MyMitella Anmeldelser 55

4,7

Ik had een tijdje geleden klompen besteld, hierbij was er een probleempje. Nadat ik een mail gestuurd had werd er meteen super goed mee gedacht over een oplossing! Echt super tevreden over de service!... Se mere

Beste medewerkers van MyMitella, In de zomer van 2023, een dag voor vertrek voor de zomervakantie hadden we ineens wegens een medische situatie een zwemhoes nodig. Echt fantastisch hoe we... Se mere

4,7

Perfecte service

13. januar 2026

Een tijdje terug een scharenset

Een tijdje terug een scharenset, pennenhouder en nursewatch besteld. Het was zeer feestelijk verpakt èn er zat zelfs een reservebatterijtje voor het horloge bij. Nu blijkt dat het horloge voor loopt. Vandaag gebeld, uitgelegd wat er aan de hand is. Geen probleem! We sturen kosteloos een nieuwe op. Super service en zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Bedankt!

16. oktober 2025

Leuke producten en snelle service!

Ik was last minute op zoek naar leuke cadeautjes en kwam op deze site terecht. Wat een snelle service en het werd ook feestelijk ingepakt! De vriendelijke eigenaren en medewerkers gingen na een telefoontje van mij meteen aan de slag, zodat ik het pakketje snel kon afhalen! Snelle service, klantvriendelijk en leuke producten om een (aankomend) medewerker in de zorg mee te verrassen!

3. juli 2025

Geweldige winkel

Super leuke en goede producten en er zat zelfs een lief kaartje bij. Heel snel geleverd en dat op een zaterdag! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2. august 2025

Zo leuk!

Heb een vlag besteld: verpleegkundige geslaagd. Deze kwam snel en wat was het leuk verpakt! Echt als een cadeautje met een kaartje erbij, confetti en een sleutelhanger. Zo leuk! Een aanrader om hier te bestellen.

2. juli 2025

Simpele sokken?

Hoe een simpel paar “verloskundige sokken” als een feestelijk cadeau kan binnenkomen!
Bijzonder leuk verpakt, dank jullie wel!

Een blije Oma

1. juli 2025

Geweldige webshop

Geweldige webshop! Hele toffe zorg accessoires maar er is ook genoeg leuks voor je meester, juf of voor jouw kapper! En alles wordt vrolijk ingepakt, zo heb je gelijk een mooi kadootje!

25. maj 2025

Ik kocht een cadeautje voor mijn…

Ik kocht een cadeautje voor mijn vriendin die nu begint met de opleiding verpleegkunde. Het was een scharenset! Het zag er al super leuk uit toen ik het binnenkreeg! Veder is de kwaliteit ook heel goed en heel fijn! Al en al super blij mee!

16. maj 2025

Goed en vriendelijk contact gehad met…

Goed en vriendelijk contact gehad met het bedrijf.
Leuke items op de website, wat altijd leuk wordt ingepakt.
Leuk om te geven èn om te krijgen!
Vooral de verpleegkunde sokken vallen heel erg in de smaak, in alle soorten en maten! In het ziekenhuis waar ik werk kom je ze op elke afdeling tegen.

15. maj 2025

SOKKEN VOOR ELKE BRANCHE IN DE ZORG

Ontzettende leuke sokken besteld voor de fysiotherapeuten. Leuk verpakt, en super kwaliteit. Snelle service en vriendelijk geholpen.

Ook sokken voor de facilitaire medewerkers in de huishouding besteld. Ook die waren supergaaf. En nu de dag aanbreekt voor de gelden van de schoonmaak is dit een superleuk presentje. Tevens leuke hebbedingetjes te koop als je een leuk kado zoekt voor een zorgheld.

15. maj 2025

Mooi bedrijf

Korte lijntjes, meedenkend en snelle levering van gevraagde artikelen. Recent sokken besteld ivm instagramactie voor de Verloskunde. Superleuke sokken!!!

1. maj 2025

Super product

Onze zoon heeft zijn elleboog gebroken. Vanuit het ziekenhuis kregen we alleen zo’n witte doek die snijdt in zijn nek. We hebben een mitella besteld bij my mitella, zo blij mee!! Leuke kleurtjes en motieven. Zit heerlijk volgens mijn zoon. Hij kan nu weer lekker spelen, ondanks het gips om zijn arm.

27. marts 2025

Snelle levering en goede service!

Onlangs een scharen set gekocht voor mijn nieuwe baan in het dierenziekenhuis. Nadat mijn collega's me hadden getipt over MyMitella ben ik gelijk een op hun website gaan kijken. Ik zag veel aanbod met veel verschillende motiefjes en accessoires. En paar dagen later de bestelling geplaats en het was vliegensvlug verzonden en in huis. Pakketje was kei leuk ingepakt! Zelfs hadden ze nog een leuke pin cadeau gedaan. Heel erg tevreden met dit bedrijf!

25. februar 2025

Gezellige goeie pennenhouder.

Omdat dezelfde pennenhouders via werkgever niet meer te krijgen zijn opzoek gegaan naar dezelfde op internet.
En gevonden!!! Sterker nog: in heel veel verschillende kleurtjes.
Een roze en een kikkergroene besteld.
Echt super !!! Snel geleverd en ook nig eens heel leuk verpakt.🤭

29. januar 2025