Multigevel B.V. Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De mannen van multigevel hebben prima werk verricht, de eerste dag even gesproken wat het plan was en daarna gingen ze aan de slag. De mannen werkte netjes en iedere dag werdt alles opgeruimd voor... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij wilden onze kozijnen vervangen door kunststof. We wilden dat door een lokaal bedrijf laten doen met het oog op garantie e.d. Ook de slechte ervaringen van mensen uit de straat die hun kozijn... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer professioneel, vakkundig en plezierig team. Prachtig eindresultaat, goede kwaliteit. Schüco; Duits merk, gedegen met luxueuse uitstraling. Triple glas, draaikiepramen met verschillende standen. O... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Wij hebben de windveren van de dakrand van onze twee-onder-een-kap woning laten bekleden met keralit. Het resultaat is prachtig. Hoeft nooit meer geschilderd te worden. De werknemers zijn vriendel... Se mere

Virksomhedsoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

5 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Nieuwe kunststof pui

Vandaag een nieuwe pui geplaatst. Dit ging ondanks het slechte weer zeer snel en vakkundig. De medewerkers waren professioneel en zeer beleefd. De pui van kunststof met glazen ramen ziet er prachtig uit en alles gemaakt volgens afspraak. Wij zijn zeer tevreden en raden dit bedrijf zeker aan, familie te Paske, Hoofddorp

5. juli 2023

Vakwerk

In 2022 hebben wij in de showroom een kozijn met deur en raam uitgezocht, prijs en planning doorgenomen met de hr. Wouters. In december is alles opgemeten en verdere afspraken gemaakt over de cv en zonnewering. Op 15 Maart j.l. is het kozijn geplaatst, het was in een dag gepiept. Alles keurig zoals afgesproken. Wij zijn er uitermate tevreden over. A.K.

30. marts 2023

Toppers!

Toppers! Goed meedenken, verstand van zaken, afspraak is afspraak, prijs/kwaliteit goed. Ook de nazorg is prima als er na de oplevering toch nog iets is. Inmiddels is ons hele Hoofddorpse huis via Multigevel aangepakt en we zijn er elke dag blij mee. Ook dank aan R.E.M.K.O. die vorig jaar namens Multigevel de uitvoering deed. Vakwerk.

20. marts 2022

Topkozijnen

Een deskundig, vakkundig en prettig bedrijf. De kozijnen zijn top, met een uitstraling die niet te onderscheiden is van hout.
De werknemers zijn vakmensen en de afwerking is top! Wij bevelen multigevel dan ook van harte aan.

7. april 2022

Kozijnen en gevelbekleding

Bij ons zijn 2weken geleden de kozijnen aan de achterzijde vervangen door multigevel. We zijn weer zeer tevreden met het eind resultaat. We hadden een enkele deur naar de achtertuin. Maar nu hebben we dubbel openslaande deuren. Echt mooi. En bij de slaapkamer hebben we de kozijnen laten vervangen.
Plus voor en achterzijde van het huis de gevel bekleding laten vervangen.
Ondanks de weersomstandigheden(storm) hebben ze mooi werk geleverd. Thx mannen

8. marts 2022

Showroom afspraak

Afgelopen vrijdag wederom in de mooie, overzichtelijke showroom In Nieuw Vennep een afspraak gehad met Floor Wouters om onze opdracht definitief te bespreken. Reeds drie keer langs geweest en alle drie de keren een zeer prettig gesprek, waarin we erg goed zijn geïnformeerd en geadviseerd. Wij kijken vol verwachting uit naar onze nieuwe dakkapellen en kunststof kozijnen! Fam. Uithol Hoofddorp

20. februar 2022

Project kunststofkozijnen geslaagd!

In vorige woning kunststofkozijnen en dakkapel laten plaatsen door Multigevel B.V. dus bij nieuwe woning was de logische keuze om weer voor Multigevel te kiezen omdat destijds alles naar tevredenheid was verlopen en het eindresultaat fantastisch was.
Bij huidige woning kunststofkozijnen op eerste verdieping laten plaatsen. Omdat het een oud huis betreft moest er het een en ander in het moment aangepast worden. In overleg is dit goed opgelost.
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. De splendids voor de ramen maken het plaatje helemaal compleet.

3. februar 2022

Alle kozijnen vervangen

We hebben kunststof kozijnen laten plaatsen door Multigevel. In 3 en een halve dag hebben ze alle kozijnen en voor- en achterdeur vervangen. Monteurs hebben heel hard doorgewerkt om alles op tijd af te krijgen. We zijn zeer blij met het eindresultaat. Ziet er prachtig uit.

23. december 2021

Professioneel bedrijf

Wij hebben naar volle tevredenheid een dakkapel gekocht.

Het zijn vriendelijke mensen die ons professioneel en uitgebreid hielpen om een voor ons optimaal dakkapel te realiseren.
De plaatsing verliep perfect.

Ik vond het echt vakmannen van verkoop, inmeten tot plaatsen.

12. september 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zéér ontevreden over dit bedrijf

Zéér ontevreden over dit bedrijf. In 2015 kunststofkozijnen laten plaatsen. Sinds kort schade opgetreden. Contact opgenomen met Multigevel en foto van de beschadigde kozijn gestuurd. Volgens Multigevel is het vuil en moet ik het met HG kunststofreiniger schoonmaken. Bij aankoop werd mij geadviseerd het met water schoon te maken. Op hun advies HG kunststofreiniger gekocht en kozijn hiermee schoongemaakt. Wederom een foto met de daarbij gekochte HG reiniger erop. Nu laat het bedrijf niets meer van zich horen. Na aankoop hoort klantenservice er niet meer bij. een echt waardeloos bedrijf. Ik zou niemand aanraden om met dit bedrijf zaken te doen.

31. august 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze ervaring met Multigevel.

Onze ervaring met Multigevel.
Onlangs zijn de kozijnen vervangen door kunststofkozijnen en zijn de boei delen bekleed met keralit en is de bestaande dakkapel ook met kunststof bekleed.
We werden hartelijk ontvangen en kregen deskundige uitleg en advies.
We kregen een heldere offerte en we zeker geen spijt dat we met dit bedrijf en zee gegaan zijn.
Alles werd prima uitgevoerd alle afspraken werden na gekomen er werd netjes gewerkt alles werd keurig opgeruimd.
Kortom we zijn zeer tevreden en trots op het resultaat.
Joop Kromkamp.

14. august 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een terugkerende tevreden klant 😀!

In 2014 hebben wij door Multigevel al onze ramen en deuren laten vervangen. Écht heel mooi en goede kwaliteit én service.
Fijn contact en duidelijke afspraken.

Wij waren zo tevreden dat wij in 2020 ook onze schuurdeur door Multigevel hebben laten vervangen. Nogmaals vakwerk!

Nu in 2021 heeft Multigevel ook het het huis van onze dochter en schoonzoon voorzien van nieuwe kozijnen en deuren. Uiteraard gebaseerd op onze positieve ervaringen met Multigevel.
Het is weer prachtig geworden.

29. juli 2021

Multigevel heeft 5 kozijnen vernieuwd

Multigevel heeft 5 kozijnen vernieuwd, ze hebben het uitsteken gedaan.
In 2 dagen was de klus geklaard, mijn complimenten dat het zo mooie en snel is uitgevoerd.
Ben heel erg tevreden met het mooie resultaat, bedankt.
Eddy Klink

19. juli 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag hebben we opnieuw opdracht voor…

Vandaag hebben we opnieuw opdracht voor kozijnen gegeven aan Multigevel. Na de vorige drie opdrachten (dakkapellen, schuifpui en de kozijnen aan de voorzijde) zijn nu de laatste kozijnen aan de achterzijde aan de beurt. Binnenkort zijn alle kozijnen keurig en vakkundig vervangen door kunststof kozijnen geplaatst door Multigevel!

30. juni 2021

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.