We hadden al maanden overlast van ratten in de schuur. Eerst geprobeerd met vallen en korrels van de bouwmarkt, maar dat hielp voor geen meter. Uiteindelijk contact opgenomen met muizenrattenbestrijde... Se mere
Se, hvad kunderne siger
OPLICHTERS De inspectie kosten betaald, gevraagd om een offerte die zouden we krijgen. Na 5 keer bellen nog niks ontvangen. Geld terug gevraagd vervolgens uitgescholden en de telefoon opgehangen. D... Se mere
Ik had echt een probleem met muizen in mijn restaurant en kon de zaak niet zomaar sluiten. Gelukkig vond ik MuizenRattenBestrijden.nl, die niet alleen snel kwam, maar ook heel discreet werkte. De tech... Se mere
Wat een waardeloos bedrijf! Wij hebben twee keer een afspraak gemaakt, en twee keer is er niemand komen opdagen. Geen telefoontje, geen bericht, helemaal niks. Dit is niet alleen totaal onprofessionee... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Wij bieden snelle, betrouwbare oplossingen en werken altijd met de meest effectieve bestrijdingsmiddelen.
Kontaktoplysninger
Holland
- muizenrattenbestrijden.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
This company is a scam
This company is a scam. They paid Google to promote their website to be on the top of the search list. But actually, they get money:
By choosing a problem that people feel an urgency about
By creating a website full of lies
By posting fake google reviews
By not having a company car or clothing and then calling it “discreet work”
By charging 90 euros for a so-called 15-minute inventory
By charging 50 euros for a sticky strip or bait box
By applying pressure (if you don’t do business with us now it will cost you 180 euros)
I have experienced all these. So, I reported their Ad to Google. But unfortunately, my report has got rejected by Google. That's why I'm writing a review here to warn other people.
Just don't trust this company and do NOT use their service!
Hoe troggel je gewetenloos geld af van mensen
Door een probleem te kiezen waar mensen een urgentie voor voelen
Door een website te maken vol leugens
Door fake reviews te plaatsen
Door geen bedrijfsauto of -kleding te hebben en dat dan “discreet werken” te noemen
Door 90 euro te vragen voor een zogenaamde inventarisatie van 15 minuten
Door 50 euro voor een plakstrip of lokdoosje te vragen
Door druk te zetten (als je nu niet met ons in zee gaat dan kost dat je 180 euro)
Welke tactieken mis ik nog?
Tip: zoek een erkende knaagdierbeheerser met een erkend IPM/KPMB-certificaat op de website van KPMD
Beter een andere bestrijder contacteren
Wij waren opzoek naar een bestrijder omdat we muizen hadden gezien. Ze konden die avond gelijk komen. Omdat je wilt dat het snel bestreden wordt, ga je maar akkoord en hoop je dat het professioneel wordt aangepakt. €90 was enkel de kosten dat ze langs kwamen.
Er stonden twee jongens voor de deur, geen bedrijfskleren of iets dergelijks. Ook kwamen ze heel snel naar binnen omdat wij een deurbel met camera hebben. Ze keken wat rond naar gaten en keutels. Ze hadden wel een idee hoe ze de muizenvallen zouden plaatsen. Qua kosten was het gemiddeld €50,- per stuk. 9 stuks geplaatst.. we mochten € 550,- aftikken.
De dag erop dachten we dat er een muis was gevangen, we hebben een van de vallen geopend en de deksel kregen we helaas niet meer dicht.. dezelfde val is voor nog geen €5 euro te koop. Het kwam voor mij totaal niet professioneel over. Ik denk niet dat ze ooit op RTL gezien zijn.
Smoesjes waarom ze niet komen (2x)
Contact opgenomen met dit bedrijf. Zagen veel goede reviews, echter 2 dagen thuis gewacht op komst van de bestrijder. Na een aantal keer bellen, steeds andere redenen waarom hij het niet ging redden. Nu zitten we nogsteeds met de muizen. Niet tevreden, wij zoeken iemand anders!
Dit bedrijf komt niet zijn afspraken…
Dit bedrijf komt niet zijn afspraken na. Na een eerste afspraak kwam de bestrijder zonder middelen langs, heeft even gekeken en beloofd terug te komen. Een week later, en vele telefoontjes verder komt de meneer niet meer langs, en iedereen je spreekt bij het bedrijf schuift de verantwoordelijkheid door en beloofd terug te bellen (wat ze niet doen). Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.
Oplichters!!!!
Oplichters!!!!
Komt binnen, zegt ik kan hier niks aan doen. En 90 euro lichter.
Ga hier NIET mee in zee. Helaas las ik de reviews te laat...
Oplichters!!
Oplichters!!!
Wat ben ik hier dom ingetrapt zeg..
Ze zetten voor heeeel veel geld geen gif maar snoepjes neer voor de muizen, hebben mooie praatjes, maar komen nooit meer terug!!
Het leek een knuffel Marokkaan maar bleek toch een oplichter!
Oplichters
Oplichters! Zeer onprofessioneel telefoontje om een afspraak te maken. Hield zich niet aan de afgesproken tijd en uiteindelijk kijken ze 3 min en geven aan dat het 800 euro gaat kosten! Onzin! En dan meteen de focus op de voorrijkosten! Terwijl op de site staat geen voorrijkosten. Twee jongens met een tasje en een petje op. Geen erkenning van het bedrijf zichtbaar. Gelukkig kon ik niet pinnen. Toen werd gezegd dat het via een betaalverzoek kon. Ik heb het woord politie laten vallen en ze waren snel weg. Uiteindelijk ook niks meer van ze gehoord.
Misleiding
Misleiding. Extreem duur, paar minuten bezig, nul resultaat en als je belt om gebruik te maken van de garantie wordt er niet opgenomen. Enorme oplichting
Bel dit bedrijf niet!!
Ik had een rat in huis en was totaal in paniek. Dit bedrijf gebeld en toen ze binnen waren (2 mannen) werd ik onder druk gezet direct te betalen. Ik moest €1.088,99 betalen voor een "rattenbestrijding" die 3 minuten duurde. Er werd wat gif op de grond gestrooid (niet in doosjes, maar gewoon door de keuken), iets gespoten en ze zeiden dat de rat écht weg was. De volgende ochtend zat hij nog steeds in huis. Geen duidelijke factuur (met bedrijfsnaam "Dutch Diensten 24"), geen antwoord op vragen. GGD gaf aan dat dit geen professionele aanpak en zelfs gevaarlijk is. Door de gif is onze vloer ook beschadigd. Ik ben zó opgelicht! Na online een beetje onderzoek te doen zie ik dat ze al heel veel mensen hebben opgelicht, ook onder andere websites. Ik heb aangifte gedaan bij de politie en ik adviseer iedereen om dit te doen, zodat dit soort bedrijven niet nog meer slachtoffers kunnen maken. Bel dit bedrijf niet!!!
GROTE OPLICHTERS!
GROTE OPLICHTERS!! Rayan, de verdelger, komt hierheen. Spuit een beetje water met eucalyptus geur op de plekken. Vertrekt met een rekening van 2000 euro. Hebben even gebeld met andere bedrijven. Iedereen vertelt ons dat we zijn opgelicht! Niet bellen naar dit bedrijf!
Oplichters
Oplichters! Proberen je van alles aan te smeren voor bijna €3000. Noemen prijzen exclusief BTW terwijl je overduidelijk particulier bent. De plakstrips die ze verkopen voor €100 zijn online te bestellen voor nog geen €1. Daarnaast hadden ze er zoveel gifkorrels opgegooid dat het niet eens werkt; het plakt niet meer en de ratten worden dan ook niet “gepakt”. Sla dit bedrijf absoluut over!!!
Erg duur, werkt niet en kies een ander bedrijf
Na het lezen van goede reviews besloten we contact op te nemen met dit bedrijf. Het kosten ons ruim 900 euro voor het plaatsen van wat muizenmatten en een beetje gif spuiten. Helaas na een paar dagen waren de muizen gewoon terug. Kortom erg duur, werkt niet en je wordt opgelicht. Tips kies een ander bedrijf!
Jammer
Ik ben in goed vertrouwen met dit bedrijf in zee gegaan, maar voel me toch niet echt netjes behandeld. Je wordt in eerste instantie telefonisch te woord gestaan door een dame, die je mededeelt dat je gebeld zult worden door een medewerker/bestrijder. Dat gebeurde ook en hij deelde me netjes de voorrijkosten (90 euro) en de kosten van het plaatsen van een lokdoos (40 euro) mee. Ik dacht nog 130 euro, aardig wat geld, maar goed je wilt toch van de muizen af.
Toen de man kwam begon het spel, het is duidelijk de tactiek van dit bedrijf om zo veel mogelijk lokdozen (gewoon een kartonnen doosje met 2 gaten met wat giftige korrels) te verkopen voor de belachelijke prijs van 40 euro per doosje. Uiteindelijk hebben ze er me 4 aangesmeerd, maar ze wilden eigenlijkmeer plaatsen. Bij de afrekening kwam er ook nog BTW bij, dus dat betekende dat ik uiteindelijk dik 300 euro moest afrekenen.
Ik begrijp best dat er geld verdiend moet worden, maar dit voelt toch een beetje als oplichterij en misbruik maken van mensen die met een vervelend en voor hen onbekend probleem te maken hebben. Ik heb op internet even rondgekeken wat die lokdoosjes kosten, maar dat is nog geen fractie van wat mij in rekening is gebracht. Erg jammer, maar het is niet anders, voortaan mijn voorbereidende (onderzoeks)werk beter doen. Op hun site staan ook zogenaamde "Google" reviews, wat helemaal geen Google reviews zijn.
Liars, once the job is done you will never be able to contact them
They came quickly but charged 40eur one box of poison. Wanted to put 15 but I declined. Ended up being charged 490 euros for 10 boxes and 90eur coming fee. Even the "filling up of the holes" that was supposed to be done in the 90eur was not done. Guy on the phone said tax was included and yet the "subcontractor" they sent tried to put extra tax on the price again.
You will get a generic bill with no items of what was actually done with company listed as Dutch Dients. Not answering to emails anymore with request of a valid invoice.
Onmogelijk contact te krijgen wanneer je gebruik wil maken van de garantie
Ik merkte dat ik muizen in mijn woning had, voornamelijk in mijn plafond en keuken.
In eerste instantie kon de bestrijder de volgende dag al komen. Hij heeft toen bij mij gekeken naar waar de muizen vandaan kwamen en toen wat gifbakjes geplaatst. Ook kreeg ik een garantie voor het geval dat de bestrijding niet zou werken, hij zou dan zonder bijkomende kosten nog een keer langs komen om te kijken wat er nog meer gedaan kon worden. Dit alles kostte €250.
Helaas merkte ik na 3 weken dat ik nog steeds last had van muizen dus heb ik weer geprobeerd contact te zoeken met het bedrijf. Helaas, als je gebruik wil maken van de garantie word het ineens heel moeilijk om geholpen te worden. Ik heb ze 3 weken regelmatig gebeld, ik krijg dan de hele tijd te horen dat ik terug gebeld ga worden maar dit gebeurt nooit.
Het lijkt alsof het telefonisch contact word uit besteed aan een ander bedrijf, dus als je het nummer op de website belt, heb je nog niet het desbetreffende bedrijf aan de lijn. Ik heb echt heel lang en heel vaak moeten bellen om eindelijk iemand van het bedrijf aan de lijn te krijgen. Toen ik heb vertelde dat ik gebruik wou maken van de garantie reageerde hij verward en zei hij dat hij de bestrijder die bij mij langs is geweest even zou bellen. Dit is nu twee weken geleden en ik heb niets meer van ze gehoord.. Ook een mail sturen heeft geen nut.
Dat is dus €250 kwijt en ik zit nog steeds met hetzelfde probleem. Echt heel jammer dat dit zo moet gaan want ik was in eerste instantie heel tevreden met de service.
Ik huur een woning en had plotseling…
Ik huur een woning en had plotseling last van muizen, vooral in de keuken. Mijn verhuurder reageerde traag, dus zelf maar actie ondernomen. Gelukkig vond ik deze partij online. Ze stonden binnen twee dagen op de stoep. Er werd grondig gezocht naar sporen en mogelijke ingangen. Daarna direct begonnen met bestrijding. Geen rommel, geen geur, en na een week was het opgelost. Ik heb alles zelf betaald, maar dat was het 100% waard.
Heel blij met het resultaat
De specialist heeft niet alleen het probleem opgelost, maar ook meegedacht over preventieve maatregelen. Er werd zelfs gekeken naar ventilatieopeningen, kruipruimte en dakgoot. Hij heeft ons echt geholpen om structureel van het probleem af te komen, in plaats van tijdelijk te maskeren. Zo hoort het.
Serieus en professioneel bedrijf
De communicatie vooraf was duidelijk en vriendelijk. Geen vage prijzen of onduidelijkheden. De medewerker was keurig op tijd en straalde vertrouwen uit. Alles werd netjes achtergelaten na de behandeling. Dat zie je niet overal. Ik zou deze dienst zeker aanbevelen aan anderen.
Geen overlast meer, eindelijk rust
Voor het eerst sinds weken kunnen slapen zonder geknaag en geritsel. Ik had niet gedacht dat het zo snel opgelost kon worden. Dankzij de muizenexpert die ik had gebeld, was het in één bezoek geregeld. De vallen werkten en sindsdien geen spoor meer gezien.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.