NAKED Copenhagen Anmeldelser

10.172

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 637 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver især den hurtige levering og de attraktive priser på produkterne. Mange sætter pris på den gode kvalitet af varerne, som ofte lever op til forventningerne. Bestillingsprocessen beskrives som nem, og flere nævner den effektive håndtering af returneringer, hvilket bidrager til en positiv samlet oplevelse. Dog oplevede nogle kunder udfordringer med ordrer, hvor størrelsen på varerne var forkert, og det var ikke altid ligetil at ombytte til den rette størrelse. Enkelte nævnte også længere leveringstider end forventet, og at det i nogle tilfælde var nødvendigt at rykke for status på forsendelsen.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med leveringsservice, hvor mange fremhæver hurtig levering,... Se mere

Product

Kunder havde positive oplevelser med produktet, idet mange fandt varerne lækre, som beskrevet og af fin... Se mere

Order

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med ordrer, hvor nogle forbrugere roser hurtig afsendelse og... Se mere

Price

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af prisen, hvor mange forbrugere roser "sindsyg billige priser", "gode... Se mere

Quality

Anmeldere nævner positiv feedback om kvalitet, hvor mange forbrugere udtrykker tilfredshed med varernes fine... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

God service og fri fragt. Den bestilte vare kommer hurtig frem og der var vedlagt returlebel som i mit tilfælde skulle bruges da jeg skulle bruge varer i en anden størrelse.

Rigtig god service. Jeg bestilte et par sko til min hustru. Opdagede at størrelse var forkert da jeg fik ordrebekræftelsen. Helt min fejl. Skrev til kundeservice og fik hurtigt svar. 2 mails og 15 m... Se mere

Fik et par Salomon xt 6 i fødselsdagsgave, men da skoene desværre ikke passede, sendte vi tilbage. Deres returservice er nemt og gratis. Fik pengene retur kort tid efter og bestilte et par hos Naked i... Se mere

1. nr. 72 af de 82 bedste virksomheder i Skobutik
  2. nr. 10 af de 16 bedste virksomheder i Streetwearbutik
  3. nr. 117 af de 136 bedste virksomheder i Dametøjsbutik

Om NAKED Copenhagen

Established in 2004, NAKED Copenhagen consists of a web shop as well as two stores located in the heart of Copenhagen and one store in Aarhus.

NAKED Copenhagen focuses solely on catering to and meeting the unique needs of female consumers. As a part of NAKED Copenhagen's DNA, they strive to empower girls - in a usually male-dominated industry - worldwide on different platforms like social media and editorials.

NAKED Copenhagen mainly carries sneakers, but also clothing and accessories from big brands like Nike, Adidas, Asics, Vans, New Balance, Air Jordan, Reebok, Puma, Clarks Originals, The North Face and more.

10 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(10.172)

1.552 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtig levering af Salomon sko til…

Hurtig levering af Salomon sko til pakkeshop

28. april 2026

Hej Aase!

Tusind tak for din anmeldelse – vi er så glade for at høre, at dine Salomon sko nåede hurtigt frem til pakkeshop🤍

Hurtig levering er noget, vi virkelig prioriterer, så det betyder meget, at du oplevede det sådan.

Hejsa,

Tak for din positive anmeldelse af os!!

Vi er så glade for at du deler din oplevelse. Forhåbenligt vi kan levere den same gode service næste gang <3

Ha' en dejlig dag!

Hurtig og nem handel

Hurtig og nem handel. Dog skuffet over man ikke kan ombytte til en anden str. til samme rabatpris. Butikken vil hellere returnerer pengene og man køber dem et andet sted, hvor man kan få dem sat ned. End de giver rabat, så man kan købe igen hos dem?

29. april 2026

Hej Louise,

Tak for din anmeldelse og for at du deler din oplevelse 😊

Vi er glade for at høre, at du fandt handlen hurtig og nem.

I forhold til ombytning og rabatpris forstår vi godt din frustration. Vores system håndterer desværre rabatter som kampagnetilbud, der knytter sig til den konkrete ordre, og derfor kan vi ikke altid overføre samme pris direkte ved en ombytning til en anden størrelse. I stedet laver vi en returnering, så du får dine penge retur, og derefter kan du bestille den ønskede størrelse igen.

Hvis du har brug for hjælp til at finde den rigtige størrelse eller sikre dig den bedste pris ved næste køb, er du altid velkommen til at kontakte os 😊

Hurtig og god service

Hurtig og god service

29. april 2026

Hejsa Mette,

Mange tak for din positive anmeldelse. Jeg er virkelig glad for at høre, at du har haft en god oplevelse!

Jeg håber, du er glad for din ordre, og at vi ser dig igen snart.

Rigtig god dag!

Hurtig levering , nem afhentning i pakke boks- efter bestilling i webshoppen

28. april 2026

Hej Sanne!

Tusind tak for din anmeldelse – vi er så glade for at høre, at din ordre nåede hurtigt frem 🤍

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb, og at vi snart må sende noget nyt din vej igen 😊

Godt produkt

Godt produkt

Hejsa Janne,

Mange tak for din positive feedback. Jeg er virkelig glad for at høre, at du har haft en god oplevelse!

Jeg håber, du er glad for din ordre, og at vi ser dig igen snart.

Rigtig god dag!

Hurtigt og nemt

27. april 2026

Hej Dorthea!

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb, og at vi snart må sende noget nyt din vej igen 🩰🩰🩰

Alt godt 👍 fra mig

Alt godt 👍 fra mig

22. april 2026

Hej Pernille!

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på! Det betyder meget for os 🌞! Vi gør os umage med alle detaljer, så din feedback gør os virkelig glade.

Nem og hurtig service

Nem og hurtig service.
Varene passede perfekt.

20. april 2026

Hej du!

Tusind tak for din fine anmeldelse 💛Det betyder virkelig meget at høre, at både servicen var nem og hurtig, og at varerne passede perfekt – det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give!

Vi håber, du bliver rigtig glad for dine nye styles 🩰

Prismatch

Havde bestilt et par sko, som de efterfølgende satte 20% ned i pris.
Jeg skrev om de ville prismatche så jeg slap for at skulle levere tilbage og bestille nye (så ville de selv også spare fragten).
Da jeg modtog svar var det et nej. Jeg gik og så de stadig var på bud og ville så bestille dem igen senere på dagen og så returnere det første købte par, Wupti et par timer senere var de ikke på bud længere…

Hej Marlene,

Tusind tak for din anmeldelse – og jeg forstår virkelig godt din frustration her, det er så ærgerligt når det sker 💔

Vi tilbyder desværre ikke prismatch efter et køb, men jeg kan godt se, hvorfor din løsning ville have givet mening.
Det er selvfølgelig heller ikke en fed oplevelse, at tilbuddet forsvinder så hurtigt igen, og det tager vi med videre.

Du er altid meget velkommen til at række ud til os på customerservice@nakedcph.com – vi vil virkelig gerne kigge nærmere på din sag og se, om der er noget, vi kan gøre for dig.

Det gik hurtig

Hej Karin🤍

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget! Så dejligt at høre, at det gik hurtigt med din ordre, det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give <33 📦

Hav en rigtig god dag!

Super god service!

Super service og meget hurtig levering 😍 bestilte om torsdagen og pakken blev leveret lørdag 😍👌🏻

24. april 2026

Hejsa Lillian!

Tusind tak for din søde anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os 💖 Hvor er det dejligt at høre, at du både oplevede god service og så hurtig levering – vi ved, hvor vigtigt det er, når man glæder sig til sin pakke 😍

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb, og at du vil handle hos os igen.

Hav en rigtig dejlig dag!

Hei Pia!

Tusind tak for din anmeldelse 💖 Det betyder virkelig meget for os at høre, at både leveringen var hurtig, og at du er glad for produktet! Vi gør os altid umage for at give den bedste oplevelse hele vejen igennem 🌞

Hav en skøn dag!

Tryg og sikker handel

Jeg har både købt sko, byttet og returneret. Alle processer er gået upåklageligt. Hurtig levering og god information.

27. april 2026

Hej Lykke

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 💖 Hvor er det dejligt at høre, at både køb, bytte og retur er gået så smooth, og at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem. Vi gør os umage for at sikre hurtig levering og klar information, så det er skønt at det skinner igennem ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi glæder os allerede til at give dig samme gode oplevelse næste gang du handler hos os!

Hav en rigtig god uge!

Super nemt

Super nemt, stort udvalg, overskuelig hjemmeside, hurtig levering. Klart et besøg værd

21. april 2026

Hej Martin!

Tusind tak for din fine anmeldelse, det betyder virkelig meget for os at høre, at du havde en nem og overskuelig oplevelse – og at både udvalg og levering levede op til dine forventninger.

Vi håber, du bliver lige så glad næste gang, du handler hos os ⭐

Hav en skøn dag!

God levering

16. april 2026

Hej Alva <3

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god levering – vi ved, hvor vigtigt det er, at tingene bare spiller 💫 Vi gør altid vores bedste for at sende hurtigt afsted, så du kan få dine nye items i hænderne asap.

Håber du bliver rigtig glad for dit køb, og at vi snart må pakke en ordre til dig igen!

Hav en skøn dag,

16. april 2026

Hej Emma!

Tusind tak for din fine anmeldelse 💖 Det gør os så glade at høre, at din ordre kom hurtigt frem – vi ved, hvor vigtigt det er, når man glæder sig til sine nye items ⭐ Vi sætter virkelig pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og håber, du bliver rigtig glad for dit køb.

Virkelig god kundeservice 🥹

Hej Silke <3

Tusind tak for din søde anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 🥹 Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, det er lige præcis det, vi stræber efter hver dag. Jeg skal sige det videre til teamet, der arbejder med det! Så bliver de nok glade 💗

Hav en skøn uge!

God service.

God service.
Jeg fik et par sko hjem som var lidt for store. Jeg tog så ind i deres fysiske butik og fik dem byttet til en størrelse mindre.
Ingen problemer.

15. juni 2025

Hej Caroline!

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 💖 Hvor er det dejligt at høre, at du fik en god oplevelse med at bytte til den rigtige størrelse i vores butik, helt uden problemer. Vi gør altid vores bedste for, at det skal være nemt og smooth – både online og in-store.

Hvis der er noget som helst, vi kan gøre endnu bedre næste gang, må du endelig sige til – vi lytter altid 🙌

Hav en rigtig dejlig dag!