Mydietpal Anmeldelser 26

2,8

Har prøvet alle måltidskasser derude. Men var dog lidt skuffet her. Deres "ekstra kasser" er fedt koncept dog. Levering, og indpakning var også helt fint. 1) Maden ligner ikke det på billederne,... Se mere

Hjemme hos os er vi begyndt at benyttet os af MyDietPal. Konceptet er fantastisk, maden bliver leveret lige til vores dør og alle måltider vi har fået indtil videre ser virkelig gode ud. Selvom der... Se mere

Er startet med at modtage min aftensmad fra Mydietpal og har bestemt ikke fortrudt. Synes maden er lækker, sund og nærende med masser af grønt, ikke for meget kød og lige tilpas til en person. Int... Se mere

Har lige modtaget en prøve kasse med 4 måltider- de smager dejligt (frokost var stor nok til at blive delt i 2 så der var en eftermiddags snack) og mætter (den lille kasse). Jeg har nu bestilt til 5... Se mere

2,8

Middel

Lækkert

Lækker, velsmagende sund mad leveret lige til døren. Har ikke ikke fået en ret der ikke faldet i min smag i nu.

21. april 2021

Kære André

Tusind tak :-) Vi glæder os til at leverer din næste kasse :-)

Bh. Chano

Har modtaget mad fra My diet pal

Har modtaget mad fra My diet pal , men opsagt allerede efter tre måltider. De hed noget forskelligt, men smagte ens. Tæt på blendet mad. Opsagde derfor abonnement. Torsdag hæver de så endnu engang på min konto det bliver jeg så først obs på søndag, hvor de leverer en ny portion mad. Ringer og siger at jeg jo har opsagt. Men de er stålfast og hævder hårdnakket at jeg har opsagt én time for sent. Mandag modtager jeg så ordrebekræftelse på den mad, der er hævet penge for torsdag og leveret søndag. Normal procedure er vel en ordrebekræftelse før betaling og levering, så man kan nå at komme med indsigelser. Nu håber jeg så ikke, at de hæver og leverer mere. Det er den kedeligste mad jeg nogensinde har fået. Selv havregrød kogt på vand er at foretrække.

19. april 2021

Hej Bettina

Tak for din anmeldelse :-) At du anmelder på baggrund af hvad du synes om maden er helt fair, det er din personlige mening og den står dig selvfølgelig frit for :-)

Men ift. betingelser synes vi at du bør forholde dig til hvad der er rent faktuelt og ikke formulere dine egne spilleregler. Som sagt til dig i telefonen og skrevet på mail så kan vi blot endnu engang referer til vores betingelser, som du aktivt har valgt at acceptere. Her står der klart og tydeligt at dit abonnement (Hvis du har valgt dette) vil blive fornyet præcis 7 dage efter din første bestilling. Du kan frit inden da melde fra, hvilket vil sige du aldrig har været bundet til noget - men "blot" skal melde fra når du ikke ønsker maden mere. Da dette er reglerne og vi ikke endnu har anden viden end at dig og Johnny ønsker mad til den kommende uge, går vi i gang med at producere mad samt bestiller en chauffør til at levere jeres mad til adressen.

Vi forstår selvfølgelig godt at det er super ærgerligt, i modtager noget i måske ikke havde forventet. Men reglerne er tydelige for en hver og i har modtaget det produkt i har betalt for og det kan vi desværre ikke gøre meget ved når i først har modtaget produktet, da det er fødevarer og derfor ikke kan returneres uden det går udover fødevarer sikkerheden.

Vi må ikke færdiggøre din ordre før den bliver pakket og da den først bliver pakket henover weekenden og vi rent praktisk først færdiggøre din ordre i systemet når vi møder ind på kontoret mandag får du først der en mail om at du har modtaget din mad og hvad du har fået.

Fusker firma

Fusker firma. Næsten umuligt at komme ud af. Selvom vi meldte os ud i rette tid blev der fredag trukket penge på kortet til mad ugen efter. Maden blev leveret søndag. Mandag fik vi ordrebekræftelse !!! Og maden er bare så kedelig. Ligner hinanden dag efter dag. Og så endda ret dyrt.

19. april 2021

Hej Johnny

Denne anmeldes vælger vi at synes er af den grove karakter :-) Du må have større belæg for at ytre dig før du slynger sådanne påstande ud. Hvad du synes om maden er fair, det er selvfølgelig din egen personlige holdning, som ingen kan eller skal pille ved. Men ift. fusker firma og brud på regler, forbeholder vi os retten til at skrive at du er på et forkert spor. Dig og Bettina Schou som har lavet en anden fin anmeldelse her, har aktivt accepteret betingelserne og dem har i ganske kort ikke overholdt og reagere først når i har modtaget produktet. Derudover har i meldt jer til en abonnementsordning, som i har fået en bekræftelse på før modtagelse af første kasse, derfra er denne løsning løbende og i vil først få efterfølgende mails angående jeres ordrer er gennemført når vi har pakket og leveret kassen. Da sidste kasser først bliver leveret søndag aften, færdigøre vi først processen på alle kunder mandag og derfor modtager i en mail mandag. Men igen, så må vi forholde os til de faktuelle vilkår og handelsbetingelser som i har haft muligheden for at læse og efterfølgende har accepteret. Fulgte i disse regler havde i meldt fra i tide :-)

Bh. Chano

Kæmpe fleksibilitet og fantastisk service!

Jeg har været kunde i knap en måneds tid og er meget tilfreds. Maden er god, portionerne er tilpas store selvom man tager slanke udgaven og leveringen med DAO i en afkølet boks er perfekt. Der er naturligvis måltider som jeg bedre kan lide end andre, sådan er det for alle, men her har man fra MyDietPal udvist en kæmpe fleksibilitet og service af højeste grad, der betyder at jeg kan få erstattet nogle af de måltider der ikke falder i min smag til andre. Man føler nærmest at man har sin egen madmor der bare vil en det bedste. Tak! Og en særlig tak til Hr. A K!

10. marts 2021

Hej David

Tusind tak for din anmeldelse! :-) Vi sætter stor pris på netop dig som god og trofast kunde :-)

Meget tilfreds

Jeg har bestilt en slanke pakke med morgenmad, frokost, og aftensmad.
Det er fin levering med dao. Og mad smage kanon godt og man bliver mæt. Indtil videre er jeg meget tilfreds og jeg vil have lidt info og ringede til dem. De er virkelig hjælpsomme. Lige nu har jeg intet negativt at sætte på.
Tak for mad.

11. januar 2021

Kære Kevin

Tusind tak :-) Søde ord - vi har haft mange gode snakke og super glade for at have dig som kunde :-)

Bh. Anders