SERIØS BILFORHANDLER 👍 Købte Ford Mustang mark e af Søren,som på absolut tilfredsstillende vis, hjalp med handelen på alle måder. Havde nogle garanti-spørgsmål, som Niels hjalp med afklaring på,... Se mere
Købte Mazda 3 fra 2012 i juni 2016. Lækker bil, men gik desværre i stykker allerede efter ca 2 mdr. Problemer med dysserne. Niels sørgede for det blev fikset - omend det tog lidt længere tid en forven... Se mere
Niels Johannesens biler får mine allerbedste anbefalinger efter en helt fantastisk service i forbindelse med at min bil gik i stykker. De fixede den lynhurtigt og der var en god kommunikation med Ni... Se mere
Jeg købte en nyere brugt bil i november 2015. 1 uges tid dsenere opdagede jeg at der kom diesellugt i kabinen. Jeg ringede straks til Niels Johannesen Automobiler og fortalte dem om lugten... Uden... Se mere
Svarer typisk inden for 24 timer
Troværdig bilforhandler
Jeg har netop købt min anden bil hos Niels. Jeg er kommet tilbage her anden gang fordi jeg ikke har fundet en anden forhandler hvor man - som én uden forstand på biler - oplever at blive rådgivet og behandlet ordentligt. Både i købssituationen, men i lige så høj grad efter handlen, hvis noget er galt med bilen. Jeg kommer også retur næste gang jeg skal have ny (brugt) bil.
Kan klart anbefales
Vi havde en super god oplevelse hos Niels, hvor vi fik den bil vi søgte og afleverede vores tidligere til en fair modbytte pris. Det hele gik efter planen 👍
Jeg købte min Mercedes G klasse hos…
Jeg købte min Mercedes G klasse hos Niels Johannesen, super service og kompetente medarbejdere, kan klart anbefales.

Anbefaling herfra :)
Købte d.22/3 en Polo GT 2017 hos Niels Johannesen Automobiler. Jeg fik kontakt med Søren som er sælger og vi havde, en god dialog omkring købet af bilen. Fik handlet lidt dæk, da fordækkene var ret færdige og de skiftede dem uden problemer u/b. Bilen var i meget fin stand og vi blev enig om at handle :) Ca.1 1/2 måned efter fandt jeg nogle mangler ved bilen, både teknisk og en revnet forlygte :/ Tog kontakt til Søren og vi fik set på det sammen. Det skal vi nok få udbedret og det skal være i orden, sagde Søren og fik en gratis lånebil. En lille uge efter fik jeg min bil igen :) Skal jeg sige noget negativt, så er det svartiderne på mail og sms. Tak for en god behandling Søren og kan kun anbefale at købe jeres næste bil hos Niels Johannesen Automobiler ! :)
Var forbi og fik et bud på min bil i…
Var forbi og fik et bud på min bil i går - og solgte den til dem i dag.
Super søde og venlige og helt nede på jorden.
Kan varmt anbefale dem !
Har købt bil hos niels
Har købt bil hos niels, og havde små tekniske problemer et par måneder efter.
Og fik af vide jeg bare skulle komme med den. Fik tilbudt låne bil gratis og fik bilen tilbage få dage efter uden regning.
Følelsen hos Niels er ærlig.
Den føles man søger hos forhandler og værksted. Som er sjældent at finde.
Har handlet 2 biler i sommeren 2021 med Søren/Niels.
Alt har fungeret som det skulle og de få ting der skulle justeres blev lavet straks uden diskussion.
Kan varmt anbefales.
De bedste hilsener
Bo
Det er ikke sidste gang jeg handler hos Niels Johannesen Automobiler.
Jeg har købt en brugt Audi A6 hos Niels Johannesen Automobiler.
Bilen havde ingen fejl, men der var nogle småting som jeg ønskede lavet inden købet, herunder udskiftning af baglygter, bremseskiver og klodser, stor service mv.
Niels Johannesen Automobiler efterkom mit ønske og handlen forløb utrolig gnidningsfrit.
Jeg har nu kørt i bilen i ca. 2 måneder og den kører stadig som en drøm.
Både Niels og hans team er super flinke og venlige. Man får en rigtig god service og man føler virkelig, at de vil gøre deres bedste for, at kunden forlader stedet med tilfredshed.
Det er første gang jeg har handlet hos Niels Johannesen Automobiler og det er helt klart ikke sidste gang.
10 stjerner herfra!
Flinkt personale hele vejen rundt. Man føler sig hurtigt velkommen i huset. Personale og chef der går op i at få en god snak med kunderne, så ikke det hele bliver så stift og formelt.
Super let og hurtig service og så fik vi endda drømmebilen hjem på under 1 uge. Super oplevelse, skal vi skifte den anden bil ud også er det klart her vi henvender os først.
Venlig betjening og holder hvad de…
Venlig betjening og holder hvad de lover.
behageligt - Professionelt
Jeg kan varmt anbefale denne bil forhandler, rigtig behagelig service og top professionelt.
Jeg har købt en Seat Leon 1.4 tsi fr
Jeg har købt en Seat Leon 1.4 tsi fr. og er rigtigt glad for den, den havde dog problemer med utætte lygtehus som i tog jer af. Utrolig behagelig service af Søren Herrup Larsen, som også har været godt til at hjælpe efterfølgende med spørgsmål.
Super hyggelig og behagelig service og…
Super hyggelig og behagelig service og betjening.
Hilsen Maria, nu med Clio.
Købte en Mercedes c450 af jer
Købte en Mercedes c450 af jer, og vil bare sig tak for super god service, bilen kører fantastisk - det er en drengedrøm der gik i opfyldelse. Godt nytår hilsen Marcus Lindorff.
Var ikke som lovet
Var ikke som lovet
Nå man køber en brugt bil bør man jo nok være opmærksom på mangler og fejl, men når sælger har forsikret en om at bilen fremstår super flot uden nogen fejl eller mangler, ja så kan man jo godt blive noget overrasket over at opleve dårlige lejer, slidte styrekugler og bærearme, samt nedslidte bremser og tærring i bremserør og undervogn m.m.
I lakken stod bilen super flot, men bilen var afgjort et håndværker tilbud.
Så pas på! Og tro ikke automatisk på hvad du bliver fortalt.
En dårlig services og uprofessionelt tilgang til salget af bilen.

Super service!
Købte en Peugeout 5008 hos Niels før Sommerferien. Super god service og alt spillede ifm. afleveringen. Jeg køber gerne bil samme sted, næste gang der skal udskiftes.
Har lige købt en Opel Astra af Niels
Har lige købt en Opel Astra af Niels, og har fået en service der er helt i top, der var lidt problemer med et træk, som ikke kunne tages af på grund af at låsen var i stykker, der blev sat nyt træk på uden diskussion. Jeg kan varmt anbefale at købe bil hos Niels Johannesen både på grund af den gode service, troværdighed og fordi de gør virkelig noget ud af at deres biler så de står super skarpe og flotte. stor ros til klargøringsmanden, som gør et flot stykke arbejde. Jeg vil helt klart vende tilbage som kunde. Hvis jeg kunne gav jeg 10 stjerner :) Jeg elsker min nye bil :D
Selvom jeg selvfølgelig var klar over…
Selvom jeg selvfølgelig var klar over at jeg købte en bil uden garanti havde jeg forventet at ved brug af 69000 ville få en bil uden alt for mange fejl.
Jeg købte en Audi A6 som afhentning men siden har bilen stort set været på værksted og jeg kunne lige så godt have købt en langt nyere bil.
Bilen havde en del fejl som jeg er sikker på at forhandleren allerede var bevidst om men undlod at fortælle om.
Det er ikke et firma jeg vil kalde troværdigt og et sted jeg igen vil købe bil.
Kære Niels,
Det er simpelthen ikke korrekt.
Jeg har ikke fået besked in at jeg kunne låne bilen med, jeg spurgte om alt var i orden på bilen hvortil der bliver sagt at den er i orden men korrekt at der kan være små ting. Sagen er at bilen har så mange fejl og også fejl som i burde vide. Du ringer tilmed for at høre min side af sagen og siger at du vil vende tilbage med en løsning men jeg hører intet. Som jeg sagde til dig over telefonen så orker jeg ikke tovtrækkeri eller mudderkastning og ja jeg burde selv have fået egen mekaniker til at gennemgå bilen.

Besvarelse fra Niels Johannesen Automobiler Aps
Har købt en meget fin " næsten ny" bil…
Har købt en meget fin " næsten ny" bil hos Niels Johannesen og har handlet med Søren. Man mærkede straks den gode stemning og den ærlige handel hos jer. Tak for det. Vil klart anbefale andre, at handle hos jer. Har ligeledes fornemmelsen, at skulle der mod forventning være noget galt med bilen - så ville i gøre alt i jeres magt for at få det rettet. PS. den kører fantastisk....