Klompenexpert Anmeldelser 701

4,6

We lopen al sinds jaar en dag op Sanita-klompen. Is het niet voor op het werk (in de zorg) dan is het wel op de camping! Kwaliteitklompen, geen natte of koude voeten. Ideaal dus. De bestelling via... Se mere

Via website goed op de hoogte gehouden wbt de verzend-status. Alles in 1 keer, netjes verpakt en hele fijne klompen! Blij mee!

1. Lædervarebutik

Om Klompenexpert

✓ Gratis verzending vanaf €50
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen

Bij Klompenexpert vindt u een uitgebreide collectie klompen in alle soorten, maten en kleuren. Of u nou op zoek bent naar medische klompen, tuinklompen, werkklompen of juist klompsloffen, bij ons bent u altijd aan het juiste adres. De klompen op onze website zijn gemaakt van materialen van hoogwaardige kwaliteit en gaan jarenlang mee. Hierdoor kunt u lange tijd blijven genieten van een aankoop van onze topmerken. Bekijk snel de volledige collectie.

Ga naar Klompenexpert

Klompenexpert.nl

Achteraf betalen
Wij bieden u de service om achteraf te betalen.
Groot assortiment
Wij hebben een groot assortiment in de vele verschillende soorten klompen die bestaan.
Gratis verzending
Vanaf 50,- nemen wij de kosten voor het bezorgen op ons.

4,6

Prima!

Via website goed op de hoogte gehouden wbt de verzend-status.
Alles in 1 keer, netjes verpakt en hele fijne klompen!
Blij mee!

18. april 2026

We lopen al sinds jaar en dag op…

Ideaal dus.
De bestelling via Klompenexpert.nl verliep super goed, fijne communicatie.

11. april 2026

Scholl Pescura klomp

Levering duurde best wel lang (2 weken), dat vind ik een minpuntje. Maar verder in goede orde ontvangen. Klompen moeten nog worden ingelopen. In het begin minder comfortabel dan verwacht, maar daar kan de winkel niets aan doen

7. april 2026

Top service

Mijn pakket was zoek geraakt bij PostNL. Gemeld bij klantenservice en na onderzoek had ik de keuze uit 2 opties; of geld terug of een nieuwe levering. Top geregeld. Klantenservice is via mail of telefonisch goed te bereiken.

11. april 2026

Uniek dat dit bedrijf fleurige mooie…

Uniek dat dit bedrijf fleurige mooie klompen heeft in maat 44, voor vrouwen. Helaas leef ik op grote voet en daarin is absoluut geen uitzoek. Ja heren klompen en unisex, maar die zijn te breed want dat zijn mannen voeten! Ik heb ze al eerder besteld en ze lopen fantastisch. Blijven goed in vorm en ik loopt er prima 11.000 stappen of meer mee op een dag. Snelle service en goed verpakt, kwaliteit en voor iedereen aan te raden in de zorg.

30. marts 2026