Nærva Anmeldelser

4,8

Jeg bestilte shampoo og conditioner bar og var mega tilfreds og ville gerne bestille mere men deres citrus var desværre udsolgt og der gik LANG tid før det kom igen men det er så lige meget ! Det k... Se mere

Min bekymring var, at mit lange hår ikke fik nok pleje og at balsambaren ikke kunne gøre det glat nok. Dog er min bekymring gjort til skamme. Det er rigtig gode og nemme produkter at anvende. Jeg ve... Se mere

Allerede efter 3 vask er jeg positiv over både shampoo og balsam bar. Mine naturkrøller er meget pænere og håret er ikke så kruset, plus mit hår lufttørrer hurtigere (muligvis fordi der ikke er et l... Se mere

Købte 2 stk. shampoo bar uden den store forudgående undersøgelse af indhold. Men de er faktisk rigtig gode, skummer dejligt i håret, og føles fantastisk blød på huden. Tror jeg skal have prøvet b... Se mere

Svarer typisk inden for 2 uger

155 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Shampooen er god

Shampooen er god, det fungerer best i hånden og derefter i håret.
Balsamen er lidt mere drøj a få til a virke, men går u fra det bare er et spørgsmål om tilvending a et nyt produkt. For det virker til det nemmere a re u bagefter

31. oktober 2025

Hårvaskebaren 😀👍

Hårvaskebaren er super lækker, god for min hovedbund og dufter skønt i badeværelset af lavendel - når den ligger på den medfølgende ‘måtte’.
Jeg synes, at håret har neutral dufter efter vask og det foretrækker jeg 🤗

23. oktober 2025

Gode produkter og fantastisk service Jeg havde længe gået og overvejet en…

Jeg havde længe gået og overvejet en shampoo bar tildels for at prøve men også pga miljøet. Jeg faldt over True Danish produkter og bestilte en shampoo og balsam til håret. Ifølge reklamen bille man med sin første ordre modtage 2 gaver. Efter 2 dage kom den og jeg skyndte mig at prøve dem Og de er super gode. Virkelig drøje og blev meget overrasket. Jeg fik som gave en gummirest jeg kunne lægge mine bare på så de tørrede ordentligt.Dejligt med en gave. Jeg ledte efter den anden gave men den var der ikke så jeg skrev og spurgte og efter en halv time fik jeg svar De beklagede den misinformation og sendte mig uden beregning 3 gaver. Det er virkelig god service. Jeg takker, og kan kun anbefale disse produkter. Og en virksomhed med mega god service

20. oktober 2025

Servicen er fantastisk.

Virker desværre ikke godt for mit hår, shampoo baren er nem at skumme op og komme i håret, og det er lækkert, balsammen er ikke nem i mit fine hår og det bliver noget rod. Mit hår tager ikke godt i mod produkterne desværre.
Skrev med Jacob fra True Danish og benyttede mig af deres 30 dages retur politik. Så de 5 stjerner er bla for deres utrolig service og uovertruffen venlighed. Vil helt sikkert anbefale andre at prøve disse produkter, da alles hår er forskellige.

10. oktober 2025

Effektive og holder det de lover

Shampooen er let at fordele og giver en god ren følelse. Balsamen gør det den skal uden at håret bliver skørt. En af de bedste balsamer jeg har prøvet.

4. oktober 2025

Godt for hår og sjæl

Jeg har for første gang prøvet denne bar shampoo og conditioner, og har oplevet en stor forskel på mit hår. Samtidig er det med god samvittighed at jeg nu undgår de mange kemikalier som alm. shampoo indeholder.
Jeg vil helt klart anbefale True Danish’s produkter.

4. oktober 2025

Over al forventning

Jeg blev meget overrasket over hvor godt produkterne virkede. Allerede efter første gang mærkede jeg at mit hår var blødt og føltes anderledes, så jeg kan varmt anbefale true danish. Og varerne kom meget hurtigt.

17. september 2025

Fantastiske produkter

Jeg er så glad for både shampoo og balsam baren fra True Danish 🌸 Shampooen giver en blød skum og efterlader håret rent og velduftende, mens balsamen gør det nemt at rede håret ud og giver en silkeblød fornemmelse. Begge produkter har en skøn naturlig duft og føles virkelig luksuriøse. Elsker samtidig, at de er bæredygtige og uden plastikemballage. Kan varmt anbefales!

28. september 2025