Muizenrattenbestrijden Anmeldelser

TrustScore 2 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

OPLICHTERS De inspectie kosten betaald, gevraagd om een offerte die zouden we krijgen. Na 5 keer bellen nog niks ontvangen. Geld terug gevraagd vervolgens uitgescholden en de telefoon opgehangen. D... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een waardeloos bedrijf! Wij hebben twee keer een afspraak gemaakt, en twee keer is er niemand komen opdagen. Geen telefoontje, geen bericht, helemaal niks. Dit is niet alleen totaal onprofessionee... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Skadedyrsbekæmpelse

Skrevet af virksomheden

Wij bieden snelle, betrouwbare oplossingen en werken altijd met de meest effectieve bestrijdingsmiddelen.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

16 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Aangenaam verrast door deze service

Eerlijk gezegd was ik wat sceptisch, want online zie je veel malafide bedrijven in deze branche. Maar de jongens van muizenrattenbestrijden.nl hebben me positief verrast. Ze reageerden snel, kwamen hun afspraken na, en deden precies wat ze zeiden. Het probleem werd stap voor stap aangepakt: eerst inspectie, dan actie, dan controle. Ook fijn: ik kreeg een duidelijk rapport na afloop, en ze namen de tijd om vragen te beantwoorden. Echt vakmensen met kennis en ervaring. En niet onbelangrijk: ze waren gewoon aardig. Zo'n partij gun je het.

23. april 2025

Muizen in de meterkast

We hoorden 's nachts getik bij de stoppenkast en dachten eerst aan leidingen. Bleek dus muizen te zijn. Via een tip van familie heb ik contact opgenomen met deze plaagdierbestrijder. Ze namen de situatie serieus, checkten het hele huis en hebben het super netjes opgelost. Sindsdien niks meer gehoord of gezien. Echt opluchting.

23. april 2025

Fijne communicatie, snelle actie

De medewerker was goed bereikbaar en kwam op de afgesproken tijd. Hij was vriendelijk en professioneel en ging efficiënt te werk. Geen verkooppraatjes, gewoon duidelijke info en oplossingen. Ik had geen last meer na één bezoek.

21. april 2025

Rattenplaag professioneel aangepakt

We hadden al maanden overlast van ratten in de schuur. Eerst geprobeerd met vallen en korrels van de bouwmarkt, maar dat hielp voor geen meter. Uiteindelijk contact opgenomen met muizenrattenbestrijden.nl. Ze namen uitgebreid de tijd voor inspectie en gaven ons meteen duidelijkheid over de kosten. Geen verrassingen. Wat me vooral opviel, was hoe geduldig de expert was. Hij legde alles goed uit, toonde zelfs de sporen waar ik nooit naar had gekeken en maakte foto's voor het rapport. Er werden meerdere vallen en lokdozen geplaatst en de toegangspunten zijn vakkundig dichtgemaakt. Twee weken later kwamen ze terug voor controle en alles bleek opgelost. Fantastische service van begin tot eind, echt vakwerk. Je merkt dat ze veel ervaring hebben.

21. april 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel van muizen af, gelukkig maar

Na een paar nachten geknaag te hebben gehoord boven het plafond, wist ik dat we een muizenprobleem hadden. Via Google kwam ik uit bij deze muizenbestrijder. Binnen een dag kon er al iemand langskomen. Hij wist meteen waar ze zaten, plaatste lokaas op strategische plekken en gaf goed advies over dichten van openingen. Na een week was het stil. Ze doen wat ze beloven.

18. april 2025

Smerige oplichters met woekerprijzen

Smerige oplichters met woekerprijzen. Ze komen binnen zonder prijzen te noemen en na een aantal schepjes "gif" mag je meer dan €100 betalen. Je moet direct pinnen aan de deur en ze gaan ook niet weg als je om een factuur vraagt. Ga NIET met deze partij in zee.

14. april 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik had al een tijdje last van muizen in…

Ik had al een tijdje last van muizen in huis en besloot uiteindelijk een bestrijdingsdienst in te schakelen. maar eerlijk gezegd vond ik de dame aan de telefoon een beetje onduidelijk. Ze kon me niet meteen vertellen hoelaat de bestrijder zou komen, omdat ze met tijdsblokken werkten. Dat vond ik een beetje verwarrend, vooral omdat ik niet wilde dat ik de hele dag thuis moest blijven wachten. Maar goed, ik besloot het een kans te geven en uiteindelijk kwam de bestrijder na ongeveer 45 minuten. De bestrijder heeft het goed gedaan. Ik heb geen muizenprobleem meer

10. april 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik zit in een VVE en al maanden hadden…

Ik zit in een VVE en al maanden hadden we last van muizen in het gebouw. Het was echt niet normaal, overal zagen we ze, in de kelder, gangen en soms zelfs in de gemeenschappelijke ruimtes. Heel de VVE klaagde erover, maar het duurde echt veel te lang voordat ze eindelijk wat gingen doen. Toen werd er een muizenbestrijder gebeld en gelukkig kwam die van MuizenRattenBestrijden.nl.

De man die kwam was echt super vrolijk, vriendelijk en spontaan! Hij begon gelijk toen hij binnenkwam, meteen geen gezeur. Hij liep overal rond, keek in de kelder, controleerde alle plekken waar de muizen zouden kunnen komen. Hij legde alles goed uit, ook wat we moesten doen om het probleem in de toekomst te voorkomen. Echt top dat hij niet alleen de muizen zelf weghaalde, maar ook meehielp met een plan om te zorgen dat het niet weer zou gebeuren.

De man was snel en efficiënt, maar had ook tijd om met de VVE te praten over hoe we dit kunnen blijven voorkomen. Ik merk nu echt dat het gebouw veel rustiger is zonder die vervelende muizen. Het probleem is goed opgelost, ik ben blij dat we die bestrijder hebben gehad. Als het weer nodig is, zou ik deze service zeker opnieuw bellen

6. april 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hadden een vakantiehuis dat we met…

We hadden een vakantiehuis dat we met vrienden gebruikten, maar na een tijdje merkte ik dat er muizen hun weg naar binnen hadden gevonden. Aangezien we alleen in de vakanties in het huis waren, was het lastig om het zelf op te lossen. Ik belde de bestrijding service van dit bedrijf en ze waren binnen no-time beschikbaar, zelfs buiten hun reguliere uren! Wat ik heel fijn vond, was dat ze me een op maat gemaakte oplossing boden, specifiek voor een vakantiehuis, waar ze rekening hielden met de afwezigheid van bewoners

5. april 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De medewerker was erg vriendelijk en…

De medewerker was erg vriendelijk en legde alles duidelijk uit, van het vinden van de toegangspunten tot het plaatsen van vallen. Wat me echt opviel was dat ze een duidelijke garantie gaven op hun werk. Ze zeiden dat als er binnen een bepaalde tijd weer muizen zouden verschijnen, ze zonder extra kosten terug zouden komen. Zo’n vertrouwen in hun werk was echt geruststellend! Bedankt voor de professionele aanpak!

4. april 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het begon allemaal toen ik ineens…

Het begon allemaal toen ik ineens muizen en ratten in mijn huis begon te zien. Aanvankelijk dacht ik dat het gewoon toeval was, maar het werd snel duidelijk dat er meer aan de hand was. Het probleem werd steeds erger, en toen ontdekte ik dat het voornamelijk kwam door het afval en de rotzooi die in de tuin van de buren lag.
Dus besloot ik muizenratte bestrijden in te schakelen. Ze waren snel beschikbaar en kwamen professioneel te werk. De medewerker heeft niet alleen het huis grondig geïnspecteerd, maar gaf me ook tips over hoe ik de omgeving muis- en ratbestendig kon maken. Muizenplaag is er nog maar tenminste niet meer in mijn woning

2. april 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had echt een probleem met muizen in…

Ik had echt een probleem met muizen in mijn restaurant en kon de zaak niet zomaar sluiten. Gelukkig vond ik MuizenRattenBestrijden.nl, die niet alleen snel kwam, maar ook heel discreet werkte. De technicus was binnen 30 minuten op locatie en heeft het probleem snel aangepakt. Hij gaf me ook nuttige adviezen om mijn pand muisbestendig te maken. Wat ik echt fijn vond was dat ze milieuvriendelijke bestrijdingsmethoden gebruikten, waardoor ik geen zorgen had over de veiligheid van mijn klanten of personeel.

2. april 2025

Reclame bureau vol met OPLICHTERS

Reclame bureau vol met OPLICHTERS.
Muizenrattenbestrijden.nl is een oplichter bedrijf.

Na het gooien van een beetje gif en afrekenen van 550 euro ben ik erachter gekomen dat het een reclame bureau is met allemaal oplichters. Ik ga opzoek naar een echt ongediertebedrijf.

31. marts 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Handige tips gehad om de kantine beter…

Handige tips gehad om de kantine beter schoon te houden en toegangspunten af te sluiten! De monteur was snel en efficiënt, en het probleem was binnen een dag opgelost. Ik maakte nog een Tom & Jerry grap en daar kon de bestrijder gelukkig wel om lachen :))

27. marts 2025

Wat ik echt waardeerde

Wat ik echt waardeerde, was dat ze niet alleen de directe overlast oplosten, maar ook een gedetailleerd preventieplan aanboden. Ze gaven me specifieke aanbevelingen voor het onderhoud van mijn bedrijf, zodat ik toekomstige problemen kan vermijden. Het was een investering die zich absoluut heeft terugbetaald, omdat ik sindsdien geen muizen meer heb gezien!

25. marts 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

OPLICHTERIJ - Dit bedrijf claimt lage kosten te…

Dit bedrijf claimt lage kosten te rekenen maar is een grote oplichterij. Nadat ik het algemene nummer belde, werd ik binnen 2 minuten door een mobiel nummer teruggebeld. Zij konden geen kosten geven, die zou ik ter plekke horen afhankelijk van de ernst van de plaag. Er was er binnen 30 minuten iemand aan de deur. Op de vraag over de kosten; €180,- voorrijkosten, toen er dus al iemand binnen was. Dan word je bang gemaakt dat het heel erg is en wordt op je emotie ingespeeld. Ik ben opgelicht voor €580,- voor 7 doosjes gif. Het telefoonnummer verandert continue en je ontvangt een valse naam. Akelig idee dat deze mensen door je huis hebben gelopen.

14. februar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ga nooit in zee met deze oplichters

Ga nooit in zee met de oplichters van
muizenrattenbestrijden.nl! Ik heb 628 euro betaald voor 10 lokdoosjes. Ik voel me zo belazerd.

2. januar 2025
Muizenrattenbestrijden-logo

Besvarelse fra Muizenrattenbestrijden

DEZE REVIEW IS NEP!

We begrijpen dat je misschien niet tevreden was met een vorige ervaring, maar de bedragen die je noemt en de beschuldigingen die je maakt komen niet overeen met onze werkwijze of onze service.

Bij MuizenRattenBestrijden.nl hanteren we eerlijke prijzen voor de diensten die we leveren, en we zorgen altijd voor een gedetailleerde uitleg van wat we doen en waarom we bepaalde producten gebruiken.

We verstrekken altijd transparante facturen en zorgen ervoor dat je precies weet waarvoor je betaalt. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en zorgen ervoor dat ze de juiste apparatuur gebruiken om het probleem effectief aan te pakken.

Het plaatsen van neppe of valse reviews zoals deze heeft ernstige gevolgen. Het schaadt niet alleen onze reputatie, maar ook de hardwerkende medewerkers die elke dag hun best doen om klanten te helpen.

We zijn een professioneel bedrijf met een team van experts die hun werk serieus nemen.

Wij hebben medewerkers in dienst, betalen belasting en dragen bij aan de economie, en door valse informatie te verspreiden, wordt niet alleen ons bedrijf beschadigd, maar ook het vertrouwen van andere klanten die afhankelijk zijn van eerlijke feedback om weloverwogen keuzes te maken.

Neppe reviews kunnen bedrijven zoals het onze ernstig schaden, niet alleen financieel maar ook moreel.

Dit heeft een directe impact op ons vermogen om klanten effectief te blijven helpen. We willen dan ook graag verzoeken dat je je beweringen heroverweegt en deze review verwijdert.

Mocht je vragen of zorgen hebben over de diensten die je hebt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op, zodat we het probleem samen kunnen oplossen.

We zullen deze review dan ook rapporteren, aangezien het onterecht is en onder smaad en laster valt.

Valse informatie heeft niet alleen gevolgen voor bedrijven, maar ook voor andere consumenten die op zoek zijn naar betrouwbare services.

We hopen dat je begrijpt dat dit soort valse reviews geen plaats hebben in een eerlijke en transparante markt.