1. Konstruktion og produktion

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Mobilhouse leverer i dag alle typer af skurvogne til byggebranchen herunder mandskabsvogne, beboelsesvogne, kontorvogne, toiletvogne og containere. Vi leverer også pavilloner, der kan bruges som kontor, domiciler, børnehaver, undervisningslokaler og studieboliger – kun fantasien sætter grænser. Den brede erfaring og ekspertise vi gennem mere end 50 år har opnået, gør os i stand til at levere netop den standard eller specialløsning, som den specifikke kunde har behov for. Vi bygger også nyt, hvis der er behov for en løsning som ikke er i vores sortiment. Vi holder en høj standard og producerer selv vores vogne og moduler, så kunderne kan være sikre på at alt, hvad vi leverer er i orden – både ved køb og leje.

3,1

Middel

Kunne jeg give 0 stjerner

Kunne jeg give 0 stjerner, ville jeg nok gøre det.

Vi har nu i snart 4 måneder haft en “lækker” beboelsesvogn 42; luksus luksus...... NOT!
Efter første uge gik kværnen istykker.... jeg skulle bare trække stikket ud i ca 15 sekunder og sætte det i igen. Det gjorde jeg så i ca 14 dage flere gange om dagen... jeg vil dog sige at når jeg reklamerede blev jeg kontakter hurtigt. Jeg bad om en stor kværn, som jeg så fik.... skulle måske have haft den fra starten.

Efter noget tid, begynder vognen pga. Kulde udefra, at blive utrolig lugtende og våd. Vores tøj bliver muggent, og vi får skimmel på tøjet, også når tøjet det hænger i skabene. Vi får af vide vi blot skal udlufte og får et link til hvad vi skal gøre.... ja tak.... vi kommer fra et hus med vandskade, skimmelsvamp mv. så det er vi godt klar over.
Vi lufter ud hver morgen, tørrer karme og døre af for vand, der kommer skimmel i skabene, og kunne jeg lægge fotos op, gjorde jeg det, for det burde ikke være korrekt.
Jeg har fået oplyst at jeg blot skal sove med vinduer åbne, så sker det ikke... 42 m2 med 40x40 cm el radiator 5-8 grader udenfor... hvad hulen er det for en besked, vi bliver spist af med... jamen det er jeres egen skyld... deres produktchef kom forbi, tog billeder var her i 5 minutter, fik konklusionen at vognen fejlede ikke noget... kontrol er godt, egen kontrol er åbenbart også godt....glæder mig til huset igen er beboeligt, så vi slipper for det ☠️.

Jeg har tidligere lejet vogne gennem andre, uden fugt, luft, vand eller for den sags skyld andre problemer.

Føj siger jeg bare!

12. december 2018

Her kan man være sikker på en dårlig…

Her kan man være sikker på en dårlig oplevelse.
Jeg lånte en vogn, og oplyste hvor længe den skulle bruges. Ikke desto mindre fik jeg faktura for langt frem i tiden. Jeg fik leveret vognen, men tilbageleverede den selv. Også her fik jeg faktura for hjemtransport.. Jeg måtte 4 gange rykke for en afleveringsopgørelse. Ved afleveringen sagde de, den var fin, men 5 uger senere dukker der en opgørelse op, hvor jeg skal erstatte madrasser, idet mobilehouse mente, mine ansatte havde sovet direkte på disse. Ikke desto mindre fik jeg også faktura for skånemadrasser, da disse åbenbart også var ødelagt. Ved henvendelse på urigtig opgørelse, blev deres forklaring usammenhængende, og jeg blev ærligt sur. Samtidig blev jeg oplyst, de havde sendt fotodokumentation. Dette har jeg aldrig set. Jeg har fået krediteret 1 måned forkert leje, og hjemtransport. Alt andet fejlfaktureret har jeg ikke fået tilbage . Brug dem aldrig.

Mvh Steen

18. september 2018

Hej

Jeg beklager, at du har en dårlig oplevelse. I vores lejebetingelser, som man selv skriver under på, fremgår det, at der altid faktureres for min. 1 måned - herefter bliver der faktureret månedsvis forud. Derfor kan der opstå situationer, hvor du bliver faktureret forud for en måned, men kun skal bruge vognen i eksempelvis 14 dage derefter - det burde dog altid blive krediteret, når du får en slutopgørelse.
Du kan altid henvende dig igen, så sender vi gerne fotodokumentation ud igen. Jeg har desværre ikke fået set anmeldelsen før nu, men er der stadig problemer med regningen, så skal du være velkommen til at kontakte os igen.

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service. Kræver betaling for en periode vi ikke har haft vognen og det er Bare "surt for os" for man at vide. Lad vær med at brug dem som privat person. De lenser en for penge.

21. august 2018

Hej

Jeg beklager, at du oplever, at blive afkrævet for vognen uden at have haft den - det lyder mystisk og burde ikke kunne ske. Er vognen opsagt og afleveret skulle de ikke blive afkrævet mere leje, men der kan selvfølgelig være udgifter til rengøring og lign. efterfølgende.
Nu kan jeg se, at det er noget tid siden du har skrevet, men du skal være velkommen til at ringe ind og få gennemgået din opkrævning.

Ekstrem dårlig service😩😳👎👎 Til en bedre service 👍👍👍

Ekstrem dårlig service, fralægger sig ansvar og prøver at få alt trukket ned over hoved på kunden.
Fejl og mangler i huset og komplet elinstallation var ulovlig og ikke udført at aut. Elektrikker, det samme sker på Vvs installation som heller ikke er lavet lovligt samt dørerne i huset er sat skævt i.
Efter huset er sat på fundament bølger vangerne som spagetti, bestemt en konstruktions fejl 🙈🙈
Problem løst👍

Efter dialog med Mobilehouse, er der ingået et forlig og vi er kommet i mål. Mobilehouse har givet en kompensation på problemet, så jeg er blevet tilfreds og garantien stadig er på huset.
Efter denne behandling, kan jeg stadig anbefale dem til andre 👍 Dog vær opmærksom på den vare i køber.

Hej Stine
Fra Mobilehouse jeg har købt en demo model og ikke et brugt hus, ellers er det ikke hvad jeg er blevet oplyst. Beskrivelsen var, at i hade lavet det som fritidshuse og håbede på et større salg.
Men huset skal jo være lovligt lige gyldig hvad.

Jeg vil runde af med, at i har fundet op på sagen og vi er kommer i mål nu. Tak

9. juli 2018

Hej

Jeg beklager, at du har oplevet dårlig service.
Du har, så vidt jeg har forstået købt et brugt modul fra Brugteskurvogne.dk og derfor ikke et nybygget modul fra Mobilhouse og dermed er betingelserne anderledes. Vi kan ikke garantere kvaliteten af et brugt modul på samme måde som når vi bygger nyt.

Jeg ved dog, at du har lavet en aftale med os, så du har fået løst dine problemer - de af dem, som vi med rimelighed kunne holdes til ansvar for. At fundamentet ikke har været plant vil desværre påvirke enhver bygning og dermed også et brugt modul.

EKSTREM ringe service!!!

Ekstrem dårlig service og ingen opfølgning på henvendelser!

Vi lejede en beboelsesvogn i 2 måneder ifm. en ombygning.
Vi havde betalt 3.500 kr, for at få leveret og afhentet beboelsesvognen, og da vognmanden ankom go skulle placere den, blev vi svinet til, fordi han skulle bruge "ekstra tid" på at bakke den på plads. Dybt krænkende!
En måned inde i forløbet konstaterer vi, at udsugningen i baderummet ikke virker. Vi kontakter Mobilhouse to gange pr, mail og det eneste svar retur vi får er en faktura med opkrævning af leje.
Efter aflevering har vi nu fået en ekstraregning for "manglende rengøring", hvilket vi ved ikke passer.
Vi er DYBT skuffede og kan IKKE anbefale Mobilhouse!!!

28. juni 2018

Hej Kim
Jeg beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse.

Med hensyn til vognmanden, så er det eksterne samarbejdspartnere vi benytter os af, når vognene leveres, så den information vil jeg naturligvis bringe videre.
Jeg har haft mulighed for at kigge lidt på din mailkorrespondance og kan konstatere, at der inden ubesvarede henvendelser er.

Jeg kan se, at du har sendt en fejl og mangel liste efter modtagelsen af vognen direkte til vores sælger – den har du modtaget bekræftelse på.

Derudover har du 1 gang sendt en mail ang. fejl, men skriver selv tilbage at mailen skal ignoreres, da fejlen ikke længere er der.

Den sidste mail vi har modtaget er med en fejlmelding og dagen efter har der været en servicemand ude og ordne problemet.

Jeg kan dog se i mailkorrespondancen at du har sendt en mail yderligere, men det lader til at være til dig selv? Den kan vi naturligvis ikke besvare og reagere på.

Generelt, så kan du altid ringe ind, hvis der opstår problemer og du af uforklarlige årsager ikke har modtaget svar indenfor rimelig tid.

Vi gør hvad vi kan for at tilfredsstille vores kunder og derfor er jeg ærgerlig over at læse din anmeldelse, da jeg ikke ser, hvordan vi kunne handle anderledes i forhold til korrespondancen - det med vognmanden lader jeg som sagt gå videre.

I forhold til rengøringen, der vil jeg lade det ansvarlige personale tage et kig på sagen. Jeg kan ikke vurdere og tage stilling til det. Jeg ved dog, at vi allerede nu er ved at kontakte dig på baggrund af den mail du har sendt til os tidligere i dag.

Stine, Mobilhouse

Vi har i 5 måneder lejet en…

Vi har i 5 måneder lejet en beboelsesvogn hos Mobilhouse, vi har ikke haft meget andet en problemer. Vognene er dårlig kvalitet og kværnen går i stykker, mildest talt konstant. Ofte kan de klares med en nulstilling, men andre gange er der nødt til at komme en og se på det. Og det er når kloakvandet ligger ud over hele gulvet.
Den værdige spisende var henover påsken, hvor vi forgæves forsøgte at få kontakt med mobilhouse, 2 dage var det ikke muligt at få fat på nogen, og vores familie på 5 måtte forlade vognen og tage på hotel og til familie.
Da der endelig kommer en og laver service, konstaterer han at kværnen virker perfekt og at det er vores byggestrøm den er gal med. Vi vender tilbage - kværnen virker stadig ikke. Vi forlader ingen vognen, tager til familie og kontakter mobilehouse. De kommer ud nogle dage senere, og her bliver kværnen repareret. Vi har ikke kunnet op bo vognen i en uge og skal betale for et service som ikke har løst vores problem.
Vi får at vide at vi ikke kan få refusion for de dage vognen ikke har været muligt at bo i og vi skal selv betale for service.

Da vi vender tilbage til mobilhouse og beklager os over, at vi selv skal afholde udgifter for service, hotel samt skurvognen får vi at vide at vi for ikke at nogen skal spilde mere tid på denne sag, så krediterer mobilhouse service, og ser sagen som afsluttet.

Jeg er mildest talt rasende. Vi kunne kræve betaling for endnu flere dage vognen ikke har været beboelig, men fordi vi mener denne episode 100% ligger hos mobilhouse, henvender vi os til dem - og får provokerende svar tilbage fra Tom.

Vi er skuffede, trætte og kan bestemt ikke anbefale at leje en beboelsesvogn hos mobilhouse.

Det havde været en bedre anmeldelse for dem, hvis de bare havde været samarbejdsvillinge fra starten. Aldrig mere om vi kunne finde på at anvende dem igen!

19. maj 2018

Besvarelse fra Mobilhouse

Jeg beklager, at I har haft en dårlig oplevelse, det er altid ærgerligt for alle parter, men selvfølgelig mest jer, der står i situationen. Vi lejer hvert år mange vogne ud og heldigvis er der oftest ingen problemer. Det lader dog til at I har været ret uheldige. At I ikke har kunnet få fat på nogen hen over påsken er dog sært. Vi har altid en vagttelefon åben, så der burde I kunne få fat i en person, der kan hjælpe jer videre – igen, jeg beklager, at det ikke har været tilfældet.
Jeg kan ikke gå ind i en konkret sag her på Trustpilot, men jeg kan opfordre jer til at sende en e-mail til info@mobilhouse.dk, hvor I beskriver forløbet. På den måde kan den blive taget med, når vi evaluerer på interne procedurer.

Stine, Mobilhouse

Nu er vi ved at være færdige med vores …

Nu er vi ved at være færdige med vores lejeaftale hos jer, og må nu komme med min utilfredshed (har ikke ville gøre det før, da vi måske kunne risikere at i afhentede vognene) over jeres måde at behandle jeres kunder på.

Vi har lejet 2 store og 1 lille beboelsevogn hos jer.

Vi starter fra begyndelsen, jeg har selv forbundet vognene med vand og afløb (har været blikkenslager i 40 år) der skete så det at Afløbskværn slog relæet fra ved brug af toilet/håndvask, jeg ringer til jer og bestiller en servicemand til at se på problemet, han skifter kværnen og alt er godt indtil jeg modtager en regning fra jer.
Der står at kværn er udskiftet pga vand i elektronikken pga fejlmontage af vand og afløb, jeg ringer med det samme til afsender af regning og taler med Tom og fortæller ham at det ikke kan være rigtigt da vand og afløb er monteret korrekt og forøvrigt sidder for langt fra kværnens elektronik, der er ikke meget forståelse fra hans side, for bare at vide at i fastholder jeres regning.
Jeg skriver så en mail hvor jeg forklare hvorfor det ikke kan lade sig gøre at skade elektronikken på kværnen ved fejlmontage, får en mail tilbage hvor han stadigvæk fastholder at det er fejlmontage af vand og afløb.

Må indrømme at jeg blev en smule irriteret over at manden ikke vil høre på mig, jeg kontakter så min advokat, der skriver til jer, og dagen efter modtog jeg en kreditnota på regningen, så fastholder i pludselig ikke regningen underligt.

Så opsiger vi aftalen på den lille vogn, min svigerinde bruger 3 timer på at gøre den meget grundig ren (vi tager selvfølgelig fotodokumentation af dette) inden den afhentes og alligevel får vi tilsendt en regning på rengøring på trods af den var afleveret rengjort, jeg kontakter jeg og beder om dokumentation på at den skulle gøres ren, men det har i ikke, så vi får fremsendt endnu en kreditnota.

Er det virkelig jeres måde at drive forretning på, jeg må indrømme at efter det jeg har oplevet kan man tænke går den så går den.

Dette indlæg er også skrevet på jeres Facebook side, hvor i har prøvet at glatte ud.

Kenneth Jørgensen

Hej Stine
Dialog skriver du, jeg har ringet og da det ikke hjalp skrev jeg en mail, dette hjalp heller ikke, hvad andre muligheder end at kontakte min advokat har jeg så ?
I har påført mig en unødig udgift til advokat på kr. 3.000

20. september 2017

Hej Kenneth

Tak for din feedback. Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse hos os.

Jeg ved, at jeg har responderet på din anmeldelse på Facebook, så jeg ved der ikke vil være meget nyt i mit svar til dig. Jeg forsøger ikke at glatte ud, men jeg svarer på de henvendelser der kommer – ligesom jeg vil gøre her.

Jeg vil gerne igen understrege, at selv hvis vores kunder skulle være utilfredse, så vil vi aldrig hente vores vogne hjem på den baggrund. Hvis vores kunder er utilfredse undervejs, så er det altid bedst at kontakte os med det samme, så vi kan gøre noget ved problemerne.

Jeg har ikke konkret kendskab til din sag, men som jeg ser det, så kommer vi dig i møde med dine klager og krediterer dig vores regninger. Vores medarbejdere henholder sig til de informationer de bliver givet af det fagpersonale vi har til at reparere og udbedre vores vogne. At du føler dig nødsaget til at kontakte en advokat i stedet for at indgå i yderligere dialog er en ærgerlig situation – det anerkender jeg.

Vi arbejder ikke efter devisen ”går den, så går den”. Vi sætter kundeservice højt. Vi værdsætter dialog og vil altid gøre, hvad vi kan for at få et så godt udlejningsforløb som muligt– som vi også har gjort i din sag, som jeg læser det.