Muggle Alley Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 51 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver især den hurtige levering og effektive afsendelse, hvor pakkerne ofte ankommer inden for få dage. Mange sætter pris på, at varerne er forsvarligt og sikkert indpakket, hvilket sikrer, at produkterne modtages i perfekt stand. Forbrugerne roser også virksomheden for at tilbyde fornuftige og gode priser på deres produkter. Desuden er udvalget af produkter ofte præcist, hvad kunderne søger, og mange finder det nemt at bestille via hjemmesiden. Nogle anmeldere har endda haft den glædelige oplevelse at modtage særlige "God Packs" i deres bestillinger.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Brugere beskriver positive interaktioner med leveringsservicen, idet mange fremhæver den hurtige levering og... Se mere

Product

Anmeldere nævner positiv feedback om produktet, og mange er glade for de produkter, de har modtaget, især fra... Se mere

Price

Kunder havde positive oplevelser med priserne og fandt dem super gode og fornuftige. Mange anmeldere nævnte... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg husker ikke den præcise oplevelse.. Men det er for nylig. Jeg havde ikke brug for at kontakte deres kundeservice, for det hele forløb som alle andre hjemmesider. Jeg betalte for et produkt... Se mere

Som altid, er leveringen hurtig og forsendelsen er pakket respektfuldt. Som samler af TCG betyder pakningen af bestilling meget. Denne gang (jeg kan ikke huske den præcise dato) skulle de fire... Se mere

Ingen problemer. Ordrebekræftelse med det samme og hurtig leveringstid. Pakken var fint og forsvarligt indpakket og varen var i perfekt stand.handler gerne her igen

Super fint service. Fornuftige priser på deres produkter. Vil klart anbefale stedet. Dog er er to ting, som kunne være bedre. 1. Når man bestiller får man ikke den “endelige” ordrebekræftelse. Den... Se mere

1. nr. 9 af de 12 bedste virksomheder i Butik med samlekort
  2. nr. 13 af de 22 bedste virksomheder i Spilbutik
  3. nr. 50 af de 75 bedste virksomheder i Hobbyforretning

Muggle Alley er en 100% dansk ejet og familiedrevet webshop, der specialiserer sig i de bedste produkter til fans af kortspil, brætspil og samleobjekter. Vi er stolte af at drive en mindre webshop med en personlig og passioneret tilgang, som gør os anderledes fra de større, internationale forhandlere. Hos Muggle Alley finder du alt fra populære samlekort som Pokémon og One Piece til brætspil og tilbehør, der kan samle hele familien. Vi forstår, at for mange af vores kunder er dette ikke bare hobbyprodukter – det er en passion. Derfor tilbyder vi et nøje udvalgt sortiment med fokus på kvalitet og autencitet. Vi går langt for at sikre, at vores kunder får en oplevelse, der lever op til deres forventninger, og vi er altid åbne for at hjælpe med særlige forespørgsler eller give personlig rådgivning. Noget af det, der gør Muggle Alley unik, er vores dedikation til gennemsigtighed og kundepleje. Vi lægger stor vægt på klare og ærlige handelsbetingelser, så kunderne altid ved, hvad de kan forvente – især ved forudbestillinger, hvor vi kun sælger det antal produkter, vi har reserveret hos vores leverandører. Desuden ønsker vi at være en troværdig partner for vores kunder og sikre, at de føler sig trygge ved at handle hos os. Som en lille familieejet virksomhed er vores kunders tilfredshed alfa og omega, og vi går derfor langt for at sikre en hurtig, personlig og tryg købsoplevelse. Når du handler hos os, støtter du en lokal, dansk virksomhed, der sætter en ære i at levere kvalitet og en service ud over det sædvanlige. Muggle Alley er stedet, hvor passion og kvalitet går hånd i hånd, og vi glæder os til at dele vores kærlighed til bræt- og kortspil med dig!

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

48 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Brud på folien på begge produkter

Produkterne kom frem som planlagt, men begge ETB’er var desværre blevet beskadiget og havde brud på folien. En skam tingene man køber ikke bliver pakket mere forsvarligt ind i eksempelvis bobleplast. Øv.

28. maj 2025

Hej E P

Tusind tak for din anmeldelse – og for at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at dine ETB’er ankom med beskadiget emballage og brud på folien. Det er naturligvis ærgerligt, og vi forstår din frustration.

Vi ser desværre ofte, at Elite Trainer Boxes allerede har mindre trykskader eller brud på folien, når de ankommer til os fra producentens side. Det kan muligvis skyldes variationer i håndtering eller emballering undervejs i produktionen eller distributionen – men det er desværre uden for vores kontrol.

Folien på en ETB fungerer primært som et segl, der bevidner, at produktet ikke er åbnet. Den har ingen praktisk betydning for produktets indhold eller funktion. Derfor tilbyder vi ikke erstatning eller ombytning ved brud på folie, medmindre produktet er decideret åbnet eller mangelfuldt.

Vi forsøger altid at pakke vores forsendelser forsvarligt og med omtanke – typisk med kraftig emballage og beskyttende materiale – men vi vil naturligvis tage din feedback med videre og se på, hvordan vi kan forbedre vores forsendelsesmetoder yderligere.

Tak fordi du handlede med os – og for at give os mulighed for at blive bedre.

De bedste hilsner,
Nickolaj
MUGGLE ALLEY

Forudbestilling bliver annulleret…

Forudbestilling bliver annulleret selvom der er sendt ordrebekræftelse, hvilket ikke er lovligt og det er de udemærket klar over.
De ignorere det og udelukker dig som kunde hvis du brokker dig.

10. februar 2025

Hej Kasper,

Hvis du kigger nærmere på din "ordrebekræftelse" vil du se at der står "bestillingsbekræftelse" lige under din betalingsform.

Selv hvis der var tale om en faktisk "ordrebekræftelse" er der mange delte meninger, også hos forbrugerombudsmanden om hvor vidt det er tale om en bindende aftale ifbm. forudbestillinger, særligt når der er gjort opmærksom på risikoen ved forudbestillinger i handelsbetingelserne. Vi ved de færreste læser handelsbetingelserne inden de trykker "yes yes det har jeg læst", så derfor står det også beskrevet flere steder på vores hjemmeside med røde bogstaver og ikke mindst i produktbeskrivelserne. Yderligere har der heller ikke foregået en udveksling af betaling, som også taler imod at der er tale om en bindende aftale.

Du beder os selv om ikke at svare på din henvendelse, efter vi har bedt dig om at handle andre steder fremadrettet efter du forsøger at skræmme eller true dig til at få din vilje, ved hjælp af forbrugerombudsmanden, selvom det ikke er en trussel om vold er det stadig en trussel. Du er ikke blevet udelukket fordi du brokker dig - brok kan vi accepterer, men trusler og eller skræmme teknik har vi ingen tolerance overfor.

Må Pokémon-guderne bringer dig held i dine pack-rips.

Kundeservice er vigtigere end gode penge hos Muggle Alley

Jeg har handlet hos Muggle Alley fire gange inden for de sidste ~8 måneder, og vil nævne to af dem, der fortæller mig, hvad der er vigtigst for Muggle Alley

Jeg købte en vare af dem gennem cardmarket (November 2024), som ikke var blevet opdateret til de nye vilde priser, og deres kommentarer gennem chatten var sådan set kun.

"Det er en fejl 😅 at den var det (den lave pris), det har været et levn vi har overset. Til din fordel 😊"

Jeg har ligesom mange andre også lavet en forudbestilling i November, som blev annuleret her til Marts. Jeg bestilte meget tidligt, så deres margin har 100% været ret dårlig i forhold til hvad varerne sælger for på den sekundær marked.

Selvom jeg fik min ordre annuleret, så får jeg pludselig en besked at varen er sendt, og idag ankom den. Så måske fik de lidt ekstra end først fortalt. Det skal jeg ikke sige. Men de valgte at sælge dem til mig alligevel til den originale billige pris i stedet for at lægge den på hjemmesiden senere til en højere pris.

Disse to hændelser fortæller mig, at penge ikke er deres prioritet. Og jeg ved at nærmest alle butikker, der gav mulighed for at forudbestille denne varer langt fra fik den mængde, som de forventede.

Både butik og kunder blev skuffet. Ikke butikkens skyld

Forsendelse har altid være hurtigt og nemt og ankommet i god indpakning

7. marts 2025

Kan ikke levere det man bestiller..

Kan ikke levere det man bestiller..

23. februar 2025

Hej Kevin,

Du har som minimum læst handelsbetingelserne inden du har gennemført din forudbestilling, hvori der er beskrevet hvad der sker eller kan ske med bestillinger ifbm. allokeringer eller manglende levering.

Det står også yderligere beskrevet flere steder på vores webshop hvad der sker/kan ske med bestillinger ifbm. forudsbestillinger. Så du har været bekendt med risikoen for at din bestilling ville blive helt eller delvist annulleret inden du har gennemført din forudbestilling.

Jeg forstår din frustration og vi er ligeledes frustreret over manglen på produkter.

Rigtig god søndag.

Nickolaj, Muggle Alley

Forudbestil ALDRIG fra Muggle Alley!

Jeg havde forudbestilt Prismatic Evolutions booster boxe gennem Muggle Alley.
3 måneder senere modtager jeg en mail, hvori der står at min ordre er blevet annulleret pga. manglende allokation.
Kan IKKE anbefales!!!

21. februar 2025

Hej Marcus,

Rigtig god weekend.

Nickolaj, Muggle Alley

Du får ikke det du forudbestiller :)

22. februar 2025

Besvarelse fra Muggle Alley

Jeg forstår ikke helt hvorfor du har indsat en smiley i din 1 stjernes anmeldelse?

Rigtig god weekend.