Efter første besøg, var vi yderst positive over det udførte arbejde. Yderst professionel og grundig. Men efter 14 dage oplevede vi problemer med vores IPad, efter flere forsøg på at kontakte netringe... Se mere
Første gang var en positiv oplevelse og Torben fra netringen kom hurtigt og fik sat nyt glas på min iphone. Han giver garanti på glasset, så da der bliver problemer med glasset indenfor gar... Se mere
Glasset på Ipad mini blev knust. Vi sendte en mail til Netringen samme dag - var lidt betænkelige. Men allerede dagen efter blev vi ringet op og 2 timer og 10 minuter senere havde reparatøren væ... Se mere
Torvegade 122, 6700, Esbjerg, Danmark
- info@netringen.dk
- netringen.dk
Super service - super pris
Efter at have brugt en lokal i Kolding, som jeg ikke havde været tilfreds med prøvede jeg netringen.
Indsendte formularen på hjemmesiden, blev ringet op indenfor en time og aftale at den blev hentet på min adresse.
Der kom en venlig mand og fik telefonen, og en forklaring - han ville ringe hvis der var andet.
Om eftermiddagen kom han igen med telefonen, gik med indenfor så vi lige kunne tjekke (laderstikket skiftet), og da det virkede 100% overførte jeg med MobilePay.
Alt dette - billigere end min lokale i Kolding! Og tilmed en super service, og venlig og serviceminded.
Fair pris, KANON service
Jeg kan kun anbefale netringen.dk! Jeg skulle have udskiftet skærm og ladestik på min Iphone 5.
Da jeg tirsdag ringer til netringen får jeg rigtig god info og han fortæller mig at han har rigtig travlt for tiden. Så telefonen vil nok først være færdig om torsdagen. Da han så tropper op foran min dør til afhentning siger han at han vil klø på næste dag og se om han ikke kan nå at lave min telefon til om onsdagen.
Nu her (onsdag) har jeg lige fået min telefon igen og alt spiller bare max!
Nu kan jeg bare kigge på min ipad med en ødelagt skærm, og når den skal repareres så tager jeg helt sikkert fat i netringen.dk igen
Super service og hurtig ekspedition.
Jeg kontaktede dem på mail vedr. udskift af LCD og glas, jeg fik svar dagen efter med en super pris og en tid allerede dagen efter.
Reparationen tog kun en dag og den oplyste pris passede:-)
Netringen Fredericia kan varmt anbefales.
Rigtig fin service
Kontaktede Netringen søndag pr e-mail vedr. knust glas på Ipad. Blev kontaktet tirsdag af Netringen og Ipad blev hentet på vores adresse. Som aftalt med Netringen blev Ipad afleveret med nyt glas på vores adresse onsdag. Rigtig fin service. Kan varmt anbefales.
Ny Ipad uden bøvl...
Ipad mini med knust glas blev afhentet på vor adresse. Ventiden blev lidt længere end først lovet. Dette skyldtes en fejl under reparationen. Dukkede op på vor adresse med en spritny Ipad mini et par dage senere. Ingen diskussion. Ualmindeligt sympatisk. Fantastisk service. Nu oveni købet med fuldt udstyret servicevogn, så visse reparationer udføres på stedet. Kan varmt anbefales.
God service jeg vender helt sikkert tilbage
Seriøst firma med god service og behjælpelig selv om aftenen, han vidste noget de ikke vidste i telia
Kontakt netringen.dk hvis du har problemer med dine apple produkter, det bliver klart dem jeg kontakter næste gang jeg har problemer
Tak for hjælpen tirsdag aften kl 19,30
Super service!
Netringen kan varmt anbefales, de kom til min hjemmeadresse og lavede reparationen på under 1 time.
Super service og resultat
Hurtig, super service og resultatet var perfekt
FANTASTISK - Fleksibilitet og Service
Må sige jeg er dybt imponeret... Ringede torsdag eftermiddag fordi jeg havde et uheld med min Iphone. Netringen afhentede min tlf. 2 timer efter og næste morgen var min tlf. så god som ny! Jeg siger ikke at de er så hurtige hver gang men det er klart mit indtryk at man får mere service end hvad man betaler for... Kan KUN anbefales...
Kan kun anbefales
Sjældent roser og anbefaler jeg firmaer - og kun til dem der fortjener det!
Min iPad blev hentet og bragt til den aftalte tid :-)
Ærlig og troværdig vejledning :-)
Prisen taler for sig selv :-)
Jeg kan kun give Netringen ApS mine bedste anbefalinger.
Mvh. Per Lønborg Andersen
Rigtig god service
Jeg vil klart anbefale netringen til alle. Min tlf blev hentet tors aften og afleveret igen til mig fredag formiddag... Perfekt!
super service
super service afhenter det der skal laves og aflevere det tilbage i løbet af meget kort tid helt klart .en jeg igen vil vælge som rep af apple produkter, vil helt klart anbefale netringen til alle mine venner.
Meget kompetent og virkelig god service!
De henter og bringer din Ipad/Iphone og reparerer i løbet af ingen tid. Oveni er det rigtig billigt, med charmerende og venlig betjening.
Max stjerner og anbefaling herfra sønderjylland.:-)
Vældig kompetent service og til fornuftig pris
På trods af kompliceret problem med min iphone 3gs blev den repareret hurtig, korrett og til en fornuftig pris - kan anbefales
Super service - fedt at de kører ud!
Rimelige priser og god service! Jeg bruger dem ofte da jeg har elever der kommer galt afsted :o)
Super hurtigt god service, og tilmed billigt
Familien bruger kun Netringen til Reparation af vores Appel devices
Fantastisk!
Det var en helt fantastisk service, og det var hurtigt og professionelt.
Kan varmt anbefales.
- Tarp