NESCAFÉ Anmeldelser

1,4

Ich trinke Nescafé Frape seit 31 Jahren - damals gab es noch nen kunstoffshaker mit dazu ! Die neue Rezeptur find ich eine wesentliche Verschlechterung ( schmeckt komplett anders fast wie der billi... Se mere

Wir haben Nescafe frappe noch einmal ausprobiert, aber seit der ersten Veränderung und auch nach der zweiten, schmeckt dieses Produkt nicht mehr. Warum kann man nicht zum Original zurückkehren?

I wrote a bad review about Nescafe original tasting horrible . But I actually had a long term infection making me taste bitterness. So I am editing it now. It is the best coffee out of all the ins... Se mere

Ich kann mich nur den 1 Sterne Bewertungen anschliessen! Jetzt hat die Verpackung noch eine gelbe Banderole mit der Aufschrift JETZT PROBIEREN Verbesserter Geschmack- einfach lecker bekommen und für 6... Se mere

1. Kaffebutik
  2. Kafferisteri
  3. Kaffebar
  4. Kaffegrossist

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Brazilian coffee meets Swiss science. That’s how NESCAFÉ was born. It all started in 1930, when the Brazilian government asked the NESTLÉ company to create "coffee cubes". The Brazilians' goal was to use their large coffee surplus. Eight years of re...

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

40 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Nescafé Frappé ab sofort in einer…

Nescafé Frappé ab sofort in einer geschrumpften Dose angeblich genauso viel Inhalt wie vorher der Preis ist nach wievor total überzogen , der Vergleich brachte das in den neuen Dosen sogar mehr Zucker als vorher verarbeitet ist
Eine Verbrecher Firma wie sie im buche steht !
Man fragt sich warum Deutschland Steuern Gelder rausschmeisst für ein Kartellamt das Tag täglich in der Nase popelt als seine Arbeit zu verrichten und solche Firma endlich mal an den pranger stellt

30. maj 2025

Prijs en kwaliteitverhouding komen niet overheen

Ik ben erg teleurgesteld in Nescafé, het is niet wat geweest is, de kwaliteit is gigantisch achteruit gegaan; bovendien ze stinken in plaats van lekker ruiken naar koffie en zijn verschrikkelijk duur. Ik heb ook de decafé geprobeerd, verschrikkelijk. De B merken zijn beter, het spijt mij dat te zeggen.

28. maj 2025

I purchased Nescafe Gold Smooth earlier…

I purchased Nescafe Gold Smooth earlier this month (May/25) to try it.
It looks and tastes like a really cheap coffee in a packet (powdered. Not even granulated) with at least 3 times the price! Rip off!!
That was my first and definitely my last purchase of this horrible product.

2. maj 2025

ice coffe frappe

Det nya receptet på ice coffe frappe var inte alls samma som förut. Den var helt enkelt äcklig och odrickbar! Grymt besviken då den druckits här hemma varje dag. Nu blir det inte att köpa den fler gånger. Byt tillbaka till drickbart recept igen!

2. maj 2025

Bitter, muddy, disgusting

It was never particularly nice but I was handed a cup recently in work and it was truly vile. No wonder the people who drink it load it up with thirteen sugars

15. april 2025

Nescafe ice coffe frappe gått ner..

Vi köpte nescafe ice coffe frappe och blev förfärade av smaken, vi kollade mjölken som var ny, men på boxen står det nytt recept. Otroligt besvikna och det luktar jätte illa om det nya pulvret. Vi har älskat nescafe ice coffe frappe som dessutom var laktosfri. Denna var inte god alls. Hörde från andra som köpt samma att de upplevde samma sak om nya receptet. Nytt recept samma smak var en lögn. Återgå till det som var bra.

14. april 2025

Why on earth has Nescafe put sugar…

Why on earth has Nescafe put sugar content up in Latte! I cannot drink this new one, it has 7 grams of sugar! Think the gold had 5.5 grams. I thought we were advised to cut sugar intake not increase it! It's horrible! Come on Nescafe, listen to all of us who are unhappy!

2. marts 2025

la web se atasca, arreglarlo por favor

Pongo una estrella, no por su café, sigo tomando su café, es que tienen una web que da error todo el rato, te inscribes, para participar en el sueldo, activas la cuenta, y luego se bloquea, ya no puedes hacer nada más. Así que sigo enviando los códigos por correo, que parece que nunca llegan, porque van dentro, por tanto, cualquiera coge la carta si ve el apartado 1520, y se hace con ellos. Llevo jugando desde que salió, yo era joven con niñas pequeñas, cuando no había ni internet, pintaba paisajes en el sobre, jaja de todo, y aprendí las nuevas tecnologías, y lo que menos te esperas es sean ellos los que fallen ahí. Cualquier dia os desafío y me paso al molinillo, jajaja, bueno, una pena no poder jugar, arreglenlo, esto esta mal desde hace mucho tiempo.

20. februar 2025

New recipe is anything but an improvement!

I've been drinking this cafe gold vanilla latte packets for years and enjoyed them. I know they recently changed the packaging but figured it couldn't be that different right... Wrong. My work friends and I did a taste test while blindfolded as I still had some of the old packets. Even well past their best before date they were hands down the winner over the "new and improved recipe". Very disappointed and hope I can return the unopened boxes I bought on sale

5. februar 2025

Er dette din virksomhed?