Løgn og skjulte gebyrer
Det er det mest korrupte firma nogensinde, min første regning var lidt billigere end med det gamle elselskab, men næste regning var så pludselig 3 dobbelt selvom forbruget var det samme og næste måned det samme ige. Jeg ringer ind og spørger hvad der foregår og de siger så at det gør de så man har noget sparet op hvis nu ens forbrug pludselig skulle stige eller hvis man skulle få slukket for strømmen for der er dyrt at få lukket op igen?? Jeg har aldrig fået lukket for min strøm og ikke engang fået en rykker det kører over pbs. Jamen så kan jeg udfylde en formular med kontooplysninger m.m. for at få der overskydende udbetalt, det gør jeg så men får kun det halve udbetalt?? I skal ikke spare mine penge op, det klarer banken dette fortsatte endnu nogle mdr med samme måde og flere udfyldte formularer. Nu har jeg skiftet til Gasel som egentlig skulle være dyrere men nu er min regning markant lavere og stadig med samme forbrug og her betaler du bagud og ikke forud som hos Nettopower ville gerne gi nul stjerner for jeg har efter 5 henvendelser stadig ikke fået det sidste retur fra Nettopower som jeg har til gode

Besvarelse fra Netpower Hosting