Dårlig kvalitet, hvad der skulle havde været en satin kjole var en gennemsigtig kjole af udklædnings stof.. Og så skal man betale 45 kroner for at returnere varen, selvom det er beskrevet som noget he... Se mere
Varerne kom aldrig, fordi Next påstod at min adresse ikke findes. De skrev og svarede mig på mail; men valgte den nemme løsning -ikke at levere. Jeg har boet på samme adresse i 30 år🙄
Forfærdelig. Postnord kunne ikke finde vores returpakke i systemet efter at det de sendte os var alt for stort. kvaliteten følte helt ens med temu og amazon, tøjet så ikke ud som på billederne, undg... Se mere
Fine varer til gode priser med hurtig levering. Farven passede desværre ikke ind, så de måtte retur, også her hurtig refundering
Har ikke besvaret negative anmeldelser
RIGTIG DÅRLIG SERVICE!
Det er sidste gang jeg har handlet hos next. Jeg bestilte en jakke i str. M, men fik sendt en str. L. De bad mig returnere pakken med dokumentation for forsendelsesomkostninger. Det gjorde jeg. Forsendelsen kostede 90 kr., men jeg fik kun 40 kr. fordi banken tager et gebyr på 50 kr. for udlandsk overførsel og tænkt det gebyr skal jeg bøde for fordi next sendte mig en forkert størrelse.
Det er første gang jeg handler hos dem
Det er første gang jeg handler hos dem, og det var nemt ingen problemer der. Men får kun den ene vare tilsendt, og har ik modtaget resten af mit ordre. Har skrevet mail til dem, intet svar endnu der er gået 3 dage. Har heller ikke modtaget bekræftelse på at mailen er modtaget. Man kan ik ringe til dem, heller ikke chatte med dem. Det er ihvertfald sidste gang, jeg handler hos dem. Håber jeg modtager resten af mit ordre. Det er næsten 4 uger siden jeg sidst har bestilt det. De har ellers lækkert flot tøj. Men tør ikke handle mere , hos dem når man ikke kan komme i kontakt med dem.
Kun positive erfaringer med Next
Kun positive erfaringer med Next, indtil videre.
Hurtig levering og alt i god stand.
Fik mail at jeg kan glæde mig til at…
Fik mail at jeg kan glæde mig til at får paklen om ca. Et par dag. Da da jeg går indenfor følgende pakke står der at den er blevet sendt retur til afsender. Jeg tager kontakt til dem per telefon. De beklager at jeg ikke har fået pakken men mener at pakken muligvis er sendt retur. Jeg under mig over hvordan kan pakke blive sendt retur, når pakken ikke slet har fået besked at pakken er i DK. Da de ikke kan hjælpe mig får jeg et telefonnummer til et kontor i India. Hvordan kan de hjælpe mig. Jeg ringer selv til PostNord og for at hved at de har skrive forkort adresse på pakken og derfor er den sendt retur.😥 jeg ringer til next service igen og fortæller at de har skrive forkort adresse og spørg 1.tv De kan sende pakke tilbage når de skriver den korrekte adresse for 13 årige venter på sin tøj hver dag der bliver oplyst at de kan desværre ikke hjælpe at de mener at det er mig der ikke har skrevet det rigtige adresse Jeg går ind og tjekker mail på min bestilling og oplyser at jeg har ikke lave fejl. Fejl er sikret fra deres side men måske kan de sende pakken igen hvor de skriver den rigtige adresse. Men det vil de ikke☹☹☹ 😥😥😥
Vildt hurtigt levering
Vildt hurtigt levering! God kvalitet tøj. Køber stort set alt børnetøj her. Har også kun haft god oplevelser med deres kundeservice.
Perfekt nethandel til børnefamilien!
Perfekt nethandel til børnefamilien!
Jeg anbefaler på det varmeste at du handler på nextdirect.com.
Jeg køber stortset alt Adidas tøj til min søn her, da den faste pris er lavere end i DK. Jeg kan også anbefale deres egen kollektion. Særligt deres 3 pak snuggle pyjamas og multi pack boxer shorts er fantastisk kvalitet og meget billigere end fx H&M.
Lav beløbsgrænse for gratis levering med DHL som leverer hurtigt (2-3 dage).
Har også haft positiv oplevelse med kundeservice, som dog kun var på engelsk og via chat.
Håber ikke Brexit får betydning for mine fremtidige køb på siden ;-)
Meget tilfreds!
Jeg har to gange bestilt babytøj fra Next, og begge gange er alt gået lige efter bogen.
Kvalitet, udseende og størrelse er perfekt, og levering stemte overens med de 4 dage, der stod i bekræftelsen.
Fuldt ud tilfreds!😊
Altid uden problemer
Super tilfreds !
Elsker deres tøj. Lækker kvalitet til en overkommelig pris. I sær tøjet til min søn er jeg helt pjattet med. Uanset hvor mange vaske, så er motiverne der stadig.
Jeg er tilfreds og vil helt klart anbefale jeres hjemmeside til andre.
Elsker deres tøj
Elsker deres tøj, lækker kvalitet og til næsten ingen penge. Har handlet hos next rigtig mange gange nu, og ikke en eneste gang har jeg været skuffet. Vil aldrig stoppe med at handle der 👏🏼
Fint tøj til gode priser, men plads til forbedring
Fint tøj til gode priser.
Kvaliteten virker fornuftig og størrelserne svarer til de størrelser vi bruger i DK.
For at få den 5. stjerne har jeg to forbedringsforslag:
- Mere overskuelig hjemmeside
- Gratis retur / eller fast lav returpris. Det vil give mig lyst til at handle der mere, hvis jeg vidste at returneringen var gratis eller kostede få kroner. Hvis jeg er usikker på en størrelse vil jeg ikke handle der, da returfragten hurtigt løber op i 100 kr.
mvh
Klaus
Plejer at være rigtig glad for at…
Plejer at være rigtig glad for at handle hos next. Men min sidste ordre gik galt, da min betaling blev ved med at loade i bestillingen. Lukker ned i den tro at den ikke er gået igennem. Venter nogle minutter og prøver at bestille igen. Den gør som første gang, så jeg lukker ned igen. Kort efter får jeg så to bekræftigelser, så skynder mig at få ringet for at få annulleret den ene ordre. Manden i røret fortæller mig så at orden IKKE kan annulleres tiltrods for orden kun lige er lagt. Så nu skal jeg betale fragt både frem og tilbage, for et ekstra par gummistøvler jeg ikke kan bruge. Hvis fejlen havde været min egen med dobbelt bestilling havde jeg nok ikke været ligeså irriteret over manglende forståelse. annullering eller gratis retur havde været på sin plads her, når det nu var deres hjemmeside der lavede fejlen!
De falder af på den...
Jeg har egentlig været godt tilfreds med dem, men mine sidste to ordre hos dem har været noget forsinkede, og den sidste ordre er slet ikke kommet, og har ikke hørt fra dem i de tre uger, siden jeg bestilte...
Hurtig levering og lækker kvalitet
Hurtig levering og lækker kvalitet. Bestilte børne sandaler hjem. Fedt at man kan ud printe en måler, så det er nemt at finde den rigtige størrelse
SUPER hjemmeside.
Super lækkert tøj i lækker kvalitet - i sær deres børnetøj er jeg helt vildt med. Hjemmesiden er dog lidt træls og svær at navigerer rundt i til at starte med.
perfekt!
Rigtig fint tøj, til nogle fine priser. Desuden utrolig hurtig levering. Alt i alt en fantastisk oplevelse!
Gode priser og hurtig levering, men træls hjemmeside
Har bestilt tøj herfra og er meget tilfreds med produkterne.
Hjemmesiden er dog træls/besværlig at finde rundt i.
Varene blev leveret hurtigt og problemfrit efter bestillingen.
Fint tøj, hurtig levering, bøvlet hjemmeside
Har lige bestilt tøj til min søn derfra for første gang og er meget tilfreds med produkterne. Jeg synes dog at hjemmesiden var besværlig at finde rundt i, men alt er som det skal være og det kom allerede efter 2 dage.
Børnetøj super kvalitet
Jeg har bestilt meget og flere gange hos dem. Jeg får altid det jeg bestiller og I super hurtigt. Deres tøj er lidt lille i størrelsen synes jeg, men super kvalitet!
Babytøj
Jeg købte babytøj. Rigtig god kvalitet, samt gratis og hurtig levering, lige til døren.