God service og fri fragt. Den bestilte vare kommer hurtig frem og der var vedlagt returlebel som i mit tilfælde skulle bruges da jeg skulle bruge varer i en anden størrelse.
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Bryggernes Plads 14, 1., 1715, København V, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Jeg købte et par Birkenstock hos Nakedcph som konfirmationsgave til min lillesøster – et par hun virkelig har ønsket sig. Jeg havde sparet op længe for at kunne give hende dem.
Desværre fandt vi ud af, at de var en halv størrelse for små. Jeg havde købt dem 31 dage før hendes konfirmation, og Nakedcph har 30 dages returret.
Selvom jeg kontaktede dem dagen efter fristen, ville de overhovedet ikke hjælpe med en ombytning til den rigtige størrelse. Ingen fleksibilitet, ingen forståelse.
Nu står jeg tilbage med et par Birkenstock, der ikke kan bruges, og en rigtig skuffende oplevelse. Det er i hvert fald ikke et firma, jeg har lyst til at handle hos igen – ringe kundeservice og mangel på venlighed.

Besvarelse fra NAKED Copenhagen
Nem hjemmeside at navigere i, ligeså med betaling. Pakken kom hurtigt! Så jeg vender gerne tilbage.

Besvarelse fra NAKED Copenhagen
Jeg har handlet hos NAKED en del gange og har altid været glad. Denne gang købte jeg et par Salomon XT-6, som jeg kunne læse var trailsko. Dette var perfekt, da jeg skulle bruge et par sko til min ferie, som var gode at gå i. Da disse er lavet til at løbe trail løb (i sværere terræn) regnede jeg med, at de vil holde i mange år. Allerede efter et par ugers brug begyndte de at vise tydelig tegn på slid. Jeg kontaktet kunderservice efter min hjemkomst, og de vurderet at det bare var "naturligt brugsslid og ikke en produktionsfejl". Synes at det er vildt, at der er tale om brugslid efter de er brugt i så kort tid. Så overordnet god oplevelse, men at de ikke tager ansvar når sådan nogle ting sker, gør at man ikke har lyst til at handle her igen desværre. På trods af dette oplevede jeg hurtig svar og god kommunikation med kunderservice

Besvarelse fra NAKED Copenhagen
Super pris og lynhurtig levering med live pakkeopdatering. Desværre passede størrelse ikke men returnering kan ikke være nemmere. Har allerede købt hos nakedcph igen.

Besvarelse fra NAKED Copenhagen
Jeg betalte forsendelse, da jeg afgav min ordre. Jeg blev igen opkrævet et ekstra forsendelsesgebyr for at modtage min ordre. Hvis jeg ikke havde betalt dette gebyr, ville jeg ikke have modtaget min pakke, og den ville være blevet sendt tilbage til afsenderen. Dette er uretfærdigt og uacceptabelt. Jeg endte med at betale 3 gange den oprindelige forsendelsespris. Jeg ville gerne købe et andet par, men jeg betalte næsten prisen for skoene to gange for at modtage min første ordre. Jeg er meget skuffet.