service virkelig fornem, og deres abonnementsservice super brugervenlig!
Jeg kan kun anbefale alle - særligt dem med problemhud - at prøve NØIE. Jeg har ikke fortrudt 😍

4. marts 2023

Hej Stine,

Tusind tak for den fantastiske anmeldese af NØIE og de 5 stjerner ⭐️

Wauw! Hvor er det skønt at læse dine NØIE formuleringer har haft en god effekt på din hud. Det er lige præcis derfor vi er her. 💛

Det betyder så meget for os at du har lyst til at dele dine oplevelser med os🙌

Vi glæder os til fremover at passe på din hud og følge med i din huds rejse.

De bedste hilsner
Huda / Care adviser

Fremragende produkter

Fremragende produkter, som jeg varmt kan anbefale. Altid god service og betjening.

6. februar 2023

Kære Anne-Mette,

Tusind tak for de 5 stjerner og de søde ord - de betyder uendeligt meget. Vi er så glade for, at du har en god oplevelse med os og ser frem til at fortsætte rejsen 💛

Marie og resten af Team NØIE

Super sød og god service.

Super sød og god service samt hurtig levering

17. januar 2023

Kære Betina,

Tusind tak for de søde ord og de 5 stjerner - dem sætter vi meget pris på 💛
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med os, og vil gøre vores bedste for at den varer ved.

Du ønskes en dejlig dag ✨

Kan kun anbefales!

Jeg har bestilt hos dem flere gange og det går stærkt! Sidste gang sad min pakke fast hos dao, hvilket self ikke er nøies skyld men de sendte alligevel straks en erstatning som kom to dage senere. Super firma, super service og super produkt! Kan kun anbefales

9. januar 2023

Hej Julie,

Mange tak for den skønne anmeldelse 💛
De 5 stjerner og dine ord betyder så meget for os alle her hos NØIE.

Tak for at lade os være en del af din hudrejse. Vi ser frem til fortsat at følge dig 🙏

Fantastisk service

Fantastisk service!
Jeg har brugt deres produkter i et par måneder, men ikke opnået det resultat jeg havde forventet. Da jeg skrev det til dem, fandt de hurtigt nogle nye produkter til mig. Jeg fik valget, om jeg ville prøve nye, eller have mine penge retur. Sikke en service. Prøver selvfølgelig de nye og håber de passer mig lidt bedre. De skrev ovenikøbet til mig i juledagene, meget imponerende service!

25. december 2022

Hej Rikke,

Tusind tak for sådan en fantastisk anmeldelse 💛 De 5 stjerner og dine ord betyder alt for os. Vi ser frem til at høre fra dig angående dine nye formuleringer🧴💦

TAK for dig og tak for din tillid til os.

Rigtig godt nytår🥳

Huda / Care Advisor

Virkelig gode og effektive produkter

Virkelig gode og effektive produkter! God kundeservice og hurtig levering!

9. december 2022

Hej Astrid,

Tusind tak for de 5 stjerner og dine søde ord - de varmer. At du har en god oplevelse hos os betyder alverden, så det er skønt at læse din positive anmeldelse 💛

Du ønskes en dejlig jul 🎄

Marie / Care Advisor

Bedste hudplejeserie nogensinde Har brugt Nøie i over er år og aldrig…

Har brugt Nøie i over er år og aldrig har jeg haft en hudplejeserie der er så god! Service er i top og min hud har aldrig været bedre. TAK FOR JER!!

13. december 2022

Hej Fie,

Tusind tak for sådan en fantastisk anmeldelse 💛 De 5 stjerner og dine ord betyder simpelthen så meget for os. Vi ser frem til fortsat at følge dig.

TAK for dig og tak for din tillid til os.

Rigtig god jul 🎄

Marie / Care Advisor

Produkt der virker

Super god og hurtig service! Jeg har et par gange haft lidt svært ved at hitte ud af, hvordan jeg genbestiller, da jeg skulle genbestille til min mor samvittighed - der kom svar med det samme, og servicen var bare i top!
Jeg tvivlede på i starten, om der virkelig fandtes et produkt, der synligt kunne bekæmpe knopper / urenheder, og jeg må bare sige, at det gør der! Har holdt pause et par gange på ca 3-4 uger, og hver gang er problemet kommet tilbage i løbet af pause.
Kan varmt anbefales!

26. november 2022

Hej Mia,

Mange tak for flotte ord, og de 5 stjerner 🌟

Det er så skønt, at du er tilfreds med vores service, og også føler vores produkter passer lige til dig 💛

Mange Hilsner,

Frederik / Care advisor