Muurmooi Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeker niet bij dit bedrijf bestellen! Hartstikke leuke advertentie; voor 17:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden maar jammer genoeg blijkt daar niks van waar te zijn. We zijn al een dikke maan... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Netjes en snel geleverd. Als actie gratis behanglijm erbij. Geen gedoe, gewoon goed. Kwam er helaas wel later achter dat Eijffinger behang niet geretourneerd kan worden. Nu zit ik met een hele rol die... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Er zijn een hoop goede reviews, maar ook een aantal slechte. Gezien er op de slechte wel gereageerd werd met een professionele reactie contact opgenomen via de mail. Uiteindelijk gaat het to... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top! Het behang werd snel geleverd, kreeg er gratis spulletjes bij om te behangen, wat een super leuke actie was! Helaas hadden wij een fout in het behang zitten, dat is super snel en professioneel op... Se mere

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 20 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

47 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Slechte service

Contact gehad over de levering, dit was prima. Na levering hebben we meerdere keren gevraagd om de factuur. Zowel via whatsapp als via de mail. Deze factuur hadden we voor een declaratie.

13. april 2026
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De bestelling en levering zijn gewoon…

De bestelling en levering zijn gewoon goed gegaan, niks op aan te merken. Ik heb wel een opmerking over de offerte. Na een sample ontvangen te hebben, kreeg ik een offerte met een korting van €80,= over 7 rollen a €110,= per rol. Mooi zou je zeggen. Maar op de offerte kwam er 21% Btw overheen waardoor ik een stuk duurder uit kwam dan door gewoon op de site te bestellen wat ik dus heb gedaan.
Vandaar de 3 sterren.
Mijn zus heeft 2 weken later 2 rollen van €200,= besteld en kreeg gewoon de lijm en behangset kado.

10. juni 2026

Besvarelse fra Muurmooi

Beste Adri-Jan, dank voor je bericht. Ik heb jouw offerte nagekeken en er is inderdaad een fout gemaakt door ons. Dit had niks met de BTW te maken, maar met de korting die wel op de offerte stond maar niet op het eindbedrag eraf werd gehaald. We versturen veel offertes op een dag en dit is door ons over het hoofd gezien. Mijn excuses hiervoor. Als je ons hierover had gecontacteerd dan hadden we dit uiteraard meteen aangepast. We staan er nog steeds voor open om een passende oplossing hiervoor te vinden, dus mocht je dit willen kan je ons altijd een mailtje sturen naar: klantenservice@muurmooi.nl

We hebben inderdaad een actieperiode gehad een tijdje geleden, waarbij lijm en gereedschap kado werd gegeven. Jouw bestelling werd enkele weken daarvoor geplaatst. Helaas kunnen we hier niks in betekenen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Op 31-5-2027 Arte Profilo Hoeklijst…

Op 31-5-2027 Arte Profilo Hoeklijst besteld nog steeds niet ontvangen. Ook geen enkele communicatie dat de bestelling vertraagd is.

31. maj 2026

Besvarelse fra Muurmooi

Beste Denise, na onderzoek is gebleken dat jouw pakket bij PostNL is blijven hangen. Helaas waren we hier niet van op de hoogte. D.m.v. de review nu wel, en we hebben je meteen gecontact. De hoeklijsten hebben we opnieuw gestuurd en we zijn je tegemoet gekomen met een leuke korting.

Als je ons eerst had gecontacteerd hadden we dit graag meteen voor je opgelost.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De maximale sterren voor Muurmooi van…

De maximale sterren voor Muurmooi van mij. Ik heb drie bestellingen geplaatst en alledrie zijn ze vlot geleverd. Communicatie met de vaste contactpersoon verliep erg prettig en informeel, via de mail. Er werd goed meegedacht en ik betaalde een mooie prijs voor het geleverde Arte behang. Voor mij geen andere leverancier en zou ze zeker aan iedereen aanbevelen. Bedankt en tot de volgende bestelling!

6. juni 2026

Waardeloze service

Waardeloze service. Een maand geleden een behangrol terug gestuurd, maar daarna geen contact meer met ze te krijgen. Ook geen terugbetaling gehad. Telefoonnummer hoef je niet te proberen, is voor de sier. Uiteindelijk heeft mijn vriend contact met ze gekregen en hebben we een deel van het geld terug gehad na 2 maanden! En dus nog moeilijk doen over verrekende korting.. Schandalig.

16. marts 2026

Beste Emma,

Bedankt voor jouw review. Jullie hebben behang gekocht met een leuke korting. Ondanks dit behang speciaal voor de klant wordt besteld en niet retour kan, hebben we hiervoor een uitzondering voor jullie gemaakt.

Deze is bij ons binnengekomen, door een fout in ons magazijn heeft dit langer geduurd dan normaal, waar we nogmaals onze excuses voor aanbieden. Als er korting op een order is gegeven kunnen wij uiteraard niet het bedrag terugstorten zonder de korting. Dan zou je meer terugkrijgen dan dat er is betaald en dat kan natuurlijk niet.

Desondanks hopen we dat het behang prachtig is geworden.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geen contact te krijgen met deze Firma

Geen contact te krijgen met deze Firma. Een aanvraag voor een staaltje voor mijn klant, maar nog steeds niks ontvangen. Je kunt ze niet bellen en op de mail reageren ze ook al 2 weken niet! Geen aanrader!!!

4. maj 2026

Besvarelse fra Muurmooi

Hi Ruby, dank voor je bericht. We hebben als enige in Nederland een gratis sampleservice, en om dit betaalbaar te houden kijken we altijd goed waarvoor het staaltje wordt gebruikt. Bij jou bleek dat het om een interieuropleiding ging. Helaas verstrekken wij geen staaltjes voor die doeleinden, omdat de kans op een order hieruit nihil is. Dit hebben we ook medegedeeld per mail.

We hadden gehoopt op jouw begrip hiervoor.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top service! MuurMooi echt een aanrader! …

Top geholpen bij mijn aankoop van Arte behang bij MuurMooi. Mijn ervaring met de klantenservice was ontzettend positief. De communicatie verliep vlot en er werd goed advies gegeven. Mijn bestelling was tevens ook snel binnen.
Zij hebben aangeven als bedrijf extreem snel te zijn gegroeid in het afgelopen jaar en helaas is er soms wat fout gegaan. Ze doen er alles aan om dit te herstellen.
Ik zou MuurMooi zeker aanraden! Top service!!

7. marts 2026
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.