Dårlig kvalitet, hvad der skulle havde været en satin kjole var en gennemsigtig kjole af udklædnings stof.. Og så skal man betale 45 kroner for at returnere varen, selvom det er beskrevet som noget he... Se mere

Varerne kom aldrig, fordi Next påstod at min adresse ikke findes. De skrev og svarede mig på mail; men valgte den nemme løsning -ikke at levere. Jeg har boet på samme adresse i 30 år🙄

Forfærdelig. Postnord kunne ikke finde vores returpakke i systemet efter at det de sendte os var alt for stort. kvaliteten følte helt ens med temu og amazon, tøjet så ikke ud som på billederne, undg... Se mere

Fine varer til gode priser med hurtig levering. Farven passede desværre ikke ind, så de måtte retur, også her hurtig refundering

2,2

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Gode varer og jeg har tidligere været…

Gode varer og jeg har tidligere været kunde x utallige, men retur er hamrende besværligt og dyrt uden label fra dem, som er forudbetalt. Hvis bare der var dette, selvom det så kostede en del, så ville det være langt bedre. Fra nu vil jeg handle her meget begrænset, da retur praktisk talt næsten er umuligt og ofte vil koste mere end den vare man måske ikke kunne bruge.

24. maj 2024

Kompliceret retur

Hurtig levering - besværlig retur.
Mine varer kom efter 3 hverdage hvilket var hurtigere end forventet. Jeg skulle returner nogle af varerne og der skal man selv købe retur label hertil og da varerne skal sendes til Tyskland kostede det 144 kr. Jeg købte min retur label på pakke.dk som var meget nemt at bruge, og har meget hurtigt levering. Man kan selv vælge sin udbyder og jeg brugte PostNord. pakken var returneret på 2 hverdage. De varer jeg valgte at beholde er i super kvalitet og derfor vil jeg formentlig købe herinde igen, men kun når jeg er 100% sikker på at beholde varerne. Retur er for kompliceret og for dyrt.

6. marts 2024

Har nu bestilt hos Next to gange

Har nu bestilt hos Next to gange. Begge med okay hurtig levering. Sidste levering var dog forsinket en enkelt dag, hvilkede var helt ok.
Har ikke prøvet at returnere varer, da jeg gar været fuldt ud tilfreds med mine køb (børnetøj).
Jeg må indrømme jeg var lidt spændt ved min første bestilling pga. blandede anmeldelser på trustpilot.

Kunne helt sikkert godt finde på, at bestille derfra igen 😊

14. marts 2024

Returnering er alt for dyrt

Æv, skjorterne jeg har købt til mine tre drenge er IKKE samme farve trods samme design og at der står de er hvide. Heller ikke samme stof! Jeg vil så sende skjorterne tilbage, men man skal selv betale og det er ikke muligt at købe en returlabel gennem NEXT - og derfor kommer det til at koste mig over 200 kr at sende dem tilbage. Det er virkelig dårlig service!! Køber aldrig noget hos NEXT igen.

7. marts 2024

Respekterer ikke EUs reklamationsret

Indisk kundeservice: Jeg har gentagne gange oplevet, at de har deres egne -ulovlige- regler for reklamation. Udfritter man dem om EU-borgeres ret til 2 års reklamation, svarer de ikke, selvom de sælger i hele EU. Prøv lige at læse den her:

"We accept faulty items within 3 months of receipt. Can you please confirm why there was a delay in reporting the faulty item?

I hope this resolves everything for you for now.

Thanks for shopping with NextDirect.com.

Kind regards,
Pratiksha | Next International Team"

Jeg har købt 20 ting af dem. De 10 af dem var defekte, og du skal selv lægge ud for returporto og udfylde en eksporterklæring - avoid! avoid! avoid!

15. august 2023

Levering som lovet og god kvalitet på…

Levering som lovet og god kvalitet på tøjet.
Jeg var lidt skeptisk da priserne var så billige.
Men min pakke kom som lovet på leveringsdagen, og tøjet overraskede positivt.
Ikke sidste gang jeg handler der 😊👍🏻

28. januar 2022

Hold dig væk.

Hold dig væk.
Jeg købte et par sko til min datter. Pengene blev trukket hurtigt, men fik en mail om at varen var forsinket. Jeg har flere gange logget in på Nexdirect.com for at tjekke op, på mine ordrer på hjemmesiden, men de kan ikke redegøre for hvornår den afsendes eller give et sporringsnummer. Jeg har to gange chattet med deres medarbejdere, første gang sagde han at den ville blive afsendt. Anden gang (i dag) bad jeg om at få mine penge retur og at de skulle annullere ordren… nu må jeg afvente om jeg får mine penge igen.

10. december 2021

Jeg er meget utilfreds

Jeg er meget utilfreds! Har bestilt den 1 oktober, og inden man laver en profil står der om du skal modtage besked for levering via. Mail, sms!

Jeg har ikke modtaget en skid! Nu står der at den er retur sendt! Det er første og sidste gang!

Pengene er trukket, ingen baby tøj!!!!

27. oktober 2021

Hurtig levering. Goe kvalitet. Igen anbefaler jeg at "pæn" tøj (skjorter mv) købes i en str større end vanligt. Alm. Tøj som jogging sæt kan købes i vanlig str.

13. oktober 2021

Det er første og sidste gang …

Det er første og sidste gang jeg handler her. De trækker pengene før pakken er afsendt og da min pakke ikke var dukket op efter 20 dage kontaktede jeg dem. Det viste sig at den var sendt retur til dem fordi den var beskadiget. Her 7 arbejdsdage senere er pengene stadig ikke gået ind på min konto.

Kundeservice bad mig bestille et par nye, betale fuld pris og efterfølgende skrive til dem for at få 10% tilbage. Det er den mærkeligste procedure jeg har hørt om i nethandel...

4. maj 2021

Fint

Jeg har lavet en ret stor online bestilling, primært børnetøj. Det er så nemt at bruge hjemmesiden, og se om de rette størrelser (kan være svært) er tilgængelige osv.
Jeg var yderst tilfreds med service, levering og tøjets kvalitet.
Jeg fortsætter med at shoppe der. Det er så nemt og billigt.

Dog er der kommet langt vente tid på pakkerne siden England kom ud af EU. Jeg havde bestilt sådan at det var i tre forskellige pakker. En af pakkerne komtil tiden. De 2 andre af pakkerne kom om 2 uger senere end datoen der stod på mailen. Og jeg er ikke den eneste der oplever dette.

30. marts 2021

Hvor er min pakke?

Hvor er min pakke?
Jeg har bestilt noget til mig selv, og noget til min søn. Jeg får besked på at det kommer i to forsendelser, fint nok. Den en pakke skulle komme den 8/3 og kom den 17/3. Jeg har skrevet til dem to gange for at høre hvor min pakke bliver af, men får ikke noget svar tilbage. Det er simpelthen for stor konkurrence med nethandel at jeg aldrig mere kommer at købe fra NEXT. Tænk at de ikke har bedre styr på det.

18. marts 2021