MtgwebshopDK Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 101 anmeldelser, havde anmelderne en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver den lynhurtige levering og den yderst sikre indpakning af varerne, som konsekvent ankommer i perfekt stand uden nogen skader. Derudover roser forbrugerne de rigtig skarpe priser på markedet samt det store og varierede udvalg af spændende samlerobjekter. Mange lægger vægt på den venlige og hjælpsomme kundeservice, der hurtigt reagerer på spørgsmål og løser uforudsete problemer. Dog bemærkede nogle kunder også udfordringer i forbindelse med forudbestillinger, hvor leveringstiden kunne trække ud, og informationen manglede. Visse anmeldere oplevede desuden ulemper som uventede ekstraomkostninger eller forsinkede forsendelser ved specifikke ordrer.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med leveringsservice, idet forbrugere fremhæver den ekstremt... Se mere

Product

Brugere udtrykker stor tilfredshed med produkterne, idet de fremhæver den sikre og omhyggelige indpakning,... Se mere

Price

Kunder noterer konsekvent positiv oplevelser med pris og fremhæver, at produkterne tilbydes til meget fair og... Se mere

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service, idet forbrugerne udtrykker stor tilfredshed med hurtig levering... Se mere

Order

Kunder deler en stor tilfredshed og glæde omkring deres ordre, idet de fremhæver den ekstremt hurtige... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg havde ikke tænkt at lave en anmeldelse, men nu har jeg bestilt herfra 3-4 gange og alting er simpelthen bare som det skal være hver eneste gang. Leveringstiden spiller, kvaliteten af indpakning... Se mere

Bedste site til magic kort i Danmark. Hurtig levering, billigste sted til magic booster display og super hjælpsomme med enkeltkort. Skulle på ferie og havde meget lidt tid - mtgwebshop, var de eneste... Se mere

MTG har altid nogle vildt fede produkter tilgængelige og ofte til stærke priser som nemt udkonkurrerer de almindelige cardshops. Man kan nemt få fat i supporten hvis der skulle være et spørgsmål t... Se mere

Jeg har handlet hos mtgwebshop et par gange nu, og hver gang har været en fantastisk oplevelse! Hurtig forsendelse med god indpakning. Selvom de Pokemon produkter jeg købte ikke er til en udstilling... Se mere

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

104 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Pris sat ned 8 dage efter køb - ingen service at hente.

Købte for 5600,- kr. i produkter, 3 booster boxe (Temporal Forces, Paradox Rift og S&V baseset) og 8 dage efter køb, sætter de produkterne yderligere ned i pris.

Henvender mig pr. mail og bliver kontaktet af Frederik Lee, som fortæller mig, at han ikke kan imødekomme prisreduktionen, på kr. 450,- kr. fordi ordren var håndteret.

Giver mit besyv på hvordan det kan løses, men bliver blankt afvist med en forklaring om differencerende/udsvingspriser I markedet, men er velkommen til at købe på ny, og returnere de andre produkter.

Ingen service at hente, ovenpå en relativ omsætningsmæssig stor ordre.

Har dog bedt om at gøre som anvist, men kommunikationen er ligeledes stoppet pr. mail.

Giver ingen mening, at man som kunde skal bidrage til køb/returnering, samt miljømæssig belaste med transport/omdeling for at få en difference retur på 450 kr.

Absurd dårlig service.

2. januar 2026

Hej Mark,

Jeg er ked af at vores service ikke lever op til dine forventninger og anses som "absurd dårlig".

Det er korrekt at vi ikke tilbyder delvise refunderinger på produkter efter levering grundet markedsudsving.

Vi er i dette tilfælde de absolut billigste på markedet, og tror på, at når en kunde lave en bestilling, dermed også har vurderet om de er villige til at betale den pris produktet har på det givne tidspunkt.

Priserne på pokemon markedet flukturerer dagligt, og kan både stige og falde i pris. Vi ændrer derfor ikke i ordrer efter de er leveret, men tilbyder selvfølgelig stadig 14 dages fortrydelsesret med fuld refundering.

Det er den 2. januar og vi er derfor kun delvist bemandet. På under 2 timer havde du ringet 7 gange og sendt flere emails. Da jeg kontaktede dig telefonisk nævnte du, at du vi skulle forholde os til lovgivningen, og du dermed kunne kræve at vi refunderede dig -hvilket ikke er korrekt.

Kommunikationen via email er ikke stoppet, og vi vender selvfølgelig tilbage.
Du har dog ikke givet os mange timer til at svare, men jeg lover at vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi havde lige nogle ordrer fra henover nytåret der også skulle ekspederes :)

Mvh Frederik Lee

Virksomheden får kun 2 stjerner da…

Virksomheden får kun 2 stjerner da pokemon produkterne var ret skadede, hvilket ikke er optimalt for udstilling. Derudover er kundeservicen enormt ringe når det kommer til returnering. De informerer ikke om hvilket fragtfirma man skal anvende, så jeg valgte DAO, men finder så først efterfølgende ud af at det ikke kan benyttes, selvom jeg sendte til adresse og ikke pakkeshop… Så det var lige 68 kr. ud ad vinduet. Jeg kommer altså ikke til at handle der igen. Dog er levering hurtig, så det trækker virksomheden op på 2 stjerner frem for 1.

2. januar 2026

Kære Louise,

Jeg kan se at din bestilling blev foretaget under black friday, hvor vi blandt andet havde nogle problemer med de GLS chauffører der afhentede vores pakker. Det betød at nogle pakker desværre ikke blev behandlet særligt pænt, og vi har måtte lave nogle reklamationer hos GLS.

Vi hjælper dog rigtig gerne hvis produkterne ikke lever op til forventningen, men i dette tilfælde kan jeg se at der kun sendt 2 akryl bokse tilbage.

Vi kræver ikke at returneringen foretages af et specifikt fragtfirma, men som vi også skriver i både betingelser og da reklamationen blev oprettet- så er det rigtig vigtigt at varene sendes retur til vores adresse, og ikke til en nærliggende pakkeshop. Det skyldes at vores support ikke har mulighed for at tage rundt til pakkeshops når vi skal behandle retursagerne.

Mvh Frederik Lee

Rigtig god oplevelse hos mtgwebshop

Rigtig god oplevelse hos mtgwebshop! Mystery boxen havde virkelig god værdi for pengene, og indholdet levede fuldt ud op til forventningerne.

Vi havde en lille forespørgsel i forbindelse med bestillingen, og den blev opfyldt perfekt, hvilket vidner om virkelig god kundeservice og opmærksomhed på detaljer.

Alt i alt en super positiv oplevelse med både produkt og support. Kan klart anbefales, og vi handler helt sikkert her igen!

16. december 2025

Det jeg ville købe er efterhånden svært…

Det jeg ville købe er efterhånden svært at finde på lager nogen steder, men her havde de det og til en god pris.

26. november 2025

Hej Jens,

Vi er glade for at du fandt de ting du søgte og til en god pris :)

God service og produkter

God service og produkter. Varer godt emballeret. Savner dog gratis fragt når man køber for fx over 1000kr. Man betaler fortsat fragt selvom man har brugt 1000-2000-3000kr.

26. november 2025

Kære Vibeke,
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at se dig som kunde igen!

Angående fragt, så pkræver vi altid de 39 kr. i fragt, da vi forsøger at holde priserne på alle produkter så lave som muligt. En "fri fragt grænse" ville kræve højere priser, hvilket vil gå ud over dem der køber mest, og derved øge dem samlede pris med fragt :D