1. Butik med biltilbehør
  2. Bilreservedelsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

On-line bestilling af reservedele til luftkølet VW. Nemt og hurtigt.

4,2

God

Bliver simpelthen nødt til lige at…

Bliver simpelthen nødt til lige at skrive lidt om dette firma.
De må være blandt de hurtigste der findes.

Jeg jar nu lavet 3-4 bestillinger hos dem - og når jeg bestiller om formiddagen - så har man varen dagen efter. Hvis jeg stiller spørgsmål under bemærkninger - så svarer de meget hurtigt.
Jeg har klart indtryk af at de ved hvad de laver og de kender til deres produkter + de biler de sælger produkter til. De kommer med tekniske svar og hjælp.
jeg er meget glad for jeg fandt dette firma. TAK

6. november 2025

stadig ik fået mine dele efter 7 uger

bestilte nogen ting den 17-3-2021 hvor jeg kontaktet ham 8 dage sener og spurgte om min order var sendt og han svaret at det var den men den lå og var forsinket i tyskland grundet Brexit,
jeg har så flere gange skrevet og spurgt til min order og har set han har skrevet på sin side at nogen order er forsinket i op til 3 uger så jeg skrev igen den 22-4-2021 og spurgte efter mine order og skrev at han hade skrevet op til 3 uger men jeg hade ventet i 5 uger og 1 dag på mine ting og om det ik ville være rimeligt jeg fik noget rabat nå jeg åbenbart skulle vente 1.5-2 måneder på mine ting,
hvor han svare 3 uger 5 uger 7 eller 10 uger det er helt og aldeles ude af hans hænder og hvorfor jeg syntes han skulle give rabat for at nogen tolder ik kan finde ud af og få varene afsted og han vil heller annuler orderen så jeg kan få mine dele et andet sted og rabat kommer ikke på tale (syntes det svar virker rimelig negativt)
jeg skriver så tilbage at først og fremmest skriver han 3 uger på sin hjemmeside men hvis 3 uger os kan være 5 uger eller 10 uger burde han nok være så ærlig og skrive det, jeg skriver os at grunden til jeg syntes han bør give mig rabat er som kompensation for at jeg skal vente i 1.5-2 måner på mine ting, det er ihverfald sådan 90% af alle andre forhandler gør for og få tilfredse kunder der kommer tilbage og handler og som det ser ud nu har jeg ik vildt meget lyst til og bestille hos ham en anden gang,
den besked svare han så slet ik på,
jeg skriver så til ham her den 4-5-2021 eller os er det den 5-5-2021 og spørg om der er noget nyt ang levering af min pakke og det jo os må være iriterne for ham at han ik kan lever de ting folk har bestilt og den besked svare han heller ik på,
så igår den 7-5-2021 vælger jeg og lave et opslag her på hans FB side hvor jeg skriver følgende,
nogen spichæl grund til i er så svære og komme i kontakt med/få svar fra ang de ting jeg bestilte den 17-3 som åbenbart stadig ligger i tolden i tyskland hvilken de har gjord i over 6 uger
Mvh Allan
det opslag har han så åbenbart valgt og slette men han har stadig ik svaret på mine beskeder så problemet er jo ik løst,
kunne forstå han slettet det hvis han så samtidig hade svaret på min besked,
har set at 95% af jer roser ham til skyerne for hans gode service men jeg ved ik hvad grunden er til jeg ik få den samme gode service.
ps..jeg har jo heller ik tvunget ham til og give mig rabat jeg forslog det bare hvor han så stoppet med og svare på mine beskeder
pps..jeg har helt opgivet og ringe til ham for alle de gange jeg har forsøgt og ringe igennem hele forløbet har han ik taget telefonen hvilken selvfølig er helt fair hvis han er en travl mand men nå han så os stopper med og svare på ens beskeder for 16 dage siden og bare sletter mit opslag fra igår så bliver jeg nød til og dele min dårlige erfaring med jer andre

Mvh en mand der bare gerne vil have sine stumper til sin bil :-(

8. maj 2021

Yderst god service af Thomas fra VW…

Yderst god service af Thomas fra VW Parts. Jeg får svar 6 min. efter jeg har sendt mail tidligt om morgen - ca. 3 timer før deres åbningstid.
Endvidere havde jeg desværre ikke mulighed for at hente ordren indenfor åbningstiden, men kunne afhente det på adresse trods. Fleksibel løsning!
God og nem hjemmeside også!
Jeg kommer bestemt igen

25. juni 2020

Super Service

Thomas er super flink, og er super til at vejlede og fortælle, hvilke dele der vil være en god idé at få til dit gamle VW projekt. Dertil kan han også lige finde de dele du ikke selv kan.
Vil helt sikkert vende tilbage, hvis jeg mangler yderligere dele.
Kan helt klart anbefale Thomas og hans forretning.

21. juni 2018

Er dette din virksomhed?