Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ben al meer dan 2 maanden aan het wachten op bestelde producten die zogezegd "direct leverbaar" waren. Meermaals gemaild en krijg altijd het antwoord dat het vandaag of morgen verstuurd word, maar he... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

After ordering scope mounts, which couldn't be delivered from their supplier, I called them asking for a different similar option. 1 day later I received a (more expensive) alternative set without ha... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Door een fout van de bezorgdienst DPD werd mijn bestelling na 4 dagen teruggestuurd naar afzender. Na een telefoon met multitools hebben ze het pakket direct terug opgestuurd en de volgende dag he... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voorraadinfo op de website is niet altijd up-to-date. Daar kwam ik helaas na een week wachten op bestelde product achter. Dit product kon ook niet op korte termijn geleverd worden. Na contact met Mult... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Campingbutik

Skrevet af virksomheden

We werken al jaren niet meer samen met trustpilot. Voor relevante en waardevolle reviews over multitools zie Webwinkelkeur.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bovengemiddelde service

Ik ontving het pakket niet door een fout die waarschijnlijk bij de bezorging lag en niet bij Multitools. Toch nam Multitools meteen verantwoordelijkheid en verzond een nieuw product. Ongekend goede service!

18. november 2024

Mega satisfied

Not only a big collection and seamless ordering, also top notch customer service. There was a problem with my product under warranty, and it was swiftly fixed. I'm looking forward to making a next order whenever I need something. Shout out to Pieter!

29. oktober 2024

Klantenservice is perfect!

Wat besteld op donderdag, op dinsdag nog geen track en trace ontvangen. Even gemaild en binnen een paar uur een reactie terug dat het gelijk geregeld werd, en inderdaad gelijk een track en trace binnen. Heel fijn dat de klantenservice zo snel reageert en voornamelijk gewoon doen wat ze zeggen. Kunnen een hoop bedrijven wat van leren. Product is overigens precies wat ze omschrijven en van goede kwaliteit. Ik ga hier zeker weer bestellen!!!!!

1. oktober 2024

Heel goede service

Heel goede service, aan de telefoon of via mail word ik heel goed geholpen. Echt professioneel, meedenkend en vriendelijl

21. juni 2024

Fijn bedrijf!

Een mooie Nitecore zaklamp gekocht! Super snelle levering! Fijn bedrijf om te bestellen, heb al meerdere malen besteld!

13. juni 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Vrijdag 31-5 voor 16:30 een bestelling…

Vrijdag 31-5 voor 16:30 een bestelling geplaatst van iets wat volgens de website direct leverbaar zou zijn.
Echter werd er vrijdags niets verstuurd. In het weekend een mail gestuurd om opheldering te vragen en het antwoord maandag 3-6 was alleen dat dit vrijdags verstuurd had moeten worden met excuses. Het zou nu van een ander magazijn verstuurd worden en dan let op morgen dus dinsdag verstuurd worden. Ik vroeg toen dan had ik toch wel maandags verwacht. Nee helaas kon dit niet anders?! Na mijn ergernis geuit te hebben kreeg ik de verzendkosten vergoed als kleine tegemoetkoming. Kreeg een mail dat die dinsdags 4-6 verstuurd was met track & trace code van PostNL maar dinsdags was er helemaal niets verzonden want PostNL heeft het nog niet ontvangen staat er nu woensdag 5-6. Ik ben dadelijk bijna een week verder en heb nog steeds mijn bestelling niet.

Fijn dat Pieter van Multitools inmiddels (6-6) telefonisch hierop heeft gereageerd en hij begrijpt dat dit totaal niet de bedoeling is en ze bij Multitools het zelf ook écht heel vervelend vinden.
Er is voor mij een wel heel schappelijke 'pleister op de wond' gelegd.
Hartelijk dank hiervoor!
Geeft mij weer vertrouwen voor de toekomst!

31. maj 2024
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Aanschaf zaklamp.

Op 23 april heb ik via zaklampen.nl een, je raad het al, zaklamp besteld. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden staat op de website. OK, het was 18:00, dus je verwacht de volgende dag een bericht dat de zaak verzonden is. Op 26 april heb ik een mail gestuurd met de vraag wanneer ik bericht kon verwachten. Besteld bij Zaklampen.nl, kreeg antwoord van Multitools.nl: verzending wordt 29, uiterlijk 30 april verwacht. Vervolgens weer stilte. Op 2 mei een kattebelletje verstuurd, geen reactie. Op 6 mei nogmaals een mail, met daarin de aankondiging dat dit geen beste review op zou leveren. Prompt kreeg ik de volgende dag het bericht dat de lamp verzonden zou worden. Vandaag, 8 mei eindelijk ontvangen.

8. maj 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Enkele weken terug een richtkijker…

Enkele weken terug een richtkijker besteld via de website Ricktkijkers.nl. Het pakje kwam echter nooit aan. Enkele mails en telefoontjes over en weer maar uiteindelijk dan toch een nieuwe levering toegestuurd gekregen. Eerst was ik ontevreden maar uiteindelijk zal ik daar toch blijven bestellen. Correct opgelost en terug een tevreden klant.

15. april 2024
Multitools.nl-logo

Besvarelse fra Multitools.nl

Hallo Kurt,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring met onze webshop. We betreuren het ten zeerste dat jouw bestelling de eerste keer niet is aangekomen. We begrijpen de onvrede en bieden onze excuses aan voor het ongemak dat dit jou heeft bezorgd.

We nemen dit soort zaken zeer serieus en hebben jouw feedback dan ook direct ter harte genomen. We hebben contact opgenomen met onze verzendpartner om te achterhalen wat er is misgegaan en te voorkomen dat dit in de toekomst nogmaals gebeurt.

We zijn blij dat we het probleem uiteindelijk hebben kunnen oplossen door jou een nieuwe richtkijker toe te sturen. We hopen dat je veel plezier hebt van jouw nieuwe richtkijker!

En wie weet tot ziens bij je volgende bestelling!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtige kwaliteit messen, faire service

Ik kocht een prachtig CRKT zakmes van Ken Onion in de outlet. Bij aankomst zag ik echter dat het lemmet een kleine beschadiging had. Ik besloot dit te overleggen met de klantenservice. Telefonisch was dat lastig, maar na een email werd ik binnen een dag terug gebeld. Zij gaven aan dat ook een product in de outlet, gewoon een nieuw onbeschadigd product hoort te zijn. Ik kreeg de keuze om het product terug te sturen (onmogelijk want het was een waanzinnig mooi mes) of een billijk bedrag teruggestort krijgen waarmee ik het mes professioneel kon laten slijpen. Het werd de laatste keuze uiteraard! Kijk, dat is nog eens service, ik beveel multitools.nl van harte aan.

6. marts 2024
Multitools.nl-logo

Besvarelse fra Multitools.nl

Hallo Willem,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. En fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met onze service.

We wensen je veel plezier met jouw bestelling en hopen je snel weer terug te zien!

Toppers

Bij het bestellen van een zaklamp kreeg ik meteen een order binnen dat de bestelling ontvangen was.
Opeens zie ik dat de levertijd van de voorraad naar 3 tot 6 dagen is gesprongen... Ik bel het telefoon nummer wat op de website staat, geen IVR maar direct iemand aan de lijn jazeker!. En ja ze hebben hun voorraad systeem goed op orde! want de zaklamp die op voorraad was staat nu op mijn tafel.

27. februar 2024

filter kosteloos toegestuurd

Ik had een verkeerd filter besteld, waarvan de waarde minder was dan de verzendkosten. Na een telefoontje met Multitools werd mij het juiste product kosteloos opgestuurd. Hartelijk bedankt voor de fantastische service!

17. januar 2024

Leatherman Charge

Ik heb deze week een leatherman Charge TTI plus besteld. Levering was vlot en volgens afspraak. Helaas stond er op de de site een foto van een andere uitvoering (duurder) dan wat er geleverd is.

Na een uur gebeld door de leverancier en de fout werd direct hersteld. Daarom nu 5 sterren gegeven.

29. december 2023

Hoofdlamp besteld

Hoofdlamp besteld. Op de website stond dat het op voorraad was en binnen 2 werkdagen geleverd zou worden. Info klopte niet. 2 maanden gewacht, slechte communicatie vanuit het bedrijf, telefonisch slecht bereikbaar. Uiteindelijk verzocht om mijn geld terug te laten storten, zou binnen 2 werkdagen gebeuren, na 2 weken reminder gestuurd omdat het nog niet was ontvangen. Hier bestel ik nooit meer.

12. maj 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Post.nl is bestelling kwijt geraakt

Post.nl is bestelling kwijt geraakt. Zag wel foto van pakketje van sorteercentrum. Gemeld aan multitools. Ondanks dat hun er niks aan konden doen wordt er kosteloos nieuwe bestelling gestuurd. Waar vind je nog zo'n service. 100 sterren!!!! Top

21. april 2023
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Een product niet op voorraad, maar ik had het wel echt nodig. Ik kreeg toen een goed alternatief aangeboden en dezelfde dag nog verzonden.

1. februar 2023

Extrem unzuverlässig

"Lieferzeit 3 Werktage". Inzwischen warte ich seit 3 Wochen. Seit Tagen nur "Lieferung versandbereit"! Weiß jetzt schon, dass ich die Ware wohl nie erhalten werde. Werde definitiv nie wieder dort bestellen. Über 100 Euro für nichts! Hätte ich lieber die 40 Euro mehr bei Amazon bezahlt! Da hätte ich die Taschenlampe schon. Und wenn nicht, gäbe es wenigstens das Geld zurück!

10. januar 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.