Hæver pengene flere gange på kontoen, pga fejl i betalingen. Intet tlf nr så de er kun til at komme i kontakt med på mail, ret irriterende.

Det er super med tilbud til børn/gravide, hvilket var årsagen til, at jeg valgte at modtage daglige mails fra Myfirstdeal. MEN nu får jeg også daglige mails omkring mad, spa og husholdning (som mange... Se mere

Ringet for at høre hvor lang leveringstid der var og fik af vide at når jeg bestilte den Torsdag ville den være her SENEST Tirsdag,men har ikke modtaget andet end mail og sms søndag at pakken var på v... Se mere

2,9

Middel

Venter endnu

Jeg venter stadig på en vare jeg bestilte i februar. Har haft mail korrespondancer med både myfirstdeal og quickdeal. Den ene skriver jeg skal kontakte den anden, og den anden skriver jeg skal kontakte den første. Den ene skrver de ikke hare flere af den vare jeg har købt og BETALT på lager, den anden skriver at varen er sendt afsted FOR ANDEN GANG!!!!! Håber dog stadig på, at jeg på et tidspunkt kan få enten min vare ELLER mine penge tilbage, og så er jeg helt sikkert færdig med at handle der.

27. marts 2015

Kære Randi
Vi er meget meget kede af den uprofessionelle måde Quickdeals har håndteret dit køb. Vi har gjort det bedste vi kunne hos MyFirstDeal for at tage kontakt til Quickdeals og sikre afsendelsen/sporingen af din vare. Så sendt som i dag har vi været i dialog med dem og de har endnu engang garanteret, at de vil sende din varer afsted. Hos MyFirstDeal ligger vi desværre ikke inde med varerne og kan derfor ikke tage ansvaret for forsendelsen. Men vi vil naturligvis gerne annullere dit køb og refundere din betaling. Skriv endelig sig os på info@myfirstdeal.dk såfremt du ønsker dette. Vi er dog sikre på at Quickdeals denne gang holder løftet om at din vare skulle være i posten til dig.
Endnu engang beklager vi denne situation.

Ingen vare

Jeg købte en deal hos myfirstdeal, med besked om jeg skulle bruge den til en fødselsdag. Jeg fik efter at have rykket for svar endelig besked om at jeg skulle henvende mig på en anden mail. (Vildt forvirrende og dårligt at de ikke kan hjælpe en det hvor man har handlet.) efter nogle dages ventetid fik jeg besked om hvornår jeg ville modtage varen. Men den kom aldrig. Igen måtte jeg skrive og spørge hvor den blev af og der blev sat en ny deadline men heller ikke denne blev overholdt. Efter mange mails til forskellige mailadresser måtte jeg hæve handlen. Det har været et meget besværligt og langtrukket forløb uden nogen vare! Og så får man ovenikøbet ikke alle sine penge retur idet man ikke får sit gebyr tilbage. Jeg handler der aldrig igen!

25. marts 2015

Kære Cathrine
Jeg er meget ked af at du har haft problemer med leveringen af din vare fra Quickdeals. Grunden til at vi bliver nød til at sende dig videre til firmaet bag tilbuddet er, at det er dem der står for leveringen af varen. Vi sælger udelukkende værdibeviset til produktet. Som det fremgår af dit værdibevis skal alle spørgsmål vedr. produktet og leveringen derfor gå direkte til firmaet bag tilbuddet.
Ift. gebyret, fremgår dette af vores salgs- og leveringsbetingelser at de 3,45 kr. desværre ikke kan refunderes.
Du er altid velkommen til at skrive til os på info@myfirstdeal.dk

super

Købte en deal fra quickdeal gennem myfirstdeal. Jeg fik ikke det, jeg havde bestilt og havde en længere mail-korrespondance med quickdeal - over et par uger, hvor de blev ved med at trække sagen ud,og i hele taget ikke behandlede mig særlig pænt. Til sidst tog jeg kontakt til myfirstdeal i håb om at de kunne hjælpe mig. De svarede indenfor et kvarter, beklagede dybt og refunderede pengene. Derudover ville de tage en snak med quickdeal om deres behandling af sagen.
Jeg har kun pæne ord om myfirstdeal! God, hurtig og ordentlig betjening!

20. marts 2015

Dårlig oplevelse

Jeg har ikke modtaget den vare jeg har bestilt. Jeg havde bestilt 3 forskellige babybodies, jeg modtaget godt nok 3 bodies, men 2 er ens. Da jeg skriver til myfirstdeal, får jeg dette svar: Hej Kristine, Vi havde desværre ikke flere på lager i den sidste farve i den størrelse du havde bestilt :( Håber det er okay med dig, at du har modtaget een i en ekstra farve),: Hvilket de jo ikke er, jeg har ikke noget at bruge ens bodyer til, så jeg skriver igen til firmaet, og får dette svar; Hej Kris, Det kan vi desværre ikke rigtig gøre så meget ved. Rigtig god dag! Med venlig hilsen Emil. Så de kontakter ikke en inden afsendelse og de ønsker ikke at hjælpe med returneringen. Rigtig dårlig service. Jeg har stadig 3 body, hvor af 2 er ens....

16. marts 2015

Kære Kristine
Jeg er utrolig ked af at høre om din oplevelse hos Quickdeals. Da du ikke har kontaktet os hos MyFirstDeal, har vi ikke kunne assistere dig. Desværre er det ikke MyFirstDeal, der håndterer forsendelserne af produkterne, men partnerne bag vores deals.
Vi vil dog straks tage kontakt til Quickdeals der stod bag den købte deal, så de kan tage ansvar for denne situation.
Vi er frygtelig kede af din oplevelse.

Ikke den rigtige farve

Selve MyFirstDeal oplevelse er ok. Min dårlige oplevelse var da jeg modtog min vare som var et Ipad cover til børn, var det ikke den farve som jeg havde bestilt. På billeder og i bestillingen stod der pink men jeg modtog et meget lys lyserød cover.

16. februar 2015

Manglende levering

MyFirstDeal har valgt at samarbejde med firmaet Designliving. Det kan absolut ikke anbefales.
I begyndelsen af december 2014 bestilte og betalte jeg for en vare der skulle bruges til julegave til mit barnebarn.
Varen er - på trods af talrige rykkere og lovning på levering, fortsat ikke leveret.
Det var ønskeligt hvis MyFirstDeal checkene deres leverandøre inden de formidler deres varer.
Så jeg bestiller aldrig gennem MyFirstDeal mere.

6. februar 2015

Kære Claus
Jeg er rigtig ked af at høre at du har haft problemer med Designnliving. Vi har et tæt samarbejde med dette firma, og oplever ikke ellers problemer med deres kundeservice eller leveringer. Du kan tro, at vi går meget op i at finde partnere som både vi og kunderne kan stole på. Jeg selvfølgelig meget gerne tage din sag videre til Designnliving og sørge for at du får din vare. Jeg bliver dog nød til at bede dig skrive til os på info@myfirstdeal.dk så vi kan finde ud af hvad det er for en vare du mangler.

Handl ikke her

Varen var slet ikke som beskrevet, og jeg fik den først leveret efter 4 uger, og kun fordi jeg rykkede for det. Der var lang svartid på mails. Handler ikke her igen!

8. januar 2015

Kære Frederiksen
Nu ved jeg jo desværre ikke hvilken vare der er tale om. Men det er vigtigt at du henvender dig til firmaet bag tilbuddet og ikke MyFirstDeal såfremt du har reklamationer til produktet. Det er ikke noget vi hos MyFirstDeal kan hjælpe dig med. Men skriv endelig til os på info@MyFirstDeal såfremt du er i tvivl om hvem du skal kontakte med din reklamation. Vi svarer altid indenfor 24 timer.

Tilfredsstillende kundeservice

Jeg har handlet flere gange hos MyFirstDeal, og har haft en god oplevelse.

Ved seneste bestilling, som var en julegave til min niece, gik der desværre kludder i levering af varen fra leverandøren, men ved kontakt til MyFirstDeal, var der en tilfredsstillende service, og jeg fik hurtigt mine penge retur, så jeg kunne nå at købe en anden julegave.

18. december 2014

Jeg handler der ALDRIG igen.

D. 13. august bestilte jeg en natlampe i form af en lyserød snegel til min lille pige, der skal komme til verden om nogle uger. Pakken kom d. 4. september. Alt var galt. Pakken var ødelagt, og den indeholdte en lyserød ødelagt Mariehøne. Det er umuligt at komme i telefonisk kontakt med dem, og selvom jeg har mailet til dem med billeder af pakke og skadet mariehøne, og forklaret det ikke var det jeg bestilte. INGEN kontakt tilbage fra dem.
Jeg står nu 190 kr. fattigere med en ødelagt lampe jeg ikke har bestilt, og en lille pige, der snart lander, og skal ud og finde en anden lampe. ALDRIG ALDRIG ALDRIG igen handler jeg her.

8. september 2014

Kære Annette.
Jeg er da frygtelig ked af denne situation. Vi besvarer altid de kundehenvendelser vi får, så det undrer mig meget at du ikke har modtaget vores svar. Al dialog omkring levering og varen skal ske til firmaet bag tilbuddet, som ikke er MyFirstDeal. Vi sælger blot værdibeviset til dette produkt. Men vi er selvfølgelig altid behjælpelige, hvis der er spørgsmål. Selvfølgelig skal du ikke betale for en vare, der er i stykker. Jeg sørger for at dine penge tilbagebetales og vil straks tage kontakt til firmaet bag tilbuddet og bede dem sørge for at du får en korrekt lampe.

De bedste hilsner
MyFirstDeal
Katrine

Ikke så meget pjat

Bestilte en sengerand tirsdag morgen og torsdag middag ankom varen.
Varen er som forventet og med så hurtig og præcis en handel, ville jeg til hver en tid anbefale myfirstdeal til andre.
Det kunne dog have været rart med en informationsmail om, at varen var afsendt.

1. maj 2014

ikke modtaget min vare endnu

Min vare burde være fremme, men den er ikke dukket op endnu. Har skrevet til myfirstdeal men intet svar endnu og man har ikke mulighed for at ringe til dem..
Håber meget jeg får svar snart!

10. marts 2014

Kære Malou
Jeg beklager meget, at vi ikke har besvaret din mail hurtigere. Vi bestræber os altid på at svare kundehenvendelser hurtigst muligt for at levere den bedste kundeservice, men denne har vi simpelthen overset, og det må du meget undskylde.

Jeg har netop sendt dig en mail vedrørende din vare. Varen er afsendt i dag, og du burde have den inden længe.
Jeg håber, at du bliver glad for køreposen.

Mange hilsner
Louise, MyFirstDeal

God og hurtigt service.

Jeg har benyttet Myfirstdeal.dk 2 gange og begge gange har været meget tilfredsstillende. De svarer hurtigt på spørgsmål og alt har levet op til mine forventninger. Jeg synes der er mange gode ting imellem deres tilbud.

2. oktober 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (78 anmeldelser)