Jeg kan varmt anbefale Nøie! Kundeservicen er helt i top og konceptet er virkelig godt. Selvom jeg endnu ikke har fundet en creme, som har forbedret mine hudproblemer, så giver de ikke op på mig. Med... Se mere
Fantastisk god service. Max var hjælpsom og ydede en ekstra service ud over det sædvanlige. Kan varmt anbefale deres kundeservice, hvis I skulle have store som små spørgsmål. Derudover er deres ko... Se mere
Super fantastisk produkter ! Elsker alt ved deres produkt. Min hud er blevet SÅ fin, selvom jeg har været på meget stærk akne medicin oplevede jeg ikke ret tør ud pga deres produkt. De overholder al... Se mere
De produkter jeg har valgt at benytte fungerer til perfektion. Jeg ser sjældent en bums mere, min hud er glat, fin og ensartet igen. Abonnementstjenesten er et kæmpe plus. Jeg tænker aldrig på... Se mere
Data-backed and dermatologically tested solutions for acne, eczema, psoriasis, dry skin and more. We’re here to improve the quality of life for each individual struggling with skin issues. We’re caring for and supporting our users all the way throughout their journey towards healthy skin. Visit http://noie.com and http://noie.dk
Skelbækgade 4, 1717, Copenhagen, Danmark
Det gode er deres garanti på bedre hud og man har mulighed for penge retur, men produkterne virker ikke optimalt

Besvarelse fra NØIE
Virkelig gode produkter - de bedste jeg har prøvet mod urenheder.
Deres service er eminent; professionel og enormt venlig. Det er meget unikt at få skræddersyet cremer til ens behov - og hvis der er behov for korrektion, så hjælper de personligt med at lave en plan. Jeg kan på det varmeste anbefale det!

Besvarelse fra NØIE
Fremragende service og godt produkt! Har brugt Nøie i mange år efterhånden og det er noget af det eneste, der virker til min hud.

Besvarelse fra NØIE
Altid god og behjælpelig service, og efter fast brug af deres produkter på 2. år er jeg stadig fuldt tilfreds. Kan varmt anbefales 👏☺️

Besvarelse fra NØIE
Rigtig flot kundeservice, hurtig levering og gode produkter.

Besvarelse fra NØIE
Mega god og hurtig kundeservice 👌🏼🤩
De sendte mig nye produkter, da jeg skrev at det første jeg havde bestilt ikke virkede som ønsket. Så nu håber jeg de nye virker efter hensigten 🤞🏼

Besvarelse fra NØIE
Super produkter og rigtig god service - jeg mærker de søde dygtige mennesker, bag skærmen.

Besvarelse fra NØIE
Altid god service og et produkt, jeg benyttet og været glad for siden 2021.

Besvarelse fra NØIE
Mega god service, svarer på alle spørgsmål og hurtig god kundeservice. Produkter virker vildt godt kom af med grim hud

Besvarelse fra NØIE
Er super glad for den hjælp, som disse personlige produkter giver mig.. tak

Besvarelse fra NØIE
Jeg bliver gang på gang imponeret over den gode service som Nøie tilbyder.
Jeg har benyttet deres produkter i knap 2 år. Med fast abonnement.
En ting er at produkterne ligger på dørtrinnet næste morgen, - selvom man har bestilt dagen før om eftermiddagen. Det er luksus.
Derudover har jeg i sommers haft akut behov for hjælp til min hud, efter at have fået roscecea. Jeg fik hurtig og god vejledning, og derefter tilsendt et gratis produkt for at optimere min behandling.
Jeg har nu oplevet de sidste måneders tid, at mine produkter ikke havde den ønskede effekt og jeg igen fik hudproblemer. Samme service med god og hurtig vejledning fandt sted igen og næste morgen lå 2 nye produkter (igen gratis) på mit dørtrin. Efter få dage har jeg allerede en kæmpe forbedring af huden.
Det er virkelig luksus, at der nogen som sidder klar til at hjælpe på denne måde. Hurtig levering er ligeså meget luksus.

Besvarelse fra NØIE
Servicen var bedre end alt andet jeg nogensinde har oplevet. Jeg bestilte min første omgang af produkter, og fik herefter en personlig email, om hvordan jeg skulle bruge produkterne og den videnskabelige begrubd bag, hvorfor de hjalp. Efter lidt over en månede, fik jeg endnu en mail, hvor de spurgte, hvordan det gik, hvorefter jeg svarede, at min akne desværre ikke var blevet bedre. Herefter sendte de mig helt gratis en ny omgang medfølgende en ny personlig mail, og skrev igen efter en månede. Desværre har produkterne ikke haft den ønskede effekt på mig, men der er ingen tvivl om, at de er af god kvalitet, og helt klart ville kunne hjælpe andre. Efter jeg havde fortalt dem det, fik jeg en mail med, at alle bekostninger ville blive refunderet, da jeg ikke havde haft den ønskede effekt. Allerede her et par dage efter, er pengene rullet ind på min konto igen. Har aldrig oplevet noget ligende! Kan stærkt anbefale det, hvis du føler, at du har prøvet alt og ikke ved, hvad du skal gøre med din hud. ELSKER Nøie!

Besvarelse fra NØIE
Døjer med rødme af huden i ansigtet. Har anvendt creme og cleanser i ca 3 år. God til prisen. Rigtig god kundeservice: har prøvet uproblematisk ombytning af enkelt creme der var sær i konsistensen. Ved seneste ordre har jeg brugt Skin Improvement Guarantee og fået ny formulering - selvom jeg selv havde udfyldt hudtesten unøjagtigt.
Var lidt skuffet over at størrelsen på cleanser gik fra 200 ml til 130 ml uden prisreduktion for nogle år siden. Men produkterne er drøje i brug, så det er acceptabelt.
Ville ønske at creme kom i beholder med skruelåg: pumpen gør det vanskeligt at dosere, og så er det svært at vurdere hvor meget der er tilbage i beholder i forhold til hvornår man skal bestille ny creme. Heldigvis lynhurtig levering.

Besvarelse fra NØIE
Jeg har fået en meget fin service hos Nøie.
Den første creme jeg modtog føltes ikke som om den var optimal for min hud i forhold til nok fugt, så jeg modtog en ny prøve gratis efter en opdatering af min hudprofil samt nogle uddybende mails.
Den næste creme var rigtig god for min hud.
Jeg vil helt klart anbefale andre at prøve Nøie!

Besvarelse fra NØIE
Jeg har brugt produkterne i et halvt år nu og jeg har set væsentlig forbedring. Da det så blev vinter nu her føltes min hud tør så jeg skrev til Nøie og hørte hvad de ville anbefale mig. De responderede med nogle opfølgende spørgsmål og dagen efter sendte de mig nye produkter som passer til vinteren, kvit og frit. Jeg er meget tilfreds.

Besvarelse fra NØIE
Jeg har oplevet en helt igennem eksemplarisk service fra NØIE. Min hud er temmelig bøvlet, så det tog en del forskellige afprøvninger af cremer før vi kom til en konklusion. Jeg fik dem alle gratis gennem deres hudpleje garanti og specielt til sidst havde jeg det helt skidt med det, men ikke en eneste gang fik de mig til at føle at jeg var til besvær eller at der var et problem. Jeg skrev primært med Cathrine og hun svarede altid samme dag, og afsendte nye produkter prompte. Hendes beskeder var derudover altid gennemtænkte og empatiske. Jeg håber at deres forretningsmodel holder på den lange bane for det er en fantastisk oplevelse som kunde.

Super service.
Altid hjælpsom.når man spørger ang. Deres produkter.
😃😃😃

Besvarelse fra NØIE
Fantastiske produkter. Super kundeservice. Cremer og produkter.
Tilpasset LIGE MIN hud.
Jeg er stor fan

Besvarelse fra NØIE
For at sige det kort: fantastisk service og fantastiske produkter😍
Jeg har i mange år kæmpet med uren og sensitiv hud, og har prøvet cirka alle produkter jeg kunne finde i butikkerne, og fandt aldrig helt den rette kombi. Jeg tog testen og fik med det samme resultater med den rens og ansigtcreme! Det var dog ikke helt i skabet, så jeg ringede ind og fik simpelthen den bedste gudiance og fik tilsendt en ny tens ganske kvit og frit! Den fik jeg også vejledning til, da jeg en uge senere var i tvivl om det var den rette eller ej, og det er de sødeste mennesker jeg har kommunikeret med, og de har virkelig vist hvad de snakkede om! Det var den rigtige rens og nu har jeg en hud der virkelig hæver mit selvværd!
Jeg er så taknemmelig for Nøie og for prøvepakken der fulgte med hudtesten, der gjorde jeg turde kaste mig ud i endnu et produkt, og hvor er det herligt endeligt at kunne sige: nu har jeg fundet det der passer til min hud😍

Besvarelse fra NØIE
Fantastisk produkt. Kommunikerer over mail og der er hurtigt svar. Rigtigt smart med profilen der løbende kan opdateres. Lækkert produkt. Får cremen på abbonement.