1. Medie- og marketingbureau
  2. Radiostation

My Instore Radio is a provider of background music and in-store media solutions, helping businesses create better customer experiences through sound and digital signage. We specialize in delivering fully licensed music tailored to brands across retail, hospitality, convenience stores, restaurants, and hotels. Our service goes beyond simple playlists—we design customized music profiles that reflect each client’s identity, audience, and atmosphere, ensuring a consistent and engaging environment across all locations. In addition to music, we offer in-store messaging and digital signage solutions, enabling businesses to communicate promotions and brand messages directly at the point of sale—turning in-store media into a cost-effective and impactful marketing channel that drives customer engagement and increases sales. With a strong focus on reliability, ease of use, and legal compliance, My Instore Radio ensures all music is properly licensed, allowing businesses to operate with confidence and avoid unnecessary risks. Our platform is easy to manage, highly customizable, and scalable for both single locations and international chains, supported by a dedicated team committed to delivering the best results. At My Instore Radio, we believe the right sound enhances customer experience, strengthens brand identity, and drives better business outcomes.

4,5

15 års stabil og professionel samarbejdspartner

Vi har arbejdet sammen med My Instore Radio i mere end 15 år, og det siger næsten det hele. Gennem årene har de været en stabil og pålidelig partner, som har fulgt med vores udvikling og løbende tilpasset musik og løsninger til vores butik.

Det, vi især sætter pris på, er deres forståelse for, hvordan musik påvirker kundernes oplevelse og stemningen i butikken. Playlisterne er altid relevante og opdaterede, og vi har haft mulighed for at justere undervejs, så det passer til både sæsoner og kampagner.

Supporten har gennem alle årene været hurtig, kompetent og imødekommende - og det er tydeligt, at de prioriterer langsigtede relationer.

Vi kan trygt anbefale My Instore Radio til virksomheder, der ønsker en professionel løsning, der bare fungerer – også på den lange bane.
Ole Pedersen, Punkt 1

1. maj 2026

Hej Ole,

Tusind tak for den flotte anmeldelse – og for jeres tillid gennem mere end 15 år.

Det betyder meget for os at være en del af jeres rejse, og vi er glade for, at både musik, fleksibilitet og support lever op til jeres forventninger.

Tak for anbefalingen – vi ser frem til flere år sammen.

Med venlig hilsen,
Connie/ Global Support & Customer Care

Solidt produkt og service i høj…

Solidt produkt og service i høj kvalitet.
De få gange vi har haft spørgsmål, har servicen været prompte og præcis.
Produktet leverer hver eneste dag og sparer os for at bruge tid på opsætning og ændringer.
Det spiller bare og alle er glade for DJ'en :)

27. april 2026

Hej Thomas,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det betyder meget for os at høre, at I har en god oplevelse. Tak for samarbejdet.
Vi sætter endnu en skive på i DJ-pulten😊

Connie/ Global Support & Customer Care

Fantastisk løsning i vores butik…

Fantastisk løsning i vores butik og vores kunder elsker det.

Vi har brugt My Instore Radio i flere år nu for at gøre kundeoplevelsen endnu bedre. Musikken sammensættes perfekt til brand og målgruppe, og det er tydeligt, at der er tænkt over detaljerne i playlisterne.

Supporten har været både hurtig og professionel, når vi har haft spørgsmål. Vi er især glade for muligheden for at tilpasse budskaber og kampagner direkte i systemet - det giver en ekstra dimension til kundeoplevelsen.

Kan klart anbefales til andre, der vil skabe en mere gennemført og professionel atmosfære.

24. april 2026

Hej Lotte,

Tak for din flotte anmeldelse!
Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – og at vores skræddersyede in-store-musik og meddelelser virker i butikken.

De bedste hilsner,
Connie/ Global Support & Customer Care

Vis anmeldelser på alle sprog. (15 anmeldelser)