Niels Johannesen Automobiler Aps Anmeldelser 78

4,7

SERIØS BILFORHANDLER 👍 Købte Ford Mustang mark e af Søren,som på absolut tilfredsstillende vis, hjalp med handelen på alle måder. Havde nogle garanti-spørgsmål, som Niels hjalp med afklaring på,... Se mere

Niels Johannesens biler får mine allerbedste anbefalinger efter en helt fantastisk service i forbindelse med at min bil gik i stykker. De fixede den lynhurtigt og der var en god kommunikation med Ni... Se mere

Jeg købte en nyere brugt bil i november 2015. 1 uges tid dsenere opdagede jeg at der kom diesellugt i kabinen. Jeg ringede straks til Niels Johannesen Automobiler og fortalte dem om lugten... Uden... Se mere

4,7

Svarer typisk inden for 24 timer

5 ⭐️ Herfra.

Det har været en fornøjelse at købe ny “brugt” bil hos Niels Johannesen. Meget imødekommende personale. Og har hjulpet os hele vejen igennem. Selv efter købet, har de været behjælpelige. En virksomhed som jeg klart vil anbefalde andre at købe bil hos.

17. juni 2020

Tak for handlen!

Tak for handlen!
Ualmindelig god service :) også når handlen er i hus (Handlede med Thomas Bjergdal Nielsen) Købte efterfølgende vinterdæk med fælge...meget tilfreds

11. november 2019

Tager hånd om kunderne - også efter købet

Jeg har købt min ønskebil hos Niels Johannesen. Den er virkelig den bil jeg håbede på, men som brugte biler er flest har der været lidt som man først kan blive klar over når man får en hverdag med bilen.

Det er en fornøjelse som Niels, hans salgsfolk og værkstedet stadig venligt byder velkommen, hjælper, forklarer og udbedrer mangler også efter handlen er foretaget. Alt sammen med godt humør og uden nogen diskussion.

Jeg håber, at have min nye brugte bil i mange år, men det er den slags forhandler jeg håber stadig findes når tiden kommer til den næste ønskebil.

16. august 2019

Top service

Købte forleden en lækker Mazda 3 hos Niels Johannensen Automobiler. Alt forløb som aftalt og servicen var i top! Det ikke sidste gang, jeg køber bil fra dem.
De varmeste anbefalinger herfra :)

22. maj 2019

Utroligt god service og skarpe priser!

Utroligt god service og skarpe priser!
Jeg har været hos Niels Johannesen biler flere gange, hvor jeg kun er blevet modtaget og godt vejledt af deres kompetente sælgere!
De er meget behjælpelige med at finde en bil der opfylder ens behov, og så har de nogle af de bedste priser på markedet!

15. februar 2019

De bedste anbefalinger.

Jeg købte bil hos Niels Johannesen biler og der har under hele forløbet være en meget god sparring og hjælp til købet. Jeg har ikke meget forstand på biler og jeg følte mig godt rådgivet omkring bilmodellens generelle plusser og minusser. Jeg handler gerne vil hos Niels igen og anbefaler i høj grad forhandleren i forhold til bilkøb. Jeg oplevede at kunden var i centrum i lige så høj grad som salget af bilen. 5 stjerner herfra!

5. september 2018

Fantastisk service og super flinke.

Fantastisk service og super flinke.
Ringede til dem, da jeg havde købt min bil der, og den nu sagde en ikke så god lyd. De var meget hjælpsomme og kiggede på min bil med det samme. Jeg fik en lånebil mens de skiftede bremserne... Mindre end 5 timer senere kunne jeg hente min bil så god som ny.

7. marts 2018

Købte en 6 år gammel Mercedes Benz E200…

Købte en 6 år gammel Mercedes Benz E200 af Niels Johannesen Automobiler ApS. Selvom bilen blev solgt til os som et engroskøb uden nogen form for garanti har der ikke været nogen ubehagelige overraskelser med bilen overhovedet. Bilen er god og prisen er også god. Nogen siger at ærlige Brugtvognsforhandlere ikke eksisterer men Niels Johannesen er vist forholdsvis tæt på at være sådan en alligevel. Og han er behagelig at handle med.

23. februar 2018

Man mærker straks at det team der er …

Man mærker straks at det team der er hos Niels Johannesen arbejder på, at kunden får den bedste oplevelse, jeg har haft en VW Transporter til salg igennem Niels Johannesen og jeg har været i tæt dialog hver gang der har været en mulig kunden, igår blev salget lukket og alle aftaler er overholdt.
Jeg vil til hver en tid anbefale Niels Johannesen Automobiler til andre.

8. november 2017

Ærgerligt jeg ikke skal købe flere biler 😁

Købte i december en vw up.

Super god service.
Flinke mennesker der arbejder der.
Rigtig flotte biler.
Svare på dine spørgsmål med det samme.
Og holder Alt hvad de lover.

Jeg kan kun sige godt om Niels og hans ansatte. Jeg ville ikke tøve et sekund med at handler der igen. De er som alle bilforhandlere burde være. Og de løber ikke fra tingene. 5 STORE ***** fra mig. Og vi ses når bilen skal skiftes.

23. februar 2017

Fantastisk service

Fantastisk god service hos Niels biler ved køb af nyere Mercedes 200 C.

Top motiveret personale i salg og serviceafdeling betyder, at jeg klart anbefaler dette sted til alle, der ser efter nyere biler i alle prisklasser - også når de søger de mere specielle biler

30. november 2016

Super service og troværdig

Jeg solgte min bil til Niels fra NielsBiler, og han var virkelig rar og behagelig. Han gav mig en god pris for min bil og virkede yderst troværdig og ligeud af posen.

Han tilbød mig oven i købet at køre mig til stationen efter handlen var afsluttet og i det hele taget fik jeg et indtryk af en ærlig, dygtig og venlig forhandler, som ikke havde nogen intentioner om at snyde sine kunder eller "score kassen" på en handel, men blot ønskede at drive en hæderlig og sund forretning.

Kan varmt anbefales både til sælgere og købere!

1. november 2016

Opfører sig som man håber. Skønt

Købte Mazda 3 fra 2012 i juni 2016. Lækker bil, men gik desværre i stykker allerede efter ca 2 mdr. Problemer med dysserne. Niels sørgede for det blev fikset - omend det tog lidt længere tid en forventet. En måned senere gik bilen i stykker igen. Denne gang noget med et brændstoffilter. Begge ret bekostelige ting. Niels sørgede for det hele, inkl betaling. Skønt når nogen opfører sig, som man håber på. Køber gerne bil der igen.

23. oktober 2016

Flinke og rare mennesker, med super service.

Købte en en Skoda Octavia fra 10' og havde kørt 133000.
Der var dog en enkelt pibelyd fra motoren som de hurtigt blev klar over hvad var. De skiftede remstrammer og kilerem, og da tandremmen skulle skiftes inden længe, spurgte de om vi ville ha den skiftet og at det kun kostede reservedele, nu de alligevel var i det område.
Da tandrem er en noget større opgave, så synes jeg det er stort af dem ikke at tage penge for det. Top!

Også fik den også lige et service på deres regning. :D

Super gode folk at handle med.

7. september 2016