Mundero is een zeer goede organisatie om mee op vakantie te gaan. Ik ben intussen al 3 keer met Mundero op reis gegaan en alles was altijd dik in orde! Zelfs met nationale stakingen en wegbarricades... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb al meerdere reizen gedaan met Mundero hun reizen zijn altijd perfect op maat gemaakt voor de reis die jij zelf als persoon kiest. Als je een probleem hebt met iets of je wilt wat aan passen aan... Se mere
Virksomheden har svaret
Zeer correcte reisorganisatie. De 'Explore South Africa' reis is zeker en vast een dikke aanrader! Heel leuke afwisseling tussen avontuur en af en toe wat meer comfort. De New York City trip deed ik o... Se mere
Virksomheden har svaret
Avontuurlijke groepsreizen voor 20 - 39 jarigen waarbij vrijheid centraal staat. Kiest zelf je leeftijdscategorie uit. We reizen naar alle uithoeken van de wereld. Van Nieuw-Zeeland tot Canada, van Patagonië tot China, reis je ook mee met een groepje nieuwe vrienden en een ervaren Nederlandstalige reisleider
Muinkkaai 42, 9000, Gent, Belgien
Leuke organisatie om een groepsreis te doen als jongere. Veel inbreng mogelijk, maar je kan ook evengoed de groep volgen. Topervaring!

Besvarelse fra Mundero
De reis was super goed geregeld en de perfecte afwisseling tussen natuur, cultuur, actie en ontspanning! Het was top om op die manier nieuwe mensen te leren kennen.

Besvarelse fra Mundero
Iedere keer een onvergetelijke reis met bergen avontuur, zeeën van vrijheid, een toffe groep mensen en organisatoren die het reizen in hun hart hebben. Zeker een aanrader!

Besvarelse fra Mundero
Vooral de reis formule sprak me op voorhand heel hard aan. De goede mix van avontuurlijk bergtochten en een bezoek aan de grootste steden van Schotland waren wat mij overtuigd hadden. Ook de kleinere groepen van deelnemers zodat iedereen elkaar snel kan leren kennen en echt een band opbouwen was zeer aangenaam.

Besvarelse fra Mundero
De road trip in Slovenië die ik in juli deed was geweldig, maar wel intensief. Het reisprogramma en de gedane activiteiten waren zeer tof en waren zoals vermeld in de brochure. Het paragliden was echt de max en een buitengewone activiteit, net als de overnachting in een berghut! Wel was het eerste deel van de reis intensief in die zin dat we ons regelmatig moesten rushen omwille van de tijdsdruk voor het halen van onze afspraken. Dat heeft soms tot een zekere mate van stress geleid. Gelukkig werd dit gecompenseerd door het tweede deel van de reis dat veel rustiger en niet langer intensief verliep!
Verder ben ik zeker tevreden over de reis omwille van de onvergetelijke activiteiten en ervaringen die ik gedurende onze reis in Slovenië heb opgedaan!

Besvarelse fra Mundero
The wild Greece trip was mij een echte ontdekking naar avontuur! Vanop de top van M. Olympus tot het bungy jumping in het prachtige kanaal van Korinthe, raften met een vlot in de lousios river, de stadjes, restaurantjes… en dat allemaal samen met een fantastische groep maak je van deze trip onvergetelijke herinneringen mee. Daarnaast krijg je een toffe groepsleider die je meeneemt in het verhaal over de Griekse mythologie, de groepsleider was een vriend van de groep die zorgde voor de groepssfeer, dagverloop & planning, avontuur, motivatie.
Ik kijk alvast uit naar de volgende groepsreis met Mundero! ;-)

Besvarelse fra Mundero
Het bedrijf gaf me een top ervaring. En een top reis.

Besvarelse fra Mundero
Een heel goede uitgestippelde reis, super begeleidster iris, toffe groep, lekkere restaurantjes, goede accomodaties en de liefde gevonden bij een medereiziger 😊

Besvarelse fra Mundero
Het was een reis om nooit te vergeten. De reis was wel intensief, maar wel de moeite waard.
Ook was de reisleider een heel vriendelijke, oplossing-denkend persoon die voor iedereen paraat stond. De enigste "werkpunten" aan deze reis waren de intensiteit en wat tijdsgebrek.
De intensieve dagen volgden zich redelijk snel op. Op het einde van de reis was het een stuk rustiger dan in het begin. Misschien was het beter om een "rustigere" dag in te lassen na een intensieve dag.
Sommige activiteiten hebben we sneller over gedaan dan we nodig hadden. Naar mijn mening was de reis 2 dagen te kort om van sommige activiteiten op een fatsoenlijke manier te kunnen genieten.
Desondanks deze twee werkpunten raad ik deze reis ten zeerste aan! Capri en de Amalfikust hebben mijn verwachtingen overtroffen!

Besvarelse fra Mundero
Fantastische reisorganisatie! Breed aanbod aan avontuurlijke reizen die worden begeleid door zalige monitoren!

Besvarelse fra Mundero
Alles was uitstekend georganiseerd met een mooie afwisseling tussen ontspannende en avontuurlijke activiteiten. Er was ook veel inspraak en duidelijke communicatie door de reisleider die een erg positieve ingesteldheid had. De groepssfeer zat dan ook helemaal goed, waardoor het leek alsof we al jarenlang vrienden waren. Een absolute topvakantie dus!

Besvarelse fra Mundero
Mundero is een organisatie die inzet op iedereen zijn voorkeuren. Er wordt gekeken naar wat een groep/individu wilt en hierdoor ervaar je best veel vrijheid in een reis. De begeleiders zijn deel van de groep waardoor je niet doorhebt dat zij achter de schermen alles in orde brengen. Er kan makkelijk veranderd worden in activiteiten en er wordt echt naar de groep geluisterd. Ik raad iedereen aan om een groepsreis te boeken!

Besvarelse fra Mundero
Een goede begeleiding, waar alle opties qua activiteiten en bezienswaardigheden op tafel gebracht worden met als prioriteit vrijheid tijdens het reizen. Eveneens bij onvoorziene weersomstandigheden doet men er alles aan om alternatieve ervaringen te beleven.

Besvarelse fra Mundero
De Amazing Australia reis was een topervaring met leuke medereizigers en een leuke reisbegeleider, die de kans gaf om zoveel mogelijk van Australië te zien in een drietal weken.
Alle geboekte verblijfplaatsen waren in orde en alles verliep goed met het geplande transport tussen de verschillende stops op de reis. Onze Mundero reisbegeleider was zeer bekwaam en bleef ook tijdens de reis proactief opvolgen welke aanpassingen er mogelijk nodig waren aan onze geplande route. Ik kan Mundero alleen maar warm aanbevelen.

Besvarelse fra Mundero
Voor mijn eerste groepsreis ben ik 4 weken naar Nieuw-Zeeland getrokken. Ik hou er, ook dankzij de toffe groep waarmee ik daar was, alleen maar goede herinneringen aan over!
We zijn tijdens de reis meermaals voor onverwachte situaties komen te staan (o.a. de terugreis die uitgesteld werd door de doortocht van een storm) maar de bijstand van Mundero en onze reisleider was uitstekend. Er was ook genoeg variatie in het reisprogramma, met genoeg ruimte om suggesties te geven en ook je eigen ding te kunnen doen.
Ik kan zowel Mundero als deze specifieke reis alleen maar aanbevelen!

Besvarelse fra Mundero
Een leuke reis met veel variatie van cultuur en natuur. Montenegro was prachtig! Zeker een aanrader!

Besvarelse fra Mundero
Dit was mijn eerste groepsreis en overtrof zeker mijn verwachtingen. Deze reis is zeer gevarieerd waardoor je zowel veel avontuur, natuur als rustmomenten hebt. Zelf was ik vooral onder de indruk van de adembenemende natuur, dieren en prachtige hostels. Oorspronkelijk was deze reis Costa Rica-Panama, maar door de onveilige situatie in Panama op dat moment, werd onze reis volledig omgegooid en werd deze verder gezet richting Nicaragua. Rekening houdend met onze wensen als groep regelden Mundero en onze reisleider een volledig nieuw verloop van onze reis, die zeker evenwaardig was aan de oorspronkelijke reis.

Besvarelse fra Mundero
Læs mere om andre typer anmeldelser.