Hæver pengene flere gange på kontoen, pga fejl i betalingen. Intet tlf nr så de er kun til at komme i kontakt med på mail, ret irriterende.
Købte en deal fra quickdeal gennem myfirstdeal. Jeg fik ikke det, jeg havde bestilt og havde en længere mail-korrespondance med quickdeal - over et par uger, hvor de blev ved med at trække sagen ud,... Se mere
Det er super med tilbud til børn/gravide, hvilket var årsagen til, at jeg valgte at modtage daglige mails fra Myfirstdeal. MEN nu får jeg også daglige mails omkring mad, spa og husholdning (som mange... Se mere
Ringet for at høre hvor lang leveringstid der var og fik af vide at når jeg bestilte den Torsdag ville den være her SENEST Tirsdag,men har ikke modtaget andet end mail og sms søndag at pakken var på v... Se mere
Hauchsvej 17, 1825, Frederiksberg C, Danmark
- info@myfirstdeal.dk
- myfirstdeal.dk
Andre kiggede også på
Alt gik som det skulle.
Købte en mobilholder til bilen, og den blev automatisk sendt hjem til mig, da delen var slut. Nemt og smertefrit :)
Super gode tilbud
Jeg har aldrig haft problemer med at modtage mine varer hos myfirstdeal.dk. Jeg har købt både mad deals og børne produkter.
Nemt og hurtigt
Det er super nemt at købe vare hos MyFirstDeal og ekspeditionstiden var virkelig hurtig. Kun roser herfra :)
Fin deal men lidt lang levering
Selve myfirstdeal har jo super tilbud og er gode til at oplyse levering og priser for levering mm. Men syntes ofte der er lidt lang leveringstid på de deals de har også selvom de er oplyst.
Dejligt nemt at handle med Myfirstdeal.dk
Har ikke haft andet end positive oplevelser med myfirstdeal. Kan klart anbefales.
God og effektiv hjemmeside.
Har handlet et par gange på First Deal, og det har altid fungeret super godt.
Man bliver guidet hele vejen igennem. Og super med en mail, når varerne er afsendt.
Godt og effektivt.
Har ventet længe.
I midten af august købte jeg myfirstdeal Varer. I bekræftelsen jeg modtog stod at jeg ikke skulle fortage mig yderligere og at varen ville blive afsendt når dealen sluttede. Pengene ville først blive trukket når varen blev afsendt. Jeg kan se via mit kontoudtog at pengene er trukket fra min konto D. 21/8. Og idag D. 10/9 modtager jeg så en mail om at jeg modtager varen inden for et par dage. Det glæder jeg mig selvfølgelig til, men synes at det er lang tid efter mine penge er trukket! Flere gange har jeg forsøgt at få kontakt til myfirstdeal for at få en forklaring eller bare et overblik over hvor min vare bliver af, men der har ikke været nogen respons derfra.
Fantastisk dealsite
Super nem handel. Bestilte, betalte og modtog min vare helt uden problemer, det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler på det her dealsite! Det kan varmt anbefales!
Dårlig kundeservice og forsinket levering
Vi købte en vugge via MyFirstDeal. Godt tilbud, leveringstid 10 dage. Men der er nu gået 1 1/2 mrd, og det viser sig, der er problemer med MyFirstDeals leverendørs underleverendør. Udfordringen med konceptet er, at al kommunikation skal foregå med en leverendør, som man som kunde ikke før har været i kontakt med. I vores tilfælde betyder det, at vi nu må ligge og skrive og ringe til en leverendør i Spanien, der igen har en underleverandør.
Alt i alt har det givet os en dårlig købeoplevelse hos MyFirstDeal. Det er muligt at leveringsproblemerne ikke er MyFirstDeals skyld, men det er dem, der har den formelle aftale med den pågældende leverendør. Det lader til, at vi har misforstået MyFirstDeal konceptet, da vi troede det var her vi var kunder. Hos MyFirstDeal er de blevet vrede over min første anmeldelse på TrustPilot, og siger jeg har misforstået konceptet. Jeg har i ovenstående derfor forsøgt at revidere til en fair og objektivt anmeldelse.
Nedenstående er MyFirstDeals svar på den første anmeldelse. Selvom vi havde misforstået konceptet, mener jeg stadig at det er uhøflig kundeservice at skrive et svar til kunden som nedenstående - med VERSALER i hver anden sætning. Købet er foretaget af os, blot i et familiemedlems navn, da vi bor i udlandet og denne person skulle medbringe produktet til os.
----
Hej XXX,
Din 1-stjernet anmeldelse er dybt uforstående - og især fra dig som ikke har fortaget købet hos MyFirstDeal.
For det første står der følgende på XXXs værdibevis: Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Karpedeal via mail: Xxx
Dvs. ALLE jeres spørgsmål og hvad i ellers har af kommentarer osv SKAL retters til Karpedeal.
At du udtrykker din utilfredshed over dette, er et tegn på, at du IKKE har læst værdibeviset igennem - måske fordi det igen ikke er dig der har fortaget købet.
Karpedeal er ikke en underleverandøren men LEVERANDØREN der sender varen. Som der står både på tilbuddet og vores salgs- og aftalebetingelser er MyFirstDeal FORMIDLER.
En formidler er det samme som en avis der trykker en annonce for en butik. Hvis du har spørgsmål til ANNONCEN - kan du ikke rette henvendelse til avisen. Hvilket er logisk.
Din anmeldelse er derfor direkte forkert, og jeg ser den derfor slettet.
---
Vuggen kom ikke frem til tiden. Vi nåede heldigvis lige at finde en anden løsning inden terminen. Vi har fået pengene tilbage - dvs. næsten alle pengene, man skal lige være opmærksom på, at:
"According to the terms and conditions of MyFirstDeal the customer is not refunded the 11,76 DKK which is transaction costs paid to the bank".
Hvorfor omkostningerne ved en bank-transaktion påhviler kunden, der normalt ikke betaler for en transaktion på nettet, vil jeg lade stå hen i det uvisse.
Sikkert og vist er i alt fald, at vi ikke handler ved MyFirstDeal igen.

fotoalbum
Det er første og sidste jeg gang jeg bestiller noget fra den side! rigtig dårlig service!
25/ 4 køber jeg en deal til en fotoalbum. jeg bruger flere dage på at lave min søns første fotoalbum. Min kode blive godkendt og da jeg skal til betale for forsendelse sker der en fejl på siden og jeg ryger tilbage på siden hvor jeg skal taste mine oplysning og kode ind igen . Den afviser koden fordi den nu er blevet brugt ! jg kontakter fotosjov og de skal bruge datoen for hvornår dealen startede el en kopi af mit værdibevis. , så de kan kan gå ind og aktivere den igen så jeg kan få mit fotoalbum sendt afsted. Men da det var en maxkampagne og værdibeviset bliver infløst af sig selv og derfra forsvinder automatisk efter et stykke tid, har jeg ikke adgang til det længere på min side.Jeg tager så kontakt til myfirstdeals kundeservice og forklare dem situationen og får så af vide at de ikke kan sende mig en kopi af beviset og hvis fotosjov har nogle spørgsmål skal de tage kontakt til dem! Jeg har nu brugt flere dage på at få de oplysninger fotosjov beder om uden held. Jeg får svar på alt muligt andet end det jeg efterlyser! Der er ikke meget kundeservice over dem!

Besvarelse fra MyFirstDeal
Fik aldrig den rigtige vare
Ja, hvor skal jeg begynde. Bestilte en vare, men fik en helt anden. Varen blev smart nok sendt uden svarkuvert eller faktura og uden at gøre opmærksom på, at det ikke var den rigtige vare. Måtte selv henvende mig, hvorefter jeg blev mødt med et "ja, det er korrekt men vores leverandør har givet os de forkerte varer". Det kunne måske have være meget venligt lige at informere om. Derudover tog det lang tid inden jeg modtog varen.

Aldrig modtaget pakken
Jeg har aldrig fået min pakke derfor får i kun 1 stjerne hvis i kunne få 0 ville jeg give det.

kinesisk?
Jeg bestilte en ansigtsmaske. Den ankom i en kinesisk udgave uden nogen form for vejledning, og altså med kinesisk etiket. Så nu ved jeg ikke hvordan jeg skal bruge den :-(
Har dog også bestilt andre deals, hvor det ikke var nødvendigt med en vejledning og det gik fint.

perfekt
Handlen var helt uden problemer. Jeg købte, betalte og fik varen tilsendt. Varen levede fuldt ud op til mine forventninger
For lang levering
Beklager men vi benytter formentlig ikke denne mulighed mere. Vi har afventet levering på flere mdr. Trods forsøg på at opklare hvor min pakke bæen af.

Mangelfuld information, lang leveringstid
Min pakke var ca 14 dage undervejs.
Ingen information undervejs.
Der kom en mail på afsendelse dagen efter jeg modtog pakken....

Besvarelse fra MyFirstDeal
god og hurtig service og levering.
Jeg kan kun sige, at det er en god service man får hos jer, og leveringstiden er acceptabel.
Snyd og bedrag
Bestilte og betalte den 8. februar 2015 Kr. 256,66 for Emoticandles. Har endnu ikke modtaget noget, ringet flere gange og skrevet forgæves
Modtagerteksten er :MyFirstDeal
Kan absolut ikke anbefale MyFirstDeal...

Besvarelse fra MyFirstDeal
Fik endelig svar og pengene tilbage
Vi har d. 27/1 bestilt og betalt for en ny cykel. Da den ankommer onsdag før påske - er pakken beskadiget. Jeg tager forbehold, da jeg ikke kan vide om cyklen indeni også er beskadiget. Da vi får pappet af cyklen, er den desværre bulet og skrammet og jeg tager billeder og sender sammen med reklamation, både til Design Living og til MyfirstDeal - ingen af dem svarer. Så jeg ringer idag til MyfirstDeal på det nummer de opgiver at man kan kontakte dem på. Der kommer så bare en telefon svarer som meddeler at telefonen er nedlagt og man kan maile.
Jeg er utrolig skuffet over at modtage en cykel som ikke har været forsvarligt emballegeret til den forsendelsesmåde DesignLiving har valgt - med buler og skrammer. Men hvad værre er, at man ikke kan komme i kontakt med de folk bag!
Firmaet tog ansvar og vi blev kontaktet. Men da der ikke var flere cykler, fik vil pengene tilbage. Vi var naturligvis kede af ikke at kunne modtage den cykel som min søn havde fået stillet i udsigt i 10 års fødselsdagsgave - men vi havde nu mulighed for at gå ud og købe en anden. Transport skader sker og det var bare uheldigt, vigtigt er at det blev løst igen og vi ikke led økonomisk tab.