Jeg havde ikke tænkt at lave en anmeldelse, men nu har jeg bestilt herfra 3-4 gange og alting er simpelthen bare som det skal være hver eneste gang. Leveringstiden spiller, kvaliteten af indpakning... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Gode priser og levering
Gode priser og service
Gode priser, og da jeg skrev der manglede noget i min pakke var det ingen problem jeg skrev bare hvad der manglede og det blev sendt top Nice 🙂
Jeg købt 10stk prismatic evolutions hos…
Jeg købt 10stk prismatic evolutions på jeres hjemmeside og fik faktisk 1 gratis hos jer, super søde af jer! Tusind tak.
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside, hurtig fragt, rigtig glad for købet😁
Rigtig gode produkter hurtig levering…
Rigtig gode produkter hurtig levering og så er det bare en rigtig god webshop Tusind tak for jeg støtte og Tusind tak for mine ordre kan anbefale jer handler flere gange og han er stort set altid hos jer håber i nyder det hilsen William
God oplevelse
Top Service og hurtig ordre behandling…
Top Service og hurtig ordre behandling gør at levering sker ekstremt hurtigt.
I gør det satans godt MTG ♥️
Udemærket support, mixed kompentation
Deres support er som det skal være.
Hvis man kunne give 3,7 stjerne havd jeg gjort det.
Jeg har købt omkring 8 ordre
1 af dem blev leveret for sent.
1 sendte de nogle fejl produkter, hvor jeg ikke blev kompenseret nok for min ærlighed, havde bestilt for ca 1500kr og de havde sendt for 10200kr for kompensation sendte penny sleeves og toploader for ca 400kr.
På trods af dette har der ikke vært noget at klage over

Besvarelse fra MtgwebshopDK
meget fint alt var som det skulle være…
meget fint alt var som det skulle være og hurtig levering
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Blev ringet op fordi der var en vare jeg havde bestilt som de ikke havde alligevel og blev spurgt ind til hvad jeg foretrak. Fik en anden vare til samme værdi i stedet samt en god del ekstra vare som undskyldning. Stor anbefaling herfra!
Der er sket en lille fejl i min ordre, hvor jeg fik nogen anden slags af kortlommer end de, som jeg har bestilt. Efter kort og venlig korrespondance med support, fik jeg tilsendt de korrekte varer uden ekstra omkostninger. Tværtimod, fik jeg desuden en lille gave (dog 'lille' er et meget subjektivt udtryk, da jeg var super glad for denne og dens værdi overstiger meget de førnævnte lommer)!
Sikke en måde at sikre faste kunder, godt gået!
Fantastisk udvalg
Fantastisk udvalg. Klar og tydelig tilgængelighed på varerne! Super pris, samt hurtig levering!
What’s not to like?! 💪🏽
Har brugt mtgwebshop før
Har brugt mtgwebshop før og det har ellers altid været fint. . Dog har de sidste 2 gange ikke været tilfredsstillende da produktet ikke var som anført på hjemmesiden. Fik byttet den første og genbestilt den anden .
Så fint efter.
Dog ser jeg så lige på en gruppe at en person os har bestilt herfra og har fået booster pakker med som være gaver. Da jeg skriv til kundeservice bad jeg os om at få en lille ting med. I forhold til de pakker som måtte returneres samt misforståelser mellem kontor og lager. Det fik jeg ikke.
Helt perfekt :)
Bestilte og allerede dagen efter var varerne afsendt med GLS :) Pakken er omhyggeligt pakket, så produkterne ikke tager skade, og så er priserne helt klart fantastiske.
5/5 stjerner herfra :)