New Nordic Youth Anmeldelser

1,8

Kære forældre og elever til årgang 2024/2025 Det er med stor beklagelse, at bestyrelsen på NNY efterskole for entreprenørskab og design må meddele, at skolen ikke fortsætter efter det igangvæ... Se mere

Jeg gik på NNY årgang 22/23, og året har ikke været som forventet men langt værre. Lige som mange af de andre anmeldelser highlighter gælder det primært om ledelsen. Ledelsen er kynisk og nærmest døv... Se mere

BLEV NÆSTEN STUKKET NED Jeg gik på nny 22-23 som tidligere elev, det var rædselsfuldt. Mig og person kom op i et skænderi, hvorefter han tog en lommekniv, råbte han ville stikke mig ned, og derefter... Se mere

God efterskole. Min søn er glad og oplever spænde faglige arrangementer. Alt det negative der bliver skrevet er helt ude af proportioner ! Den samlede oplevelse med skolen er rigtig god. Der kan altid... Se mere

1. Skole
  2. Uddannelsesinstitution

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Efterskole for iværksætteri - her arbejder du med mediedesign, business og IT, herunder web- og grafisk design, start-up økonomi, e-handel, eSport og meget mere!

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

NNY efterskole er fantastisk

NNY efterskole er fantastisk! NNY er den mest hyggelige efterskole. Lærerne er super fkn søde, og maden er altid god. hvis man har brug for hjælp med noget, kan lærerne altid hjælpe. Forstanderne er super søde. og hjælpsomme.
Linjerne er sindsyg sjove, og der er noget for alle. Der er alle slags typer på skolen, og alle er velkommen. Fra tech gutter i stramme bukser til by gutter i streetwear. Alle er velkommen og kan snakke sammen.
Det eneste efterskolen mangler er lidt flere piger. Men pigerne der vælger NNY er fkn søde og dejlige.
NNY Er bare generelt en supra duper hygz skole

1. september 2021

Jeg giver skolen 5 stjerne

Jeg giver skolen 5 stjerne, fordi der er et fantastisk fælleskab, samt nogle gode og energiske lærere og ansatte🙂
Hvis der er problemer, kan man altid komme og få hjælp.
Efterskolen har dog mange dårlige anmeldelser som gjorde mig nervøs, men jeg kan ikke genkende dem.
Business er især et godt fag!

1. september 2021

Bare stop

Bare stop. Hvis du vil spilde et år på at lave absolut ingenting, så har du fundet det rigtige sted. Dårlig mad og Dårlige kompetencer.

Kh 2020-2021 årgangs elev.

26. juni 2021

Giv det en chance hvis det er noget for dig :D

Efter at have gået et år her ville jeg sige at en ting denne skole ka' finde ud af det er fællesskab, lærerne er altid klar på at hjælpe, jeg havde fx nogen problemer men lærerne og ledelsen var en stor hjælp, selvfølgelig er der stadig ting der kan forbedres som fx kompetencerne men det fyldte altså ikke så meget som i forhold til alt det andet.

Maden er fin, det er jo ikke et luksus hotel :D

Jeg vil altså rose personallet så meget!! man kan mærke de er engegeret, og virkelig holder af det de arbejder med, så det tegner jo også at arbejdsforholdende er gode, man kan også virkelig se at ledelsen prøver på at forbedre nogen ting fordi intet er jo perfekt :D

Hvis jeg ku' gi' 4,5 stjerner ville jeg have gjort det for skolen har det meste på plads bortset fra kompetence og iværksætter delen :D

Hvis i vil have godt Fælleskab på en lidt mindre skole så der dette lige noget for dig, hvis du kommer for alt det professionelle og for kompetencerne så måske lige tænk dig en extra gang om, du kan dog altid regne med menneskerne der.

25. juni 2021

For guds skyld, tænk dig om, før du vælger NNYE.

Skolen har en facade, så du automatisk syntes om den. Bygningen er pæn, og man har eget bad og toilet på hvert værelse. Dog rækker de gode værdier ikke meget længere.

Lad os snakke om personalet.
De 2 forstandere (Dennis og Jane) er ligeglad. De har op til flere gange slået ekstremt gode idéer ned, og holder mange brugbare og nødvendige informationer tilbage fra eleverne. Helt ærligt, får eleverne slet ikke lov til at sige noget. De er meget inaktive i forhold til deres interaktioner med eleverne.
Der er flere af lærerne, som har en attitude, så man simeplthen har lyst til at tage hjem igen. De ødelægger stemningen...
Dog er der et par gode lærere, som har fået dagen til at glide lidt hurtigere.

Så kommer vi til undervisningen:
Kompetencefagene er slet ikke som du regner med.
Medie Design, har en lærer som virkelig brænder for emnet, men som tydeligvis ikke er uddannet som lærer. Hun er kedelig, og har svært ved at være i et klasselokale.
Go Creative har været halvt lukket ned hele året, og har ikke været særligt spændende. Det hjælper så heller ikke, at læreren blev fyret halvvejs igennem året.
Tech er meget kedeligt. Du skal virkelig være glad for Tech, hvis det skal interessere dig. Undervisningen er langsom og man kan have svært ved at følge med.
Business skulle være det bedste fag, men det siger ikke meget. Læreren er engageret, og er glad for faget. Dog er det ikke alt du lærer, der er sandt.
Det skal lige siges, at jeg har gået på Medie Design, så de andre fags oplevelser, kommer ikke fra mig selv.

De normale fag (Dansk, Matematik og Engelsk) har levet helt op til forventningerne. Det er kedeligt, men hvad forventer man også i 10. klasse. Du går ikke på efterskole for undervisningen.

Skolen snakker også meget om deres projekter. Det har også været en stor joke. IBM-projektet, som har fyldt meget af skoleåret, er ikke blevet udført som forventet, og man kan tydeligt mærke, at igennem alle projekter, har lærerne slet ikke snakket sammen. Kommunikationsevnerne blandt lærerne, ledelsen og eleverne er ikke noget at prale af.

Lidt om de såkaldte regler. Natterend, er selvfølgelig ikke tilladt, men straffen for det er ikke slem. Du får en såkaldt OFF, og det er havearbejde (eller andet) i cirka 10 min. Der er blevet lavet en bong på skolen. Der er blevet fundet stoffer på skolen. Lavet natterend udenfor skolen ved midnat, og så meget andet. Der er ikke en eneste, der er blevet sendt hjem på en tænker.
Der har dette år været en mobbekultur mellem grupperne, og håndteringen af situationen har været helt til grin. Intet gjort ved det, selv med beviser vedlagt. Skolen har simpelthen ikke råd til at opdrage jeres børn.

Desværre er alle de gode lærere og oplevelser blevet overskygget af de dårlige. Det har virkelig ikke været et behageligt år, og hvis du vil, hvad der er bedst for dit barn, så lad vær med at sende dem til denne efterskole.

- NNY ELEV 20/21

20. maj 2021

For guds skyld lad helt være med at vælge NNY.

Du skal ikke sætte baren ret højt for den her efterskole. NNY har en facade så man opfatter den som en helt almindelig efterskole med alle de gode efterskole værdier.

Når du går på den her efterskole bliver du set som en slags fange. Du kan ikke bevæge dig frit ind og ud af dit værelse og du har heller ikke en nøgle til det, da det er den samme nøgle til alle 40 værelser. Lederne ser ud til at have godt styr på det, men det er langt fra sandt. De virker åbne til at tage imod foreslag osv. Men ligeså åbne som de virker jo ligeså gode er de til at trampe og skyde idéer ned.

Kompetence fagene er noget for sig selv. Tech er langsomt og du skal virkelig interessere dig og være virkelig tålmodig fordi undervisningen foregår utroligt langsomt. Det eneste gode er at du ikke skal kunne noget for at starte på Tech udover alverdens tålmodighed.

Business, Medie-Design og Go-creative
Jeg har ikke selv deltaget i undervisningen på nogle af disse kompetencer, men fra hvad jeg har hørt er Business okay med en engageret lærer.

Medie-design har en lærer som godt gider faget og er dygtig, men er ikke en "lærer" så det kan blive tungt med de uanede mængder af teori.
Go creative blev ikke til det helt store da læreren blev fyret halvvejs igennem året.

Jeg er super ked af det, at jeg har valgt den her efterskole for det er alt sammen løgn det eneste der har gjort det her et interresant år er Mette og de mennesker der gik der. Mit år er endnu ikke færdig, men jeg tvivler stærkt på at man kan rette op på det her fængsel.

10. marts 2021

værste beslutninger jeg har taget i mit liv

Jeg kan med lethed sige at starte på NNY er en af de værste beslutninger jeg har taget i mit liv.

De giver en masse tomme løfter som de på ingen måde overholder. En af dem værende at vi alle i fælleskab kunne bestemme hvor vi skulle hen på studietur, hvorefter vi får at vide at det allerede er besluttet. Da vi konfrontere ledelsen om at de reklamerede med dette på deres hjemmeside skiftede de hurtigt deres hjemmeside og siger at det var en fejl. dette er bare et af de mange tomme løfter de gav. Hvis du ikke vil spilde din tid eller penge fraråder jeg kraftigt at starte på NNY.

8. februar 2021

Meget skuffende

Min tid på denne efterskole har været meget skuffende.

Jeg gik på mediedesign-linjen, hvor jeg egentlig syntes at den ene lærer var meget god og sød, men undervisningen foregik på en måde, så man mistede alt ens fokus i de første 30 minutter af dagen. Det meget smalle antal ting som vi rent faktisk har lavet i timen er fuldstændigt blevet overskygget af alt den ligegyldige "teori", som ingen rigtig hørte efter. Det ville virke bedre, hvis vi bare lavede ting, og så lærte af de fejl i lavede.

Jeg har heller ikke hørt så gode ting om tech, men business har jeg hørt skulle være meget godt.

Skolen laver også meget falsk reklame. På deres hjemmeside stod der at der ville være E-sport på efterskolen, som mange blev skuffede over ikke var der, da de ankom på skolen.

Nogle værelser har også altaner, som åbenbart bliver revet ned til næste år. De har fjernet håndtagene fra dørene ud til disse altaner, og da der blev spurgt om, hvorfor prøver de at bilde eleverne ind, at det ikke er døre, selvom de tydeligvis er det. Jeg føler at eleverne bliver set som "fjender" for ledelsen.

Jeg vil også lige tilføje at der er 21 elever som frivilligt har gået ud af skolen, hvilket snakker for sig selv. 2 elever blev også smidt ud pga. rygter, ikke konkret bevis på at de gjorde nået galt.

Det er tit hvor jeg er gået sulten i seng, da skolen ikke tilbød mere mad end hvad der var. Frokosten smager fint, men aftensmaden er meget MEGET kedelig.

Jeg synes at efterskolen burde afsætte flere leksioner til vores faglinjer, da det er grunden til at mange elever har valgt skolen. Jeg synes også at ledelsen burde søge feedback fra eleverne, da alle jeg kender er utilfredse med et eller andet.

18. juni 2020

Vælg en anden efterskole

Udefra ser denne efterskole meget god ud, men det er også fordi de lyver om så meget.
Som en start, lovede de en E-sports linje, som ikke var der, og som blev slettet fra efterskolens hjemmeside efter et halvt år af vores tid på skolen.
Så er der de andre kompetencer, som virker virkelig uprofessionelle. Jeg gik på mediedesign, som havde en dygtig lærer, som klart interessere sig for emnet, men undervisningen følte altid som om den ikke gik nogen vegne, og jeg tror ikke hun har meget erfaring med at være lærer.
Så er der tech, hvor af hvad jeg har fået at vide, har de nærmest ikke lavede noget hele året, da de bare har fået youtube links, og så har de fået at vide at de skal lave spil.
Business linjen har jeg hørt skulle være meget god dog.

Der er generelt heller ikke meget at lave på skolen. der er et poolbord og et airhockeybord, som er fint nok, men det er ikke noget man bruger meget. Så er der også 8 gaming computere, som man også kan have det sjovt med, men da der kun er 8 computere, og 100 elever er det ikke tit man kommer til at bruge dem. Ellers er der ikke mange ting at lave på skolen. Der er et lille trænings område hvis du vil bruge det. udenfor er det et volleyball net og nogen fodboldmål. Ellers er det ærligt ikke meget at lave, og det har ikke været ofte der har været fritidsaktiviteter. I starten var der filmaften hver torsdag, hvilket var rigtigt hyggeligt, men det stoppede ligepludseligt. Anden halvdel af året skete der næsten aldrig sådan nogen ting.

Generelt på efterskolens side har de været meget skuffende, og hvis jeg vidste hvordan det ville havde været, ville jeg havde valgt en anden efterskole. Jeg har haft nogen fede oplevelser, men det er kun pga. de andre efterskole elever, og ikke skolen.

18. juni 2020

Godt første år!

Et nystartet projekt som i det store billede levede op til de forventningerne og løfterne. Det er svært at leve op til alle løfter og forventninger når man er startet på et så stor projekt som NNY nu er. Personalet gjorde deres abselout bedste for at imødekomme elevers forventninger og idéer.

Som tidligere elev på NNY kan jeg sige at NNY har givet mig en god oplevelse men et godt netværk og en masse gode idéer. Personalet var utrolig gode til at lytte hvis en elev havde en virksomhedsidé, og hjalp dem utrolig godt i gang, både med rådgivning, men også økonomisk.

Når det er sagt, følte jeg at eSports delen i New Nordic Youth kunne forbedres. Jeg valgte personligt efterskolen, på grund af eSports linjen. Dennis (Forstander) hjalp os godt i gang, og gjorde hvad han kunne for at give de esports hold der nu var, alt den træningstid og computer tid som muligt. Dog savnende jeg at der blev undervist i det. Vi havde i en kort periode en "coach" der kom forbi et par gange og underviste os der spillede Counter-Strike, lidt i spillet. Da hun desværre fik for travlt sagde hun desværre op. Det var ærgeligt at der ikke kunne blive fundet en ny, da jeg følte det hjalp med en coach. Dog var det skønt at Dennis gav både vores Counter-Strike og League of Legends hold en tur til CPH Games 2018. Det var en super skøn oplevelse, og klart noget jeg ikke glemmer.

All-in-all, pisse fed efterskole med et skønt personale. Det er virkelig en god efterskole, hvis man gerne vil danne sig et netværk og vil lære om at starte sin egen virksomhed. Al held og lykke fremover =)

28. august 2018

Tak for i år

Nu er mit år her på NNY ved at nå sin ende, og jeg har haft et godt år. Min vennekreds er blevet meget større. Samtidig er den normale faglige undervisning virkelig god, med differentieret undervisning ifh. Til brug af IT, udendørs og indendørs undervisning.

Samtidig vil jeg sige at kompetence undervisningen har været meget god. De har klaret det godt med forskellige vinkler på forskellige områder. Ja der at måske været mangler her og der, men hvis man er gået ind i undervisningen med koncentration og vilje, synes jeg man har kunnet lære en del.

Samtidig giver skolen også mulighed for støtte til egne projektor når det gælder iværksætteri. Både angående vejledning, netværk og økonomisk støtte, som jeg har sat stor pris på.

Ja der har været mangler og problemer, og der er nogle forventninger som skolen ikke 100% mødte op til, men samtidig er det skolens første år, og jeg synes de har prøvet at kompencere for de mangler i løbet af året meget godt. Og de mangler som der har været kan der læres fra og rettes op på til de næste beboere. Første år er jo også en læringsprocess for ledelse og underviserens side, og jeg tror med sikkerhed næste års elever får det endnu federe.

Tak for et fantastisk år!

9. maj 2018

Som en Elev kan jeg 100% fraråde denne skole

Som en Elev kan jeg 100% fraråde denne skole.
De kunne lige så godt kalde den “New Nordic Youth: Efterskolen for tomme løfter”

Alt hvad i får af vide omkring deres såkaldte “Tech” linje er løgn! Vi har nu haft Tech i et halt år, og vi har intet haft om “Programmering og App-Udvikling” generelt har vi ikke haft andet end lidt Lego Mindstorm i starten af året.

Udover det fremhæver de meget hvor vigtig studierejsen er og at det er elevernes valg.
Herefter havde vi en hel uge, hvor vi skulle lave et projekt hvor vi skulle hjælpe dem med at planlægge rejsen. Derefter skider de på alle vores valg (Selv om at vi overholder budgettet) og vælger “Bremen”

Alt i alt, vil jeg råde jer til at finde en bedre efterskole. Så sparer i jer selv for et skralde år.

22. januar 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (67 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto