Har lige modtaget 3 “dyreknager” (fluesvamp, leopard og giraf) og hvor er de bare helt fantastisk smukke. Er nødt til at ønske mig nogle flere til min fødselsdag☺️. Også dejligt at forsendelsen gik s... Se mere
Jeg har købt Wildlife Garden produkter nogle gange hos Naturhandel.dk og har altid oplevet korte leveringstider og god indpakning på skrøbelige produkter. Jeg bestilte igen i går, men fandt efte... Se mere
Har købt 4 dyreknager, hvor er de bare smukke! 🦊🦅🦌🍄🟫 Jeg må straks finde plads til flere knager i huset. Som et ekstra plus var der også meget hurtig levering 😊
Plakaterne i sig selv er fine nok. Men det er træls at man den 13. Oktober køber for 1000kr og så 1. November kører de 10-20 procent hele måneden på alt. Normalt når jeg bliver opmærksom på samme... Se mere
Om Naturhandel
Mileparken 2A, 2740, Skovlunde, Danmark
- 30206009
- kontakt@naturhandel.dk
- naturhandel.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Flotte plakater
Flotte plakater, perfekt til vores nye sommerhus hvor vi kan holde øje med fugle og sommerfugle fra vinduet. Så kan børnene lige tjekke op hvad de forskellige arter hedder😊
Personligt præg og hurtig levering
Hurtig levering og med et personligt præg på produkter og afsendelse og følelsen af at der er et rigtigt menneske bag der er glad for mit køb og interesse
Hurtigt levering god service
God oplevelse
Jeg er godt tilfreds med produktet og håber min mor bliver glad for sin gave. Hun har en kærlighed for dompapper, så det er bare helt perfekt at I sælger plakater med dem, så hun altid kan kigge på sin yndlings fugl(:
Fine produkter og god service.
Fine produkter og god service.
Specielt glad for plakaten med fisk i alle afskygninger .
Flot stor plakat 70x100 cm.
Handler gerne hos natur handel igen.
Hurtig levering og fremragende kvalitet
Det gik nemt og hurtigt
Tingene var som forventet ( flotte…
Tingene var som forventet ( flotte plakater) og blev leveret som forventet!
Virkelig fin plakat i super go…
Virkelig fin plakat i super go kvalitet! Hurtig levering og venlig kundeservice, som sørgede for at følge op på ordren og holde mig opdateret. En rigtig go oplevelse!👍🏼
God service, smukke plakater.
God service. Har modtaget de fineste plakater.
Anbefalelsesværdig
Utrolig hurtig respons og utrolig hurtig leveringstid på varer, der absolut er pengene værd.
Servicen er ligeledes i top.
Super god oplevelse ved køb af…
Super god oplevelse ved køb af julegaver til min veninde. På trods af nogle leverings problemer fra Postnord, var Naturhandel serviceminded og imødekommende og vi fandt sammen en løsning.
Fantastisk service
Hurtig levering, takkebrev der fulgte varen, rabat på næste ordre! Det spiller 100% Kan varmt anbefales!