3,4

Middel

Den bedste Miljøvogn vi har lejet…

Den bedste Miljøvogn vi har lejet overhovedet!
Ren, funktionel og repræsentativ.
Pladsmanden Klaus som udlevere vognen er virkelig service-minded, og er villig til at gå langt for at skaffe os en vogn... og humoristisk! ;-)
Mvh Søren,
Brønderslev Byg & Bolig

1. september 2025

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse. Toiletvogn leveret af ferieafløser uden instruktion. Ingen instruktion i vognen eller i aftalegrundlag. Toiletskyl virkede ikke og klap til tank stod åben. Ejeren Thomas Petersen var overhovedet ikke lydhør eller modtagelig for kritisk og jeg blev som kunde talt til skamløst og med alverdens ukvemsord. Virker som om det er en situation han ofte befinder sig i. Virkelig useriøs virksomhed - undlad for din egen skyld at lave forretning med dem!

14. juli 2025

Enestående service

Enestående service. Har lejet beboelsesvogn og toiletvogn til vores sommerforretning. Leveret til tiden - afhentet til tiden. Fantastisk rene vogne - troede faktisk de var helt nye. Forretningsgangen HELT uden problemer. Anbefaler NML Udlejning på det varmeste.

13. august 2023

Ingen anbefalinger her fra....

Ingen anbefalinger her fra de kan ikke finde ud af at sende en regning eller sikkert sig man har fået en regning, og efter følgende henter de bare ders vogn forde de siger den ikke er betalt men kan ikke betale en regning man ikke har fået dårlig service

29. oktober 2022

Blandet oplevelse - mest til den dårlige side

Jeg ringede en fredag morgen og skulle bruge en badvogn mandag, hvilket de godt kunne, så det var super. Jeg fik dog ikke oplyst alle priser korrekt - f.eks. at det koster både at få leveret OG afhentet. Der var heller ikke nogen vejledninger eller andet med. Dårlig kundeservice at blive opkrævet ekstra for noget, jeg ikke er blevet oplyst om.

7. marts 2021

Må desværre tilslutte mig Pernilles…

Må desværre tilslutte mig Pernilles anmeldelse. Afleverede virkelig en rengjort vogn. På trods af dette blev jeg modregnet med 2 timers rengøring - 800 kr. Da jeg ringede og var uforstående lovede de at sende et foto. Det kunne de så alligevel ikke - var slettet!!!!! Desværre havde jeg slet ikke selv tænkt på at tage fotos. Overlever nok de 800 kr. det er mere skuffelsen over at man ikke kan stole på folk - at nogen tager “fusen”på en

25. januar 2021

Jeg kan ikke anbefale at bruge dette…

Jeg kan ikke anbefale at bruge dette firma. Vi reservede en badevogn 1 måned inden vi skulle bruge den til vores ombygning. Da vi så skulle bruge den havde han ikke nogle og lovede han nok skulle finde en til næste dag. Efter vi var blevet brændt af 3 gange måtte vi ringe rundt til alle for at leje en i sidste øjeblik til meget dyrer pris.

17. juli 2020

Er dette din virksomhed?