Købte udluftningsspjæld til mit Vitavia drivhus. Fungere fint, krævede lidt modifikationer men det kan Net2havesalg ikke klandres for. Sammen med spjældet købte jeg en automatisk åbner, som blev a... Se mere
Jeg valgte at købe mit nye drivhus hos Net2havsalg.dk, dels på grund af prisen, der var meget lav, dels fordi at man kunne levere et stort udvalg af tilbehør. Huset blev bestilt søndag aften og b... Se mere
Fantastisk! Kom hjem fra ferie til en knækket flagstang. Bestilte en ny flagstang søndag aften med ønske om hurtig levering pga 7-års-fødselsdag weekenden efter. Mandag ringer de og fortæller at de ha... Se mere
Købte et drivhus - Venus 7500. Meget hurtig ekspedition, meget flink og hjælpsom fragtmand (Danske Fragtmænd), pengene blev først trukket, efter varen var leveret. Da det viste sig, at to drivhusgla... Se mere
Velkommen til Net2havesalg.dk Vi sælger hus- og haveartikler til nettopriser. De fleste af vores produkter sendes direkte til kunderne fra vores leverandører - Dermed spares omkostninger som kommer kunderne til gode i form af hurtig levering samt store besparelser. I vores shop er varerne fragtfrit leveret.
Fiskebrogade 9, 6700, Esbjerg, Danmark
Det er forvirrende, at flere af pakkerne som er bundtet sammen med tape og et nummer i enden, indeholder dele af samme slags som også findes i en anden pakke. Det besværliggør at tjekke om alle dele er modtaget. Det bør der kunne laves om på.
Ellers OK.
Har handlet hos jer før, hver gang med en venlig og saglig betjening
Bestilt torsdag og kom tirsdagen efter. Alle glas hele
Den første dag kom fragtmanden med 1 stk pakke, jeg bad hamkigge på fragtbrevet der stod at jeg skulle have 4 stk pakker, næste dag kom han så med 3 stk pakker, så har jeg rykket 2 gange for at få den sidste del som ikke var blevet sendt med, den er p.t. ikke dukket op.
Men er ellers godt tilfreds med mit drivhus
Fik en hurtig levering af det købte og afleveret i carport, trods meget vanskelige tilkørselsfoehold.
Efter at have bestilt et drivhus med tilbehør, besluttede jeg mig for at montere glaslister i huset.
På forespørgsel pr mail om glaslister var inkluderet, fik jeg at vide, at 'der er , hvad der skal være.'
Ikke meget klogere henvendte jeg mig telefonisk med den samme forespørgsel. Her blev jeg oplyst om, at hvis der er brug for glaslister, ville disse medfølge....
Nok et ikke-svar...
Vi købte et drivhus og prisen var den laveste på markedet.
Bestilte et drivhus, det blev leveret efter 3 dage. Det var en god oplevelse fordi leveringstiden var sat til 5-10 arbejdsdage, Hjemmesiden virker overskuelig og til at gå til. Der er fokus på de varer der sælges uden 27 popup midt i det hele.
Dagen efter min bestilling, var varen i postkassen. Fint
Købt et drivhus og fik det leveret af fragtmanden på aftalt sted.
Kort og godt, så ville jeg købe der igen hvis Jeg skulle have et drivhus til.
Næste gang du behøver drivhus eller andet godt prøv at gå ind på net2havesalg.dk
Der blev jeg ikke snydt
Kan anbefales god og leveret som ønsket
Bestilte 1 vare, som blev afsendt den følgende dag.
Bestilte søndag aften - drivhuset blev leveret allerede torsdagen efter. Der var ingen smadrede glas. Alt i alt en perfekt handel - tak! :-)
Alt forløb som beskrevet af firmaet.
Kirsten og Per Lund Jense
Bortset fra en længere leveringstid end lovet var det en positiv oplevelse at handle med firmaet. Gør det gerne igen
Varen er som beskrevet, pakkerne er hele , så det er ok.
Jeg har været meget tilfreds med den betjening jeg har fået. Undervejs opstod der nogle spørgsmål og dem fik jeg svar på meget hurtigt og de var villige til at hjælpe med løsning af problemet. Ydermere fik jeg tilsendt en forkert vare fra producenten, men denne kunne jeg beholde + jeg fik den bestilte vare tilsendt. Super forhandler!!!!!!!'