NimaraAnmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mooie stoelen mogen ontvangen voor een hele goede prijs. Verzending duurde iets langer dan verwacht en moest ook zelf aan de klantenservice vragen waar de bestelling bleef, anders gaf ik vijf sterren.... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Zamówienie przychodzi z zagranicy, czas oczekiwania na wysyłkę ponad tydzień. Zamówienie niekompletne bez elementów do skręcenia, jakość 6/10 - krzesła wyglądają ładnie jednak nóżki co nierówne co spr... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Nie ma co liczyć na szybką dostawę, mimo że na stronie internetowej gwarantują dostawę w 1-2 dni robocze. Krzesła zamówione na imprezę urodzinową, nie dotrą na czas, chociaż czekam już 5 dni roboczyc... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Szybko dostarczony towar jak na meble,dobrze zapakowany.Po złożeniu bardzo ładnie się fotel prezentuje i jest wyjątkowo wygodny.Polecam.

Virksomhedsoplysninger

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har besvaret 25 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

13 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Brak kontaktu

Brak kontaktu. Nogi nie pasowały do krzesła.

18. december 2024

Cześć,

Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji i trudności z kontaktem. Przepraszamy, że nogi nie pasowały do krzesła — zdecydowanie nie tak powinno to wyglądać. Prosimy o ponowny kontakt z naszym działem obsługi klienta, abyśmy mogli jak najszybciej pomóc rozwiązać ten problem.

Tevreden

Schoenenkast 2 x van goede kwaliteit, snelle levering en zeer goed verpakt. Kan dit bedrijf aanbevelen.

27. november 2024

Cześć,

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jest Pan/Pani zadowolony(a) z jakości szafek na buty, szybkiej dostawy oraz starannego zapakowania. Miło nam, że poleca Pan/Pani naszą firmę!

Jedno wielkie oszustwo!!!

Jedno wielkie oszustwo!!!! Towar uszkodzony, niezgodny z opisem!!! Telefon wyłączony!!! Nikt nie odpisuje na maile!!! Sprawa zostanie skierowana na drogę sądową, ponieważ to ewidentny wał!!! Firma jest ukierunkowana na celowe oszukiwanie klientów!!!

31. august 2024

Cześć,

Jest nam naprawdę bardzo przykro z powodu Pana/Pani doświadczenia. Rozumiemy frustrację i złość, jakie mogła wywołać ta sytuacja. Zapewniamy, że nigdy nie jest naszą intencją wprowadzać kogokolwiek w błąd, a każdą reklamację traktujemy bardzo poważnie.

Prosimy o ponowny kontakt z naszym działem obsługi klienta, abyśmy mogli dokładnie wyjaśnić sprawę i znaleźć odpowiednie rozwiązanie. Zależy nam na tym, by naprawić tę sytuację.

Opóźniony czas dostawy

Nie ma co liczyć na szybką dostawę, mimo że na stronie internetowej gwarantują dostawę w 1-2 dni robocze. Krzesła zamówione na imprezę urodzinową, nie dotrą na czas, chociaż czekam już 5 dni roboczych…
Jedyny plus to dodatkowy rabat.

20. september 2024

Cześć,

Bardzo nam przykro z powodu opóźnienia w dostawie i rozczarowania związanego z niedotrzymaniem obiecanego terminu. Rozumiemy, jak frustrujące może to być — zwłaszcza gdy zamówienie miało dotrzeć na ważną okazję. Przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za cierpliwość oraz zrozumienie. Cieszymy się, że dodatkowy rabat był choć małym plusem w tej sytuacji.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Przysłali uszkodzone krzesła z rattanu

Przysłali uszkodzone krzesła z rattanu. W odpowiedzi na reklamację zaoferowali obniżkę o 35 %, ale nie chcę tego szajsu. Nie odpowiadają na maile. Dodzwonić się nie da, bo nawet sygnału nie usłyszycie, a połączenie z innym numerem jest niemożliwe. Zamówienie nr pl1653. Wysyłam maile, ale mnie olewają.

5. september 2024

Cześć,

Bardzo nam przykro z powodu Pana/Pani doświadczenia. Przepraszamy za otrzymanie uszkodzonych krzeseł i trudności w kontakcie z naszym zespołem. Rozumiemy frustrację i całkowicie zgadzamy się, że taka sytuacja nie powinna mieć miejsca.

Prosimy o ponowny kontakt z naszym działem obsługi klienta, podając numer zamówienia PL1653 — zajmiemy się sprawą priorytetowo i postaramy się znaleźć odpowiednie rozwiązanie.

Nimara pl1329 brak mebli i brak pieniędzy i brak kontaktu

Nimara, chce już tylko przekazać że żenujące jest komunikowanie się poprzez stronę do wyrażania opinii. Ale innego sposobu nie ma.
Mój numer klienta macie w tytule wiadomości więc wszystkie szczegóły zamówienia powinniście znać.

Ja nie mam mebli, nie mam pieniędzy. Oddajcie mi chociaż pieniądze.
Mieszkam od kilku tygodni bez stołu i krzeseł więc zlitujcie się i oddajcie mi pieniądze abym mogła kupić inne meble.

Nigdy nie doświadczyłam czegoś tak beznadziejnego. Już nie mam siły na walkę i awanturę. Pogodziłam się z tym że tych mebli już nigdy nie dostanę. Tylko pieniądze mi zwróćcie na konto.

Anita Zboińska

19. juni 2024

Cześć Anita,

Jest nam naprawdę bardzo przykro z powodu tej sytuacji. Przepraszamy za brak kontaktu, brak dostawy mebli i ogromne niedogodności, jakie Cię spotkały. Rozumiemy, jak trudne i frustrujące musi to być – zwłaszcza gdy od tygodni czekasz bez rezultatów.

Zapewniamy, że nie pozostawimy tej sprawy bez reakcji. Prosimy o ponowny kontakt z naszym działem obsługi klienta, abyśmy mogli natychmiast zająć się zwrotem środków za zamówienie nr PL1329. Chcemy jak najszybciej pomóc Ci odzyskać pieniądze.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mooie stoelen niet duur

10. juni 2024

Hoi,

Hartelijk dank voor je eerlijke beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de mooie stoelen en de goede prijs. Het spijt ons dat de levering wat langer duurde en dat je zelf contact moest opnemen — we nemen je feedback serieus en willen dit verbeteren.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nie ma towaru, nie ma kontaktu

Zamówiłam krzesła w końcu marca. Dostawy nie ma, firma nie reaguje na e-maile, dodzwonić się nie można. Wyrzucone pieniądze?

3. maj 2024

Cześć,

Bardzo nam przykro z powodu tej sytuacji i braku odpowiedzi z naszej strony. Przepraszamy za opóźnienie w dostawie i trudności w kontakcie — rozumiemy, że może to budzić niepokój i frustrację. Zapewniamy, że nie zostawimy tej sprawy bez rozwiązania.

Prosimy o ponowny kontakt z naszym działem obsługi klienta, podając numer zamówienia — zajmiemy się sprawą priorytetowo i pomożemy wyjaśnić, co stało się z przesyłką lub dokonać zwrotu pieniędzy.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Prosiłam o fakturę podczas zakupu i jej…

Prosiłam o fakturę podczas zakupu i jej nie otrzymałam

24. april 2024

Cześć,

Bardzo nam przykro, że nie otrzymała Pani faktury mimo prośby złożonej podczas zakupu. Przepraszamy za to niedopatrzenie. Oczywiście chętnie prześlemy fakturę — prosimy jedynie o kontakt z naszym działem obsługi klienta i podanie numeru zamówienia, abyśmy mogli szybko ją wystawić i przesłać.

Solidnie i szybko.

Szybka dostawa

22. april 2024

Cześć,

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że dostawa przebiegła szybko i sprawnie. To dla nas duża satysfakcja, że jest Pan/Pani zadowolony(a) z zakupu.

Kierownik działu obsługi klienta

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.