J'aime bien car ils répondent aux avis sur le site , mais pas aux demandes de résiliation aux mails ... J'ai fais 3 demandes de résiliation toujours aucunes réponses ! Je vais faire opposition pas... Se mere

beim ersten mal war ich ja kritisch, abe jetzt nach 4 wochne bin ich über die veränderung wirklich begeistert und kann euch Neoline nur empfehlen!!!

Het proberen waard. breng het dagelijks aan en kost mij amper moeite of tijd. mijn billen worden langzamerhand strakker en gladder!

1. Kosmetikproducent

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Neoline Forte creates high-quality Anti-Cellulite Cream. Thanks to its extensive expertise in skin firming and tightening products, the company developed a treatment that effectively helps to remove cellulite from legs, thighs, buttocks, stomach, and arms. Visit the website for more information.

3,2

Middel

LIEBE NEOLINE

15. november 2019

Resultados rapidos

Se pueden ver los resultados rápidos y la crema hace q la piel esté mas suave. Elimina la piel de naranja, ayuda a adelgazar piernas y gluteos. Mejor crema anticelulitica que he probado en mi vida, chic@s!!

12. november 2019

Sehr zufrieden

Mein Gott, es funktioniert wirklich!! Denkt daran, dass das Brennen bei den ersten Anwendungen völlig normal ist und dies ja eigentilch bedeutet, dass die Creme wirklich was tut. Ist etwas gewöhnungsbedürftig aber der Effekt ist vielmehr wert.

12. november 2019

plus de peau d'orange!!!!

adieu la peau d'orange ! merci neoline, nouveau produit que je ne connaissais pas :) mais attention a bien suivre les recommandations sur le couvercle et ATTENTION ne vous attendé pas a un produit miracle lol le miracle nexiste pas

11. november 2019

Dream Cream

Firstly, I need to say that I was losing hope to find a cellulite cream that REALLY works. I spent such an amount of money on products that did absolutely NOTHIING to my cellulite and stretch marks. Until I finally found neoline, omg Im so happy! This stuff is amazing I cant believe it is so cheap! The only important thing to follow is consistency. Apply it every day and you will see the results even quicker than you even expect. For me, after roughly 2 weeks cellulite on my legs and hips started to disappear and the skin feels so tight and nice. Stop searching for better creams because you will simply not find it I tried literally EVERYthing over there. Recommend!

Geen olie meer

Voorheen een cellulites olie geprobeerd en vind de cremes toch makkelijker en beter aan te brengen als behandeling. geen olie meer voor mij

rimedio per la cellulite

Ia cellulite fibrosae' sicuramente la piu difficile da trattare.Con questo prodotto ho iniziato vedere la luce. L'aspetto della mia cellulite sembra ridotto solo dopo tre settimane. La consiglio anche avoi!!!

strakkere benen

Na de geboorte van mijn oudste heb ik de hulp van anti cellulite creme wel kunnen gebruiken en ga ook door omdat het helpt mijn benen en billen weer strakker te krijgen

9. november 2019

My favourite cellulite cream

From what I have tried, Neoline is the best affordable cellulite cream. It causes a warming sensation and the skin feels much tighter. Use it as a complement to celluliite exercises and effective diet and this will do MAGIC to your bum and legs!

8. november 2019

Pas cher, efficace, rapide!

J'ai commencé à faire du sport il y a peu, et à manger sainement. De plus, je voulais vraiment enlever ma cellulite car je complexais beaucoup dessus. J'ai alors décidé d'essayer neoline car c'était une des crèmes les moins cheres du marché (n'ayant aucune connaissance dans les cremes de cellulite) et je suis très satisfaite par son efficacité : produit minceur au top et adieu les imperfections dérangeantes sur les cuisses!

8. november 2019

Vaut le coup!!

produit bon marché qui vaut la peine d'être plus connu et de se faire connaitre. il m'a beaucoup aidé a combattre la cellulite, facile d'application et je l'utilise encore.

7. november 2019

Cellulite Gone (hopefully forever)

I had cellulite on my legs, buttocks, tummy, everywhere... only with Neoline I started to really see some visual changes and it is very nice to apply because it does not leave that grease feeling.. After one month of applying I see my skin smoothing out in those parts affected by cellulite, so happy!!!!

5. november 2019

Grande découverte

Franchement ? Ca marche. Ne perdez surtout pas espoir trop tôt ! Ce serait une grosse erreur, car il faut au moins plusieurs semaines (en tout cas pour ma part) afin de voir des résultats, mais je peux vous dire qu'ils valent le coup.

2. november 2019