Nemax Miljöhantering AB Anmeldelser 215

4,4

Nemax har underlättat min hantering av farligt avfall som sprayflaskor, färgrester, blekmedel. De erbjuder perfekta avfallskärl, schemalagda hämtningar och sköter rapporteringen till Naturvårdsverket.... Se mere

trevligt bemötande av samtlig personal från kundservice till chaufför.När man beställer ut boxar för att hämta gammal färg så kommer boxarna ut i tid tyvärr så har det hänt flera gånger när man ringt... Se mere

Än så länge har det inte varit några problem, tvärtom har det varit något så har ni löst det åt mig på enklast tänkbara sätt. Så än så länge är jag väldigt nöjd med Nemax. Tror att det kommer förbli s... Se mere

Smidigt och enkelt. Synd att man inte kan välja när man behöver sin hämtning. Vi är en liten salong och vi behöver inte hämtning så ofta som i dagsläget. Vi har knappt halvfulla påsar som hämtas.... Se mere

1. Affaldshåndtering
  2. Uddannelsescenter
  3. Miljøkonsulent
  4. Genbrugscenter
  5. Vandforsyningsselskab

Gör miljöarbetet enkelt för dig. Att hantera farligt avfall rätt kan upplevas krångligt, vi på Nemax gör miljöarbetet enkelt för dig och er. Med hög kompetens, rätt teknik och stort engagemang är vi en trygg partner inom miljö- och avfallsbranschen. Allt för att vi, tillsammans, ska kunna bidra till ett mer hållbart samhälle.

4,4

Svarer typisk inden for 48 timer

Smidigt och bra

Smidigt och bra. Hämtar allt utanför våran salong. Trevliga!

23. november 2023

Hej!

Tack så mycket för dina ord. Gör oss väldigt glada att du är nöjd med vår frisörtjänst.

Ha det fint!

Pålitligt

Pålitligt, bra service.

1. december 2023

Hej!

Tack för de fina orden, det värmer.

Trevlig helg!

Bra service.

Det är alltid lätt att få kontakt samt återkopplingarna fungerar jättebra.
Proffsiga medarbetare samt god utrustning som ni hanterar godset med. //Patrik

27. november 2023

Hej Patrik!

Vad härligt att du är nöjd med vår service och våra tjänster. Viktigt för oss!

Ha det fint,
/Rode på Nemax

BRA BEMÖTANDE VID BESTÄLLNING!

BRA BEMÖTANDE VID BESTÄLLNING!
FRÅGOR BESVARADES PÅ ETT TILLFREDSTÄLLANDE
SÄTT.
ÄVEN ETT TREVLIGT BEMÖTANDE VID HÄMTNING.
SAKNAR LITE INFORMATION OM NÄR HÄMTNING SKER DÅ SMS GÅR UT DAGEN INNAN.

1. november 2023

Hej!

Härligt att du fick den hjälp du behövde. Vi tar till oss feedbacken och ser över hur vi kan göra det bättre.

Ha det gott!

Lätta få kontakt med

Företaget var lätta att komma i kontakt med. De var också mycket enkla att ha att göra med. Mycket trevligt bemötande från all personal!

7. november 2023

Hej!

Superkul att höra, tack för det.

Trevlig helg!

Proffsigt

Bra bemötande och vet vad ni gör.

31. oktober 2023

Hej!

Härligt att det mötte dina förväntningar. Tack så mycket för ditt omdöme!

Super bra service

Super bra service! Det ni borde jobba på är att bara skicka ut en faktura i månaden det är lätt att missa när en är 0kr och den andra är på beloppet som ska betalas.

17. oktober 2023

Hej.

Så kul att höra!
Och tack för din feedback, vi tar till oss det och ser vad vi kan göra.

Har du fler frågor eller funderingar är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss!
info@nemax.se eller 0585-260 95

/ Rode på Nemax

Grymt nöjd kund 😃

Jätte skönt att någon kommer och tar hand om mitt avfall så jag slipper handskas med det .

5. oktober 2023

Hej!

Vad glada vi blir, härligt att vi kan vara till hjälp 😀

Ha det fint!

Smidig hantering

Smidig och enkel hantering

20. september 2023

Hej.

Vad härligt att höra! Väldigt viktigt för oss att det är just det, smidigt och enkelt, för dig som kund.

Önskar dig en fortsatt trevlig dag!

Great communication

26. september 2023

Hi,

Thank you for your reiew. We appreciate it!

Best regards,
Rode at Nemax

Klart och rakt besked vad vad det…

Klart och rakt besked vad vad det kostade att bli av med avfallet

3. september 2023

Hej!

Stort tack för ditt omdöme.
Önskar dig en fortsatt trevlig dag!