J'aime bien car ils répondent aux avis sur le site , mais pas aux demandes de résiliation aux mails ... J'ai fais 3 demandes de résiliation toujours aucunes réponses ! Je vais faire opposition pas... Se mere

beim ersten mal war ich ja kritisch, abe jetzt nach 4 wochne bin ich über die veränderung wirklich begeistert und kann euch Neoline nur empfehlen!!!

Het proberen waard. breng het dagelijks aan en kost mij amper moeite of tijd. mijn billen worden langzamerhand strakker en gladder!

1. Kosmetikproducent

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Neoline Forte creates high-quality Anti-Cellulite Cream. Thanks to its extensive expertise in skin firming and tightening products, the company developed a treatment that effectively helps to remove cellulite from legs, thighs, buttocks, stomach, and arms. Visit the website for more information.

3,2

Middel

ALLES STRAK

In combinatie met een cellulite roller heb ik heel veel plezier van de anti cellulite creme. Ik zie mijn billen strakker worden en de cellulite langzaam terugtrekken.

9. februar 2020

Crema cellulite in gravidanza

Mamme, questa e' la crema che fa al caso nostro!! Dopo ben due parti i miei glutei sono come nuovi grazie a questa fantastica anticellulite. la applico una volta al giorno e si assorbe super velocemente.

9. februar 2020

100% Satisfied

Good! I bought two tubes of the cream, one for me and one for my sister. both of us are very satisfied with the effect, the lotion helped to reduce cellulite on thighs. it worked better for my sister than for me though. would buy again!!

prime creme

Ik ben er nog niet vanaf maar minder wordt het wel snel. was helemaal klaar met die vieze cellulites bij mijn billen. voor mij is het prima goede creme

Super produit pour cellullite

très très intéressant comme produit, et plutôt bon pour enlever la cellulite. je l'utilise depuis environ 1 mois et je vois quand même des resultats satisfaisants. je racheterai

EFFETTO SNELLENTE

"L'ho provata a usare tutti i giorni. Mi piace la consistenza, non troppo unta ma corposa La crema anticellulite va massaggiata
con movimenti circolari sui glutei per aiutare l’assorbimento.Ti lascia una sensazione di calore ma e' normale perche' attiva la circolazione"

ca a l'air bien

viens de l'acheter mais a l'air pas mal, j'ai decide de me referer aux bons avis... a voir... je suis confiante. en tout cas ca a l'air bien pour minicir.

meraviglioso

Questo anticellulite risulta efficace se affiancato a una dieta sana e allo sport. Dopo due settimane dalla prima applicazione puoi notare subito i suoi effetti

3. december 2019

Tight skin, slim body

Omg this really works! Keep in mind that burning sensations are absolutely normal when using the cream! Bcuz I got absolutely terrified but this is how any slimming cream actually works. I also recommend the anti cellulite diet by prima, it helps you reduce the oestrogen levels and reduce cellulite appearance

30. november 2019

Top!!!

Die Cellulite hat meine Beine in schon sehr jungen Jahren erwischt. Seit dem suche ich schon jahrelang nach einer guten hautstraffenden Anti Cellulite Creme. Am Po hatte ich am meisten Cellulite und nichts schien zu funktionieren, obwohl ich hunderte euro für eine cellulite behandlung ausgab.. so ärgerlich und enttäschend! Nun bin ich so froh, dass ich neoline forte entdeckt habe!!! Es ist sicherlich die beste Preis-Leistungsqualität, die man momentan auf dem Markt finden kann.

30. november 2019

Top!!!!

Geile anti cellulite creme zieht super schnell ein und das wichtigste - FUNKTIONIERT. Von allen cremen, die ich bisher probiert habe, ist das die erste von der ich wirklich sichtbare Ergebnisse bekommen habe. Bei mir hat es ca. 3 Wochen gedauert, es ist das warten aber wert

29. november 2019

I am satisfied

This cream is really good, I use it before sleep at night, and also when am exercising. Its working really good for my bum and thighs, they are MUCH tighter and there is less cellulite! Started using it on my stomach as well, heard its also good for slimming a size or two

29. november 2019

Dieet versterker

naast mijn dieet gebruik ik cellulite creme om wat aan mijn postuur te doen. ben tot nutevreden over mijn resultaat en raad alle vrouwen die ook last hebben van cellulite eens te proberen deze creme te gebruiken.

28. november 2019