Nemax Miljöhantering AB Anmeldelser 215

TrustScore 4.5 ud af 5

4,4

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nemax har underlättat min hantering av farligt avfall som sprayflaskor, färgrester, blekmedel. De erbjuder perfekta avfallskärl, schemalagda hämtningar och sköter rapporteringen till Naturvårdsverket.... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

trevligt bemötande av samtlig personal från kundservice till chaufför.När man beställer ut boxar för att hämta gammal färg så kommer boxarna ut i tid tyvärr så har det hänt flera gånger när man ringt... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Smidigt och enkelt. Synd att man inte kan välja när man behöver sin hämtning. Vi är en liten salong och vi behöver inte hämtning så ofta som i dagsläget. Vi har knappt halvfulla påsar som hämtas.... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Affaldshåndtering
  2. Uddannelsescenter
  3. Miljøkonsulent
  4. Genbrugscenter
  5. Vandforsyningsselskab

Skrevet af virksomheden

Gör miljöarbetet enkelt för dig. Att hantera farligt avfall rätt kan upplevas krångligt, vi på Nemax gör miljöarbetet enkelt för dig och er. Med hög kompetens, rätt teknik och stort engagemang är vi en trygg partner inom miljö- och avfallsbranschen. Allt för att vi, tillsammans, ska kunna bidra till ett mer hållbart samhälle.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Mkt bra service

Bra service och proffsigt att man fick kartongerna ihop vikta av killen som kom med det. Känns seriöst och bra.

3. april 2024

Besvarelse fra Nemax Miljöhantering AB

Vad härligt att du är nöjd! Självklart fixar vi det, allt för att det ska vara så smidigt för er som möjligt. Hör av dig om det är något du funderar på.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Genuint och tryggt företag, mycket bra service!

Nemax är mycket kunniga och pålitliga och all personal jag kommit i kontakt med där är otroligt trevliga och hjälpsamma. Väldigt lösningsorienterade!

5. marts 2024

Besvarelse fra Nemax Miljöhantering AB

Stort tack för förtroendet och dina ord. Det värmer! Glada att få vara till hjälp.

+++++

Bra support och enkel hantering.

26. februar 2024

Besvarelse fra Nemax Miljöhantering AB

Vad härligt att du är nöjd med vår service. Tack för ditt omdöme!

Helheten är bra

Helheten är bra

20. februar 2024

Besvarelse fra Nemax Miljöhantering AB

Tack för ditt omdöme om oss. Uppskattas!

Önskar dig en fortsatt trevlig dag.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra stabil gedigen miljöstation.

Bra stabil gedigen miljöstation.
Den ser clean ut. Lätt att rengöra så det ser snyggt och rent ut.

22. februar 2024

Besvarelse fra Nemax Miljöhantering AB

Vad härligt att ni är nöjda med vår produkt, alltid kul att höra. Och precis som du säger, enkel att hålla snygg även över tid!

Önskar dig en fortsatt fin vecka.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Än så länge har det inte varit några…

Än så länge har det inte varit några problem, tvärtom har det varit något så har ni löst det åt mig på enklast tänkbara sätt. Så än så länge är jag väldigt nöjd med Nemax. Tror att det kommer förbli så även i fortsättningen :)

24. januar 2024

Besvarelse fra Nemax Miljöhantering AB

Fantastiskt roligt att höra. Alltid välkommen att höra av dig om det skulle vara något! 😊

Ha det fint.
/ Rode på Nemax

Nöjd kund!

Bra! Alltid trevlig personal som kommer och hämtar!

9. januar 2024

Hej Sofia!

Tack för den härliga feedbacken. Fantastiskt kul att höra!

Allt har fungerat bra

Allt har fungerat bra, det har varit smidigt

10. januar 2024

Besvarelse fra Nemax Miljöhantering AB

Vad kul att höra! Alltid det vi strävar efter, att det ska vara enkelt och smidigt för er.

100 % Service

100 % Service
Bra och snabb hantering av ärendet!

29. december 2023

Besvarelse fra Nemax Miljöhantering AB

Vad härligt att du är nöjd med vår service, så kul att höra!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

trevligt bemötande av samtlig personal…

tyvärr så har det hänt flera gånger när man ringt om hämtning så har det hänt att det tar över 2 veckor innan det blir hämtat.

13. december 2023

Besvarelse fra Nemax Miljöhantering AB

Tack så mycket för din feedback.
Vi beklagar förseningen med hämtning, förstår om det ställt till det för er! När vi planerar våra körturer är målet alltid att nå ut till dig som kund så snart vi kan.

Vi ser över våra rutiner så att det blir bättre till nästa gång.

Ha det fint!

Positivt bemötande

Positivt bemötande. Håller tiderna, Bra med sms dagen innan dom kommer så man är på plats. Tydliga dokument. Mycket nöjd!

7. december 2023

Besvarelse fra Nemax Miljöhantering AB

Vad härligt att du är nöjd med vår tjänst, superkul att höra!

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.