We liepen spontaan de vestiging in Groningen binnen om ons te oriënteren voor een nieuwe keuken. We werden door de gastvrouw vriendelijk te woord gestaan. En als we vragen hadden konden we die ste... Se mere
Virksomheden har svaret
Prachtige Siematic keuken, WAARDELOZE service. Keuken geleverd in maart 2022, keukenblad was uiteindelijk klaar in juli 2022. In dec 2022 ladegeleider kapot. Ca 6 weken na melding komt monteur om te k... Se mere
Virksomheden har svaret
Onlangs hebben wij onze keuken bij Nieuwenhuis Keukens bestelt. Sander (locatie Heerenveen) heeft ons hier uitermate goed bij geholpen. Wanneer je iets anders wilt dan doorsnee, dan ben je bij Sander... Se mere
Skrevet af virksomheden
Liefhebbers van keukens
Bij Nieuwenhuis zijn we gek op alles wat met keukens te maken heeft. Wij zien de keuken als het hart van het huis en als de plek waar belangrijke momenten uit jouw (gezins)leven plaatsvinden. We maken al ruim 40 jaar van keukens ons vak, omdat we liefhebbers van keukens zijn. En die passie delen we met jou.
Want wij weten als geen ander dat jij voor jouw nieuwe keuken voor kwaliteit gaat. En je zoekt een lokale specialist die je daar goed bij kan helpen. Bij Nieuwenhuis ontvangen we je graag, zoals een goede buur dat zou doen.
Eindeloze inspiratie en persoonlijk advies
Zodra je binnenkomt in een van onze showrooms kan je eindeloze inspiratie opdoen. Of je nu op zoek bent naar een bepaalde stijl, kleur of opstelling. Als liefhebbers staan we altijd voor je klaar en verdiepen we ons in jouw wensen. Zo kunnen we samen jouw ideale keuken samenstellen die nu én later bij je levensstijl past.
Met onze eigen huiscollectie Selekt en als erkend SieMatic dealer zijn we er voor liefhebbers met elke wens en elk budget. Zo krijg je bij Nieuwenhuis altijd een goede service en een topkwaliteit keuken voor de beste prijs.
Want iedere liefhebber verdient een bijzondere keuken. Daar staan we voor.
Nieuwenhuis, liefhebbers van keukens
Revalstraat 1, 7418 BJ Deventer, Deventer, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik ben ontzettend goed geholpen door Sander bij Nieuwenhuis keukens te Meppel. Ik stapte de winkel binnen met nul inspiratie maar zelf had ik al wel bepaalde kleuren bedacht die goed in mijn nieuw gekochte woning passen. Door zijn gedrevenheid en expertise heeft hij mij ontzettend goed geholpen en samen met mij de keuken uitgezocht en en opgesteld. De deskundig van Sander (en andere collega’s Meppel) hebben uiteindelijk geleid tot mijn droom keuken.
Verder krijg je bij Nieuwenhuis een goed verzorgde lunch en voel je je voornaamste op je gemak. De verhalen van keuken verkopers betreft het aandringen en ‘onder druk’ een keuken verkopen is bij nieuwenhuis keukens totaal niet waarachtig.
Voor mij daarom ook 5 sterren waard. Een echte aanbeveling.

Besvarelse fra Nieuwenhuis Keukens
Wij werden in een mooie, overzichtelijke showroom in Meppel vriendelijk ontvangen door Sander. Eerst hebben wij rustig aan tafel gezeten en konden wij onze wensen kenbaar maken. Daarna hebben wij door de zaak gelopen om een beeld van de mogelijkheden te krijgen.
Sander is een fijne, correcte verkoper die veel verstand van zaken heeft. Wij hebben een keuken besteld en zien uit naar de tijd dat deze geplaatst wordt.
Een aanrader!

Besvarelse fra Nieuwenhuis Keukens
Goede uitleg over de verschillen in kwaliteit van de uitvoering

Besvarelse fra Nieuwenhuis Keukens
Onze nieuwe keuken werd in 1x geleverd en de volgende dag netjes gemonteerd. Alles 100% in 1 x goed!!

Besvarelse fra Nieuwenhuis Keukens
Er werd alle tijd genomen om alle opties te laten zien waarbij ook per optie de voor en tegens werden genoemd, inclusief het prijsverschil tussen de verschillende opties

Besvarelse fra Nieuwenhuis Keukens
De keuken is geplaatst door een deskundige monteur. Er ontbraken wat onderdelen waar de monteur niets aan kon doen. Tevens was hef gat voor dd stopcontact te groot uitgefreesd en ook nog op de verkeerde plek. Hier hebben we geen probleem van gemaakt. De stopcontact kon niet geplaatst worden omdat het gat te groot is. Daar zou dan een groter onderplaatje voor gemaakt worden. Nu moeten we voor de derde keer een afspraak maken om het gat op te laten meten omdat ze de gegevens steeds kwijt zijn geraakt! We zijn nu bijna een jaar verder en nog zit de stopcontact er niet in. Ook mijn collega heeft problemen met de keuken van Nieuwehuis, de deuren trekken krom. De organisatie communicatie is zeer slecht, dit heb ik gelukkig nog nooit eerder meegemaakt. Daarom zou ik niet aanraden om hier een keuken te kopen.

Besvarelse fra Nieuwenhuis Keukens
In eerste instantie had ik 5 sterren toe gekend wat door de service gedaald is naar 2 sterren door een verkeerde levering die terugbetaling is geworden is het mis gegaan lange wacht tijden op antwoord en niet terug gebeld worden en als klap op de vuurpijl een belooft geld bedrag voor retour zending viel een stuk lager uit want meneer kon zich het beloofde bedrag niet herinneren dat betekende dus dat ik het uit mijn duim had gezogen dit neem ik ze zeer kwalijk.
Goed personeel in dienst, je hoort vaak dat de keuken s niet kloppen. maar hier was hij perfect. alles was goed. Dus goed personeel in dienst.

Besvarelse fra Nieuwenhuis Keukens
Ontzettend goed meegedacht qua opstelling, kleur en alle andere mogelijkheden!

Besvarelse fra Nieuwenhuis Keukens
Vorig jaar onze keuken via dit bedrijf gekocht. Na de eerste montage (juni 2021) heeft het frustrerend lang geduurd (februari 2022) totdat de keuken was opgeleverd zoals afgesproken. Zie daarvoor mijn eerdere review op deze site met titel "Slechte aftersales, zodra het geld binnen is verdwijnt interesse in de klant" (url mag helaas niet).
Omdat de keuken uiteindelijk goed was opgeleverd en de klantenservice excuses aanbood en nog een tegoedbon van 100 euro opstuurde was voor mij daarmee de kous af.
Helaas zou ik voor een nieuwe aankoop bij dit bedrijf exact dezelfde titel voor de review kunnen gebruiken als vorige keer.
Wij wilden een garderobe kast laten maken recht tegenover een deel van de bestaande keukenkasten. Deze kast wilden we graag in dezelfde stijl dus zijn we weer naar Nieuwenhuis gegaan. Prettig geholpen in de showroom, goed meegedacht, medewerker is zelfs bij ons thuis gekomen om de situatie op te nemen en een goed idee te krijgen van wat onze wensen waren.
Bij de geplaatste keuken (van de vorige review) zijn een aantal kastdeuren die klemmen tegen het plafond. Montage en inmeten door Nieuwenhuis Keukens. Hoewel we recht hebben op garantie op de montage / materialen volgens de voorwaarden van Nieuwenhuis stelden wij voor om 2 vliegen in 1 klap te slaan en de deuren van de nieuwe kast zo te meten dat deze bij de nu klemmende bestaande kasten passen en de bestaande deuren te verplaatsen naar de nieuwe kast, omdat daar het plafond veel hoger is. Geen probleem zou dit zijn. Ik heb hier ook schriftelijke bevestiging van, dat dit in de opdracht zit.
Bij de montage zegt de monteur doodleuk: nee de deuren kunnen niet gewisseld worden, dat past helemaal niet. Vervolgens onze nieuwe kast gemonteerd, maar het probleem met de klemmende deuren niet opgelost, hoewel dit wel overeengekomen was. Ook is een van de deuren van de nieuwe kast nu niet in orde en moet vervangen worden. Alleen dit laatste staat in het montage rapport en ik heb inmiddels een voorstel voor montage hiervan gekregen (2 maanden later). Over het wisselen van de deuren wordt niets gezegd.
De kast is overigens mooi geworden, precies in de stijl zoals we graag wilden. Als die ene deur vervangen is, is dat dus prima geworden.
Direct na montage contact op genomen met klantenservice op 18 november 2022. Na 11 dagen krijg ik een reactie dat mijn bericht is doorgestuurd naar de showroom en dat als ik niets hoor binnen 5 dagen ik de showroom moet bellen. Van de showroom hoor ik niets, maar ik heb ook direct geantwoord dat ik dit met de klantenservice wil afhandelen, daar is het toch klantenservice voor. Dit was 29-november. In alle correspondentie staat zowel de klantenservice als de showroom in de cc.
Sindsdien niets meer gehoord van Nieuwenhuis Keukens. Kortom, zodra je betaald hebt, en dit wordt van je geëist voordat ze met montage starten, ben je niet interessant meer voor dit bedrijf. Zeer slechte aftersales / lakse klantenservice.
Kennelijk is het niet mogelijk een opdracht conform afspraak uit te voeren en moet een montage over maanden uitgesmeerd worden. Logisch dat het druk is bij de montage afdeling, als ze overal meerdere keren naartoe moeten.
Ik raad het iedereen af in zee te gaan met dit bedrijf. Ik heb nu 2 keer ervaring met een montage en aftersales van Nieuwenhuis en het is een zeer frustrerende ervaring die je jezelf beter kunt besparen.
==== UPDATE 29-12-2021 ====
Inderdaad 1 dag na het plaatsen van de review gebeld door klantenservice. Bij de afspraak die was doorgegeven voor het vervangen van het verkeerde paneel was gepland om ook een Teamleider de situatie te laten beoordelen om naar een oplossing te zoeken. Dit was alleen helaas bij het maken van deze afspraak niet vermeld. Vriendelijk te woord gestaan.
Ik wacht de volgende afspraak en de oplossing even af en zal de review tegen die tijd updaten.
==== UPDATE 28-3-2023 ====
Vandaag zijn er 2 heren gekomen en hebben alles piekfijn in orde gemaakt. De deuren lopen weer als een zonnetje. Nog even voor de zekerheid alles nagelopen en enkele lades bijgesteld.
Deze heren krijgen van mij 5 sterren, maar het heeft natuurlijk allemaal wel behoorlijk lang geduurd, dus ik heb de review als geheel met 1 ster opgeplust naar 3 sterren.
Ik blijf er wat moeite mee hebben dat dit soort aftersales problematiek zo lang op zijn beloop wordt gelaten en dat het lijkt of alleen een slechte review de boel in beweging krijgt.
Maargoed, zoals gezegd, alles is nu helemaal in orde. en ik ben dus tevreden.

Besvarelse fra Nieuwenhuis Keukens
Alles verliep zoals afgesproken en perfect uitgevoerd. Goede monteur die netjes en precies werkt!

Besvarelse fra Nieuwenhuis Keukens
Er is goed meegedacht met onze wensen en zowel in de showroom als via telefoon en mail was er een duidelijke en vriendelijke communicatie. Montage is ook top uitgevoerd!

Besvarelse fra Nieuwenhuis Keukens
Van kiezen tot verkoop,inmeten en plaatsen van de keuken werden wij goed,eerlijk en duidelijk geholpen.
Voor vragen kunnen wij altijd in de winkel terecht.

Besvarelse fra Nieuwenhuis Keukens
Na een aantal jaren bleken de deurtjes van onze kasten heel erg te gaan afwijken van elkaar in kleur. Dit betrof op de een of andere gekke manier alleen de middelste deurtjes. Nieuwenhuis keukens heeft dit probleem erkend en samen met de leverancier besloten deze te vervangen. We zijn enorm blij met deze oplossing en uitstekende service. Meer dan we hadden mogen verwachten. Dus een hele warme douche voor Nieuwenhuis Keukens van ons.

Besvarelse fra Nieuwenhuis Keukens
Goed geholpen, er werd meegedacht en, er was vrijheid om daarna rustig thuis te kunnen beslissen. Dat is helaas niet overal zo.
De showroom ziet er ook goed uit, een plus!

Besvarelse fra Nieuwenhuis Keukens
Nieuwenhuis heeft ons ontwerp van de keuken nog wat aangescherpt. De levering en het plaatsen van de keuken verliep goed en vlot.

Besvarelse fra Nieuwenhuis Keukens
Verkoper (Kris ter Wierik) in vestiging Meppel een voorbeeld voor verkopers van keukens. Niet alleen zeer meedenkend en invoelend voor wat wij als klant wilden maar ook bij probleempjes een zeer goed oplossend vermogen waarbij de klant het gevoel heeft dat er daadwerkelijk in zijn belang wordt meegedacht. Kortom, een man die voor de Nieuwenhuis-groep niet alleen het zakelijk belang op een goede wijze inhoud geeft maar daarbij ook de balans weet te vinden naar tussen dit belang en de klantgerichtheid. Zal op basis hiervan zeker Nieuwenhuis keukens aanbevelen in mijn netwerk.

Besvarelse fra Nieuwenhuis Keukens
Vanaf het eerste gesprek tot en met de plaatsing van de keuken is correct gegaan.
Wij zijn erg tevreden over de keuken.

Besvarelse fra Nieuwenhuis Keukens
Alles soepel geregeld echter nog geen definitief ontwerp ontvangen. Ik denk dat de tijd hier tekort voor was.

Besvarelse fra Nieuwenhuis Keukens
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.