NimaraAnmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mooie stoelen mogen ontvangen voor een hele goede prijs. Verzending duurde iets langer dan verwacht en moest ook zelf aan de klantenservice vragen waar de bestelling bleef, anders gaf ik vijf sterren.... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Nie ma co liczyć na szybką dostawę, mimo że na stronie internetowej gwarantują dostawę w 1-2 dni robocze. Krzesła zamówione na imprezę urodzinową, nie dotrą na czas, chociaż czekam już 5 dni roboczyc... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Szybko dostarczony towar jak na meble,dobrze zapakowany.Po złożeniu bardzo ładnie się fotel prezentuje i jest wyjątkowo wygodny.Polecam.

Virksomhedsoplysninger

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har besvaret 25 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

13 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Scam company

It’s a scam.

I haven’t received my order and they’re keeping my money.

They don’t even respond to my emails.

2. februar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Szybko dostarczony towar jak na…

16. oktober 2025

Cześć,

Dziękujemy za Twoją opinię. Cieszymy się, że dostawa przebiegła sprawnie, fotel dobrze się prezentuje po złożeniu i jest wygodny. Dziękujemy również za polecenie.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Produkty są świetnej jakości w bardzo…

Produkty są świetnej jakości w bardzo przystępnej cenie, dodatkowo cenię sobie sprawną i jasną komunikację.

5. september 2025

Cześć,

Dziękujemy za Twoją opinię! Miło nam słyszeć, że jesteś zadowolony z jakości produktów oraz naszej komunikacji. Twoje zadowolenie jest dla nas bardzo ważne.

Krzesła Jenna beżowe

Krzesła Jenna beżowe , piękne i wygodne. Idealnie do jadalni. Serdeczne polecam.

22. august 2025

Cześć,

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że krzesła Jenna w kolorze beżowym spełniły Twoje oczekiwania i świetnie pasują do jadalni.

Bardzo dobrze

30. september 2025

Besvarelse fra Nimara

Dziękujemy serdecznie za tak pozytywną opinię! Bardzo się cieszymy, że jest Pani/Pan zadowolony z zakupu. To dla nas ogromna motywacja, aby dalej oferować produkty i obsługę na najwyższym poziomie.

Polecam!

Bardzo szybka wysyłka,wszystko poszło sprawnie,dobrze zabezpieczona paczka. Rzeczy kupione zgodne z opisem i zdjęciami

5. juli 2025

Cześć,

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że jest Pan/Pani zadowolony(a) z zakupów, szybkiej wysyłki oraz jakości naszych produktów. To dla nas ogromna radość i motywacja do dalszej pracy.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pacco mai arrivato e soldi mai…

Pacco mai arrivato e soldi mai restituiti! Truffa!

1. september 2025

Cześć,

Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Przykro nam, że przesyłka nie dotarła i że doszło do takiego nieporozumienia. Traktujemy takie sprawy bardzo poważnie i zawsze staramy się znaleźć rozwiązanie.

Serdecznie zapraszamy do kontaktu z naszym działem obsługi klienta – chętnie pomożemy wyjaśnić sprawę.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bardzo trudny kontakt podczas złożenia…

Bardzo trudny kontakt podczas złożenia reklamacji niemniej jednak wszystko zakończyło się pozytywnie. Krzesła same w sobie super.

9. april 2025

Cześć,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że kontakt podczas procesu reklamacji był utrudniony, ale cieszymy się, że sprawa zakończyła się pozytywnie i że krzesła spełniły Pana/Pani oczekiwania.

Fotel Allison

Kompleksowa szybka obsługa w połączeniu w produktem dobrej jakości. Polecam sklep.

28. august 2025

Cześć,

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię! Bardzo się cieszymy, że jest Pan/Pani zadowolony(a) z jakości fotela Allison oraz z naszej obsługi. Miło nam, że poleca Pan/Pani nasz sklep!

Super produkty

Szybka wysyłka,produkty w bardzo dobrym stanie,duży wybór produktów,solidnie zapakowana przesyłka,polecam

22. september 2025

Cześć,

Serdecznie dziękujemy za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że jest Pan/Pani zadowolony(a) z jakości produktów, szybkiej wysyłki i starannego pakowania. To dla nas ogromna radość, że poleca Pan/Pani nasz sklep!

Ta oszustwo żadnego kontaktu

24. juni 2025

Cześć,

Bardzo nam przykro, że ma Pan/Pani takie wrażenie. Zapewniamy, że absolutnie nie jesteśmy oszustwem – zawsze staramy się pomagać naszym klientom i rozwiązywać wszelkie problemy jak najszybciej.

Serdecznie zapraszamy do ponownego kontaktu z naszym działem obsługi klienta, abyśmy mogli wyjaśnić sytuację i znaleźć rozwiązanie.

Zamówienie przychodzi z zagranicy

Zamówienie przychodzi z zagranicy, czas oczekiwania na wysyłkę ponad tydzień. Zamówienie niekompletne bez elementów do skręcenia, jakość 6/10 - krzesła wyglądają ładnie jednak nóżki co nierówne co sprawia że ruszają się podczas siedzenia nie da się tego wyregulować

6. juni 2025

Cześć,

Bardzo nam przykro, że Pana/Pani doświadczenie z zamówieniem nie było w pełni satysfakcjonujące. Przepraszamy za dłuższy czas oczekiwania oraz brakujące elementy. Zależy nam, aby każdy klient był zadowolony z jakości naszych produktów, dlatego prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta — chętnie pomożemy rozwiązać ten problem i znaleźć odpowiednie rozwiązanie.

Gdy je otworzyłem

Gdy je otworzyłem, zobaczyłem złamany kawałek drewna.

8. maj 2025

ChatGPT sagde:

Cześć,

Bardzo nam przykro z powodu uszkodzenia produktu. Rozumiemy, jak frustrująca może być taka sytuacja. Każdy przypadek traktujemy indywidualnie, dlatego prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta — chętnie pomożemy znaleźć rozwiązanie i wymienić uszkodzony element.

Szybka wysyłka

Szybka wysyłka, fotel wygodny i porządnie wykonany.

5. maj 2025

Cześć,

Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię! Cieszymy się, że fotel spełnił Pana/Pani oczekiwania i że wysyłka przebiegła szybko i sprawnie.

Reklamacja

Pomimo dodatkowego kontaktu w sprawie koloru tapicerki kupowanych krzeseł dostałem inny kolor.

Nie reagujecie na moje reklamacyjne maile i jeszcze macie czelność prosić mnie o pozytywną opinię. I proszę o kontakt z zywym człowiekiem, bo ta Luna AI jest bez sensu.
Cześć Krzysztof,

Dziękuję za Twoją wiadomość. Rozumiem, że masz wątpliwości dotyczące koloru tapicerki zamówionych krzeseł. Według notki widocznej przy Twoim zamówieniu, kolor tapicerki to musztardowy żółty bouclé ("Malou - musztardowy żółty bouclé"). Jeśli jednak coś się nie zgadza lub masz dodatkowe pytania, daj mi znać, a postaram się pomóc.

Pozdrawiam serdecznie

Luna - Agent AI - Wiadomość odebrana przez AI

On Mon, Mar 24 2025, at 08:53 AM, Krzysztof Kaczor

Witam

Kupiłem dwa krzesła
Rickie Krzesło do jadalni

drewno jasne kolor tapicerki Malou - musztardowy żółty bouclé

W zamówieniu nie widać koloru tapicerki

Pozdrawiam

Krzysztof Kaczor

27. marts 2025

Cześć Krzysztof,

Bardzo nam przykro z powodu tej sytuacji i problemu z kolorem tapicerki. Przepraszamy również za brak odpowiedzi na Twoje wcześniejsze wiadomości — to zdecydowanie nie jest standard, do którego dążymy. Rozumiemy, jak frustrujące może być otrzymanie produktu innego niż zamówiony.

Prosimy o ponowny kontakt z naszym działem obsługi klienta, abyśmy mogli natychmiast zająć się Twoją reklamacją i znaleźć odpowiednie rozwiązanie. Zapewniamy, że sprawą zajmie się prawdziwa osoba z naszego zespołu.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Słaby kontakt ze sprzedawcą ale towar…

Słaby kontakt ze sprzedawcą ale towar pełnowartościowy ,dostawa w 7 dni ..polecam

22. februar 2025

Cześć,

Dziękujemy za opinię. Przykro nam z powodu trudności z kontaktem, ale cieszymy się, że produkt spełnił Pana/Pani oczekiwania i dotarł w dobrym stanie. Dziękujemy również za polecenie!

Serdecznie polecam

Dostawa bardzo szybka, Dobrze zapakowana. Przedmioty zakupione zgodne z oczekiwaniem! Serdecznie polecam!

8. februar 2025

Cześć,

Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że dostawa przebiegła szybko, produkty spełniły Pana/Pani oczekiwania i wszystko dotarło bezpiecznie. Bardzo dziękujemy za polecenie!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Proszę o pilny kontakt !!!

Niestety, ale od 2 tygodni brak kontaktu telefon i e-mail milczy. Dokonałem 2 zakupów jeden odesłałem i z kwoty 1773 zł dostałem zwrot 58 zł. Proszę o pilny kontakt i rozliczenie !!!

13. januar 2025

Cześć,

Bardzo nam przykro z powodu tej sytuacji i braku odpowiedzi ze strony naszego zespołu. Przepraszamy za wszelkie niedogodności związane ze zwrotem i brakiem kontaktu. Rozumiemy, że taka sytuacja może być frustrująca, i zapewniamy, że nie jest to nasz standard obsługi.

Prosimy o ponowny kontakt z naszym działem obsługi klienta, podając numer zamówienia — zajmiemy się sprawą priorytetowo i dopilnujemy, aby została szybko rozwiązana.

Kierownik działu obsługi klienta

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.