Niebla Anmeldelser

3,9

Fijn product tegen een scherpe prijs. Met persoonlijke aandacht verpakt en Verzonden. Zelfs een handgeschreven bedankbriefje erbij. Hoe je met een klein beetje persoonlijke aandacht je k... Se mere

Contact met bedrijf prima in orde. Douchekop bevalt niet om volgende vier redenen: 1: verneveling zorgt in open badkamer voor waterballet 2: Je krijgt makkelijker water in je ogen 3: waterbespar... Se mere

Ik heb met enige scepsis bij Niebla een waterbesparende regendouchekop gekocht omdat mijn huidige regendouche 16 ltr per minuut verbruikt. Was toch een beetje bang dat ik comfort zou inleveren en... Se mere

Goed product erg tevreden mee. Enkel werd er gezegd dat er een groene bezorging met een fietskoerier zou plaatsvinden. Werd echter met een ronkende diesel bestelbus geleverd. Voor mij geen proble... Se mere

1. Butik med badeværelsesudstyr

Haal het wellness gevoel in huis met de beste energiebesparende douches! Door het innovatieve ontwerp, waarbij de waterstralen op elkaar botsen en vernevelen, verbruiken ze slechts 5 tot 5,5 liter water (en verwarmingskosten) per minuut. Dat is 30% minder dan een reguliere ‘waterbesparende’ douchekop en 60% minder dan een normale douchekop. Daarom verdien je de waterbesparende douchekop zo terug. Niet tevreden? Geld terug.

God

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Prima product en goede service

Prima product en goede service. Snel verzonden. Helaas niet met de fietskoerier, maar alsnog snel bezorgd. De douche kop bevalt goed, verbruikt veel minder water dan de vorige, maar zonder verlies aan comfort.

18. september 2021

De douchekop is boven verwachting goed.

De douchekop is boven verwachting goed.
Je leest vaak verhalen over dat iets goede is en als.je het zelf dan koop valt het tegen.
Dat is met deze aankoop niet hij was zelfs beter, lekkerder dan ik had gelezen.

Ook netjes gebeld dat de levering vertraagd was.en een net persoonlijk kaartje er bij, toen hij een dag later in de bus lag.

17. september 2021

Geen bla, bla, koop Niebla!

Goede, informatieve en wervende site. Snelle en correcte levering.
Makkelijke plaatsing. Bijzondere en positieve ervaring van de waterbesparende manier van douchen. Wij vinden het de aanschafprijs, mede door de bijdrage aan ons milieu ten volle waard.

7. september 2021
Niebla-logo

Besvarelse fra Niebla

Dank je wel voor de leuke review! En nu elke dag al douchende water/energie besparen, die douchekop verdient zichzelf zo terug ;-)

Ik heb de douchekop ontvangen maar wil…

Ik heb de douchekop ontvangen maar wil deze terugsturen ivm dubbele bestelling. Inge geeft al sinds juli geen gehoor en ook zit er geen retourformulier bij. Zeer teleurstellend dit en ben het nu echt zat. Als bedrijf zijnde moet je toch netjes kunnen afhandelen ook al is het vervelend als er iets teruggestuurd moet worden.

6. september 2021

Geweldig

Hallo Inge,

Gisteren de doucheset ontvangen en gelijk geïnstalleerd. Wilde verrassen maar vergeten de oude douchestang op te ruimen. Vrouw vanochtend als cadeautje als eerste onder de douche. Daarna hoorde ik dochter onder de douche, was voor mij het spannendste moment.... wat zal ze zeggen mede vanwege haar lange haar. Ik vroeg of het beviel en een gelukzalig JAAAAA kwam door de deur naar buiten. Het is heerlijk zacht. Ook vrouw zelfde reactie. Ik vanmiddag zelf geprobeerd en inderdaad heerlijke douche. Echt heerlijk. Over die besparingen... Ik heb een 200 liter buffervat en ik heb de kachel nu na 3 douchebeurten nog niet aan horen slaan...

Groetjes Piet en zijn blije gezin

3. juli 2021

Prima douche

Prima douche, even uitvogelen hoe hoog je de douche kop boven je hoofd zet, en dan merk je niet meer dat je maar 5 l p/m gebruikt. Goed gevoel.

15. maj 2021