Jeg bestilte shampoo og conditioner bar og var mega tilfreds og ville gerne bestille mere men deres citrus var desværre udsolgt og der gik LANG tid før det kom igen men det er så lige meget ! Det k... Se mere
Min bekymring var, at mit lange hår ikke fik nok pleje og at balsambaren ikke kunne gøre det glat nok. Dog er min bekymring gjort til skamme. Det er rigtig gode og nemme produkter at anvende. Jeg ve... Se mere
Købte 2 stk. shampoo bar uden den store forudgående undersøgelse af indhold. Men de er faktisk rigtig gode, skummer dejligt i håret, og føles fantastisk blød på huden. Tror jeg skal have prøvet b... Se mere
Svarer typisk inden for 2 uger
Andre kiggede også på
Symptomfri efter
Havde over flere mdr haft kløe i hovedbunden efter første vask forsvandt det. Det er nemt at bruge og skummer godt op i langt hår.
Skønneste hårshampoo og Balsam
Skønneste hårshampoo og Balsam. Og så søde og imødekommende på mail. Lækkert at møde så løsnings parat Crew ! Jeg er fan af produktet og virksomheden 🌸
Helt okay produkt
Helt okay produkt. Hverken bedre eller dårligere end andre shampoo bar. Dog, som også gælder andre producenter, er det med at du får så mange antal hårvask, ikke helt gældende….og produkterne ikke helt billige. Jeg kommer aldrig til at skifte konsekvent til den slags produkter. Men okay indimellem. Ved ikke, hvorfor man ikke kan købe en balsam bar uden en shampoo, da de er betydelige mindre og holder ikke så længe som shampooen. Man skal bruge 1 gram….. nej det holder ikke og for øvrigt kan man ikke dosere det.
5 ud af 5
Jeg er virkelig godt tilfreds med mit køb af shampoo og balsam! Mit har elsker dem og jeg vil helt sikkert købe dem igen.
En kæmpe anbefaling herfra!
Virkelig begrejstret for denne hårsæbe
Virkelig begrejstret for denne hårsæbe. Min kløende hovedbund har det meget bedre og håret bliver lækkert blødt og fyldigt. Og jeg har kun brugt sæben til de sidste 4 hårvaske. Har bestilt nye. Vil aldrig bruge andet.
Virkelig lækker shampoo og balsam samt…
Virkelig lækker shampoo og balsam samt hurtig og professionel levering.
Jeg er hel tilfreds med både produkt og firma 'True Fanish'
Jeg er super tilfreds med hårsæbebar og…
Jeg er super tilfreds med hårsæbebar og balsam! Overraskende lækre produkter, der er naturlige og uden kemi. Og så dufter de oveni købet skønt af citrus. Kun varme anbefalinger herfra 👍🏼
Levering til tiden
Levering til tiden. Dejlige produkter og utrolig nemme at bruge. Dejlig duft. Og mit hår elsker det. Det fylder mere og er dejlig lækkert og blødt. Den lille luksus i dagligdagen. Jeg er spændt på hvordan mit hår vil være efter 6 mdrs. brug.
Kan anbefales
Jeg har prøvet lidt forskellige brands af shampoo bar og jeg synes virkelig den gør noget godt for mit hår. Det virker mere fyldigt og mit hår bliver ikke fedtet efter et døgn. Der kan gå op til tre dage nu. Derudover synes jeg også det er fantastisk, at man ikke har et storforbrug af plastik beholdere, som man normalt har med almindelig flydende shampoo.
Allerede efter 3 vask er jeg positiv…
Allerede efter 3 vask er jeg positiv over både shampoo og balsam bar. Mine naturkrøller er meget pænere og håret er ikke så kruset, plus mit hår lufttørrer hurtigere (muligvis fordi der ikke er et lag silikone der forringer åndbarhed).
Jeg er vild med de naturlige ingredienser. Kan kun anbefale produktet! Og fedt at støtte et dansk firma 🙌
Keep up the good work!
Lækre produkter og dejligt at slippe…
Lækre produkter og dejligt at slippe for alle plastikflaskerne.
Positivt overrasket 😉
Købte 2 stk. shampoo bar uden den store forudgående undersøgelse af indhold.
Tror jeg skal have prøvet balsammen også. 😉
Anbefalelsesværdigt herfra. 👍
Rigtig fint produkt med gode tanker bag!
Jeg har ledt i evigheder efter et produkt uden sulfater OG uden silikoner og har endelig fundet det som jeg har ledt efter! Jeg har kun brugt produktet tre gange og mit hår føles allerede meget blødere og skinner rigtig fint! Dog oplever jeg også lidt mere udtørring af hårbunden, som forårsager kløe. Jeg købte 2x shampoo og balsambar med lavendel og de giver en dejlig mild duft på mit badeværelse. Har på fornemmelsen de holder længe(men jeg har også kort hår). Synes det er fedt at støtte små danske virksomheder i at skabe gode bæredygtige produkter!
KÆMPE FAN 👍👌🤩
Jeg har købt 4 shampoo og Balsam bar citrongræs. Det er første gang jeg prøver det, og jeg er kæmpe fan 👍👌🤩 elsker alt ved det 🥰 tror jeg er en af de mennesker som har brugt flest penge på alverdens ting for at få et bedre hår. Jeg har prøvet 117 forskellige produkter og piller og gode råd gennem de sidste mange år 😵💫🥴🤑. Men de her shampoo og Balsam bar er det det bedste, faktisk det eneste som jeg har prøvet hvor jeg ren faktisk føler at det gør en positiv forskel 😍. Og så er det jo bare et kæmpe plus at det også er godt for miljøet, ren natur og ingen plastik 💚👏🥳🤩
Det var en rigtig fin oplevelse jeg…
Det var en rigtig fin oplevelse jeg købte shampoo og balsam bar, de er gode. Jeg fik med i købet gaven med bar holder og et net til at opbevare dem i, på rejse. Det hele kom hurtigt og fint leveret.
Naturlige ingredienser, Klimavenligt - ingen plastemballage. Dejligt blødt hår.
Nemt at bruge. Ingen kemikalier. Klimavenligt. Ingen plast emballage.
Har brugt det 3 gange. Ingen irriteret hårbund men blødt og dejligt hår.
Jeg har købt shampoo og balsam bar
Jeg har købt shampoo og balsam bar, jeg synes mit hår var blevet, på godt jysk, træls, her i oa. Efter første gangs vask, kunne jeg ikke mørke nogen forskel overhovedet... Men her efter tredje gang, er mit hår meget blødere og meget nemmere at have med at gøre, og skal ikke vaskes så tit, som med alm. shampoo. Den bedste anbefaling herfra.