KØB IKKE HER! Naturbarn lover, at de har leveringstid på 1-3 dage. Det er 1,5 uge siden, at jeg købte mine varer og jeg har stadig ikke modtaget mine varer. Det har hævet pengene på mit kort... Se mere
Naturbarn
Intet mindre end vores foretrukne forhandler af tøj til os og vores søn. Hvad end vores krav måtte være, lever Naturbarn.dk helt og aldeles op til vores forventninger. Skøn kundeservice med positiv... Se mere
Har handlet hos Naturbarn.dk to gange, og har begge gange modtaget smukt indpakkede varer, en lille gave samt en personlig hilsen. Alt i alt hvad man efterhånden forventer af webshops i den kategori... Se mere
Nem, overskuelig og kvalitets osende hjemmeside med de rigtige kvalitets varer. Lynhurtig levering. Sød personlig hilsen med super nem retur seddel- dejligt hvis behovet skulle være der. Flot indpakni... Se mere
Hos naturbarn finder du tøj og legetøj i naturlige materialer og kvaliteter. Vi har et særligt fokus på uld som naturens bedste påklædning, og lækkert økologisk trælegetøj, der stimulerer barnets sanser og udvikler motorikken. Hurtig levering og personlig service. naturbarn.dk - Hjemmesiden med omtanke.
Saralyst Allé 53, 8270, Højbjerg, Danmark
- info@naturbarn.dk
- naturbarn.dk
Hurtig og god
Hurtig ekspedition og levering. Sød hilsen med pakken.
Fed shop!
Lækre varer, gode priser og en skøn gave i pakken! Vil handle her anytime!
Super service og hurtig levering.
Ville gerne have haft en ekstra undertrøje til min søn men de havde den desværre ikke hjemme. Den blev uden problemer eftersendt da den kom på lager. Ingen tvivl om at jeg vil købe mit uld tøj til ungerne her fremover med den service :-)
Hurtigt, nemt og billigt
Der er ingen ting at sætte på hverken levering, bestilling eller noget.
Jeg oplevede ikke nogen problemer.
Intet mindre end perfekt
Alt var perfekt. Fine varer. Flot indpakning med øje for detaljen. Hurtig levering. Vil helt bestemt handle her igen.
Godt udvalg, hurtig levering og personlig hilsen
Overskriften siger det hele, jeg har nu bestilt derfra to gange og det er bestemt ikke sidste gang 😊
Service udover det sædvanlige :)
Jeg kan kun sige godt om Naturbarn.dk - deres service er mere, end man forventer! Deres udvalg og priser er super fine. Derudover er det muligt at spørge (og få hurtigt svar!) på specifikke mål på tøjet, så man nemmere kan ramme den rette størrelse med det samme. Man får en lille gave med, og det er bare super lækkert pakket ind, når det kommer :) Der var en lille fejl på en body, jeg havde købt (den gik op i syningen med det samme), og det var på ingen måde Naturbarn.dk's fejl - med det samme fik jeg svar, at da bodyen ikke var på lager i den størrelse, havde de allerede tilbageført mine penge, og jeg skulle selvfølgelig ikke bøvle med at sende retur - blot et godt billede af bodyen. Det kalder jeg service! Ikke sidste gang, at jeg handler der :)
Fantastisk service
Bestilte nogle varer til julegaver på Black Friday. Ikke nok med at der var rabat, jeg modtog også mine varer allerede dagen efter på trods af den travlhed, som sådan en tilbudsdag må have medført. I pakken var der desuden en personlig hilsen og en fin træfigur, sikke en service!
Handlede hos Naturbarn.dk tirsdag og modtog pakken onsdag! Der medfulgte fint kort med tak for handlen! Kan kun give ros for hurtig og god service
Perfekt!
Lækkert vareudvalg og fantastisk kundeservice. Tusind tak for handlen!! :)
Det kan ikke blive bedre
Foruden køb har jeg både prøvet at returnere og reklamere over en vare. I alle tilfælde har jeg fået en personlig, hurtig og meget serviceminded betjening.
Det kan ikke blive bedre.
Personlig hilsen og levering inden 18 timer
Så fedt med en webshop som er handlekraftig. Jeg fik min ordre leveret inden der var gået 18 timer og så var der ovenikøbet en personlig hilsen og små træfigurer med :-) Sikken en service som også varer ved efter det første køb.
Hurtig og fin levering
Altid en fornøjelse at handle hos Naturbarn. Personlig hilsen og et lille trædyr med hver gang, som min lille pige elsker. Hurtig levering og gode priser :-)
Jeg giver naturbarn fem stjerner fordi jeg har været rigtig tilfreds med mit køb, der er hurtig levering og så blev jeg så glad da der var en personlig hilsen fra ejeren. Det er virkelig god stil og det er bestemt et sted jeg vil handle mere.
Bestilte mandag og kunne hente pakken tirsdag 👍 fik endda en sød lille hilsen på min kvittering. Rigtig dejligt og personligt.
God oplevelse, hurtig levering!
Hurtig levering og leveret med en lille personlig besked - rigtig god oplevelse!
Fantastisk service
Fantastisk service -jeg modtog varerne dagen efter bestilling (flot indpakket) og at jeg fik pengene retur for returnerede varer, dagen efter at jeg havde sendt dem retur. Det kan på det varmeste anbefales at shoppe hos Naturbarn.
Super hurtig og god service!
Fik min vare indenfor et par dage, vedlagt i pakken var der ovenikøbet en håndskrevet tak, og lille gave.
Giver mig kun lyst til at handle der igen, pga en mere personlig betjening!
Nem og hurtig levering :-)
Handler helt klar der igen - Alt var som det skulle være :-)