Jeg kan varmt anbefale Nøie! Kundeservicen er helt i top og konceptet er virkelig godt. Selvom jeg endnu ikke har fundet en creme, som har forbedret mine hudproblemer, så giver de ikke op på mig. Med... Se mere
Fantastisk god service. Max var hjælpsom og ydede en ekstra service ud over det sædvanlige. Kan varmt anbefale deres kundeservice, hvis I skulle have store som små spørgsmål. Derudover er deres ko... Se mere
Super fantastisk produkter ! Elsker alt ved deres produkt. Min hud er blevet SÅ fin, selvom jeg har været på meget stærk akne medicin oplevede jeg ikke ret tør ud pga deres produkt. De overholder al... Se mere
Data-backed and dermatologically tested solutions for acne, eczema, psoriasis, dry skin and more. We’re here to improve the quality of life for each individual struggling with skin issues. We’re caring for and supporting our users all the way throughout their journey towards healthy skin. Visit http://noie.com and http://noie.dk
Skelbækgade 4, 1717, Copenhagen, Danmark
Der er hurtige svar og hjælp at hente, når man skriver. Selv på en søndag. Det er tjekket😊

Besvarelse fra NØIE
De produkter jeg har valgt at benytte fungerer til perfektion. Jeg ser sjældent en bums mere, min hud er glat, fin og ensartet igen. Abonnementstjenesten er et kæmpe plus. Jeg tænker aldrig på at skulle købe hverken creme eller renseprodukter.
Svartiden er minimal og kundeservicen i top.
Produktet er mere end prisen værd!
Det kræver ikke alverdens tid i hverdagen. Jeg gider nemlig ikke lange hudplejerutiner.
Jeg forbliver kunde længe endnu!
Derudover flot design.
Hvis du overvejer, så synes jeg du skal give det en chance!

Besvarelse fra NØIE
Har altid døjet meget med bumser og acne. Havde en del problemer med min hud efter jeg fødte min søn sidste år og ville prøve nøie igen (har tidligere brugt nøie og været MEGET tilfreds). Da jeg startede på det slog min hud meget mere ud og jeg holdt ud i enåneds tid uden det blev bedre. Kontaktede deres kundeservice og spurgte om det var normalt. De ville gerne have nogle billeder, så dem fik de. De vurderede at min hud så dehydreret ud. Lidt skeptisk(følte ikke selv min hud var dehydreret) skiftede jeg til en anden creme de sendte kvit og frit. En uge efter har min hud aldrig haft det bedre og jeg er så glad for at jeg skrev til dem. 5 stjerner for fantastisk kundeservice og perfekt resultat🥰❤️

Besvarelse fra NØIE
Fantastisk hele vejen igennem! Det er nemt og overskueligt at oprette sig og sin hudprofil på deres hjemmeside og så har de lynhurtig levering, jeg nåede knapt nok at tjekke efter en ordrebekræftelse før produkterne stod foran min hoveddør en dag efter bestilling. Jeg har både prøvet nogle produkter ud fra en hudprofil der var god men ikke ramte helt plet hvor jeg var i kontakt med deres utrolig hjælpsomme og venlige kundeservice, som hjalp mig på rette vej med en ny hudprofil og som sendte mig nye produkter helt gratis. Deres produkter er lækre og meget drøje i brug og så kan man se en forskel, som man bare, efter min mening, ikke får med så mange andre og tilmed dyrere hudpleje mærker. Deres priser er fair sat, hvor de fleste kan følge med og min hud har i hvert fald aldrig haft det bedre! Kæmpe anbefaling herfra 👏🏼

Besvarelse fra NØIE
Kundeservice til 5 stjerner!
Søde, rare og imødekommende personer i care teamet.
Og produkterne er også gode. Jeg er særligt glad for min Nøie ansigtsrens.

Besvarelse fra NØIE
Lynhurtig respons på henvendelser. Hver gang. Spørger ind til problematikker og vender altid tilbage med løsninger i form af en ny creme, der lynhurtigt fremsendes u.b. Min hud har stadig udfordringer, men har aldrig haft det bedre. Jeg er kæmpefan af produkterne, og de mennesker, der står bag.

Besvarelse fra NØIE
Virker super godt. Jeg har brugt produkterne i et års tid og jeg kan virkelig se forskel på min hud, som er blevet utrolig pæn 🤩
Hurtig levering, og god kundeservice. Kan kun anbefale Noie 👍😊

Besvarelse fra NØIE
Altid den bedste service, med hurtigt svar og søde mennesker:)
Jeg har haft akne i laaang tid og har prøvet ALT, efter jeg er begyndt at bruge nøies cremer er det gået i sig selv. Virkede ikke første gang men pga tilfredshedsgarantien fik jeg hurtigt gratis en nye formular som virkede! Klar anbefaling herfra:)

Besvarelse fra NØIE
Jeg er ovenud glad for mine nøie produkter (rens og creme). De har i den grad hjulpet på en stresset og irriteret hud! Tilmed meget fair priser. Kan varmt anbefales!

Besvarelse fra NØIE
Jeg elsker ALT ved Nøie! :)
Nu har jeg brugt Nøie’s produkter over flere perioder, og denne gang står det bare klart at der ER de beste produkter til min hud. Jeg har prøvet ALT til uren hud, alt fra apoteket, fra usa, fra andre danske mærker, og produkter fra lægen- uden særlig god virkning. Efter jeg har brugt Nøie, er min hud blevet så pæn, jeg får sjældent en bums (før havde jeg cystisk acne), og alle små urenheder er væk. Udover det, har Nøie den Aller beste kundeservice jeg nogensinde har oplevet, overhovedet! Jeg har nogle gange haft brug for hjælp, og kundeservice er hurtig, til at fikse ethvert givet problem, eller spørgsmål. Ekstrem stor ros fra mig! Kunne jeg give 10 stjerner havde jeg gjort det. Tak for jeres produkter, og for jer ved kundeservice. I gør det fanme godt :)
Kh Rita

Besvarelse fra NØIE
NØIE's produkter har gjort en kæmpe forskel for mine hudproblemer. Produkterne har en utrolig hurtig virkning og er meget effektive. Siden jeg begyndte at bruge NØIE for første gang for et år siden, har jeg ikke kunnet bruge andre hudprodukter.
Kundeservice fejler heller ingen ting! Der er altid en medarbejder klar til at hjælpe en på mail, hvis man har problemer, og de er meget gode til hurtigt at vende tilbage.
NØIE kan varmt anbefales, til alle som ønsker lækker hud med kvalitetsrige produkter til en meget rimelig pris!

Besvarelse fra NØIE
Jeg har brugt deres creme og rens i halvandet år og har aldrig prøvet bedre produkter. Min hud er smuk, og jeg er fan. Deres hjemmeside og guides er lette at gå til, og man bliver virkelig taget i hånden som kunde.

Besvarelse fra NØIE
Sikkert gode produkter, min virkede slet ikke på min hud og prøvede flere forskellige i over 6 måneder. Istedet for bare at have lidt urenhud hist og her fik jeg det i hele hovedet, så stoppede med det 2 måneder efter stop blev min hud gudskelov mere pæn.

Besvarelse fra NØIE
Hele setuppet virker professionelt, og servicen er i top. Jeg har bare ikke oplevet at produkterne hjælper det mindste.
Jeg har været igennem hudtesten nogle gange, og har købt forskellige slags ansigtscremer, men ingen af dem afhjælper det egentlige problem.
Jeg synes idéen om individuelt tilpasset ansigtsbehandlinger er geniale, men for mig har selve resultatet været ikke eksisterende, desværre.
Jeg får indtrykket af at det virker for andre, så det var egentlig kun for at oplyse om at det nok ikke er for alle.
UPDATE:
Det kan godt ske at det i første omgang ikke har haft den ønskede effekt, men jeg må også indrømme at jeg er blevet blæst bagover af den voldsomt gode service bagefter, hvor Line fra NØIE har brugt lang tid på at tale mine problemer igennem og arbejde specifikt med hvordan vi finder en kombineret løsning fremadrette.
Jeg er stadig i gang med den nye behandling, så effekten af den, kan jeg ikke opdatere på endnu, men måden de har taget hånd om mig på, er virkelig imponerende!!

Besvarelse fra NØIE
Jeg købte en cleanser og ansigtscreme hos NØIE. Ansigtscremen virkede ikke for mig denne gang og personalet var rigtig søde til at hjælpe mig igennem det hele for at få en ny. Længe siden jeg har mødt en så god kundeservice! Hurtige til at svare og rigtig hjælpsomme og venlige!
Jeg er i gang med min nye creme nu og glæder mig til at se om den virker.

Besvarelse fra NØIE
Fantastisk service, fungerer godt med garanti og har hjulpet min akne ramte hud gevaldigt på kun en måneds tid! Har kun godt at sige om Nøie

Besvarelse fra NØIE
Rigtig god oplevelse, jeg elsker Nøie produkter. De virker!

Besvarelse fra NØIE
Deres kundeservice er helt i top, de er enormt imødekommende og stiller indgående spørgsmål for at komme frem til den rigtige formulering.
Produkterne er lækre, uden en masse unødige duftstoffer og nemme at bruge, selvom det tager noget vedhold at komme ind i vanen.
Desværre har jeg endnu ikke fundet et produkt fra dem, som kan afhjælpe mine hudproblemer, selvom jeg har set marginale forbedringer over den sidste måneds tid og derfor har forsøgt mig med at købe samme formulering en ekstra gang i et desperat håb om synlige forbedringer.
Varerne sendes hurtigt af sted, og nu sender de også med andre end DAO, så det er et plus.

Besvarelse fra NØIE
Jeg fik fremragende hjælp af chatfunktionen - igen. Jeg havde lavet rod i abonnementer, sammensætninger, levering osv og de løste det bare i løbet af få beskeder frem og tilbage. Det er sjældent 👌 Produkterne har også reddet min hud efter mere end 15 år med akne - Tak

Besvarelse fra NØIE
Altid den bedste service hos mit favorit brand når det kommer til hudpleje. Elsker deres gennemskuelighed. Og hvis man som mig er lidt af en nørd, og gerne vil have forklaring på nogle af ingredienserne man smører på sin hud hver dag, så er de også behjælpelige med det!