1. Eventbureau

MUTE CREW er en dynamisk virksomhed specialiseret i mandskab, udlejning, teknik og events. Vi tilbyder et omfattende udvalg af tjenester til virksomheder, organisationer og privatpersoner, der stræber efter kvalitet, pålidelighed og en god oplevelse.

4,0

God

Mute Crew er et fantastisk firma

Mute Crew er et fantastisk firma. De er søde og hjælpsomme, arbejder hurtigt, med alverdens opgaver og super godt, og foreløbig med 6 meget forskellige arbejdsopgaver, de har udført for mig, vil jeg bare sige mange tak til mute Crew.
Jeg tøver ikke med at fortsætte som kunde.
Kh. Lis

10. januar 2025

Til advarsel for alle

Til advarsel for alle. Hold jer langt væk fra dette firma. Adam, der er Direktør, er desværre en platugle. Han udgiver sig for at være elektriker og kan det hele. Han skulle installere en opvaskemaskine hos mig. Han forbandt ledningerne forkert og satte jordforbindelse til en fase. Det er en meget farlig fejl men heldigvis overlevede opvaskemaskinen og ingen brand. Adam har fået 2000 kr. for at installere maskinen og jeg har betalt 1900 kr. for at få rettet installationsfejlen. Adam nægter at betale for fejlen. Så til skræk og advarsel til andre. Hold jer langt væk dette firma.

29. oktober 2024
MUTE Crew ApS-logo

Besvarelse fra MUTE Crew ApS

Kære Ole,

Vi beklager, at din oplevelse med os ikke har levet op til dine forventninger, og vi vil gerne afklare nogle væsentlige detaljer i forløbet.

Det arbejde, vi har udført hos dig, har reelt haft en værdi på omkring 8.000 kr., når man medregner både den oprindelige installation og de ekstra arbejdstimer samt materialer, der var nødvendige for at imødekomme dine særlige ønsker undervejs. Alligevel har vi valgt kun at fakturere dig for den oprindelige montering og har ikke opkrævet betaling for de ekstra ressourcer, vi har brugt på at sikre, at arbejdet blev udført efter dine ønsker.

Vi erkender, at der opstod en fejl i installationen, og vi ville naturligvis have udbedret denne uden omkostninger for dig. Uden at informere os valgte du at hyre et andet firma og betale 1.900 kr. for at få rettet fejlen. Efterfølgende kontaktede du os med krav om at få denne udgift dækket, hvilket vi desværre måtte afslå. Vi vejledte dig dog i, at dette beløb sandsynligvis kan dækkes gennem din forsikring.

Vi har gennem hele forløbet gjort alt, hvad vi kunne, for at opfylde dine behov, og vi stod klar til at rette fejlen uden ekstra omkostninger. Det er derfor beklageligt, at du på eget initiativ valgte at pådrage dig ekstra udgifter, som vi desværre ikke kan tage ansvar for.

Med venlig hilsen,
Adam
MUTE Crew ApS

Fantastisk 🙌

Fantastisk 🙌
Tak for hjælpen med de mange ting vi har måtte flytte helt fra Sverige til Danmark, utrolig fleksibel og mega kanon selskab. Vi vil helt sikkert bruge Mute Crew igen. Tak for hjælpen ☺️

27. september 2024

Kæmpe shout out til Mute Crew!!

Kæmpe shout out til Mute Crew!!

Jeg havde forsøgt mig med en lejlighedsalkoholbevilling hos politet, men fik i alle tilfælde et nej. I bund og grund havde jeg blot et ønske om at teste en ny gren i vores forretning.

Det lød underligt, at jeg på ingen måde kunne få et ja til NOGET SOM HELST med alkohol involveret.

Jeg troede faktisk ikke på muligheden længere, men kontakter alligevel Adam fra Mute Crew.

Forskellen var, at man fra politiets side ønskede i alle tilfælde at afvise mig, og jeg vidste ikke bedre. Men det var selvfølgelig sværere at afvise Adam. Fordi han havde mere styr på love og regler. Og til sidst, fik jeg lov til at have en dejlig aften, hvor vi kunne servere en øl 🥰

Så blot en kæmpe tak herfra til Mute Crew!

27. september 2024

Frisk fadøl til festen

Vi havde Mute Crewe til at levere det kolde friske fadøl til min 60 års fødselsdag. Det spillede max med levering til tiden og servering undervejs. Vi kommer helt sikkert igen, når noget skal fejres en anden gang 👍

31. august 2024